آموزش انیمیشن سازی در حشمتیه توسط استاد سید ایمان تکمیلی تدریس می شود و شما عزیزان می توانید هزینه آموزش را در 3 قسط بپردازید.
برای مشاهده قیمت دوره آموزش انیمیشن سازی در حشمتیه لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
مباحث بیان شده در کلاس آموزش انیمیشن سازی در حشمتیه از مبتدی تا حرفه ای است و شما بعد از پایان کلاس می توانید انیمیشن دلخواه خود را بسازید .در این دوره شما با نرم افزارهای پریمیر ، فتوشاپ ، ایلستریتور و افترافکت کار خواهید کرد.البته نیازی نیست پیش زمینه ای داشته باشید و ما همیشه از صفر شروع می کنیم.
هچنین می توانید دوستان خود را جمع کنید و یک کلاس عمومی به وجود بیاورید تا هزینه کلاس برای هر نفر کمتر شود.بعد از پایان دوره آموزش انیمیشن سازی در حشمتیه که 40 ساعت می باشد، در یک آزمون شرکت می کنید که در صورت قبولی در آزمون می توانید به عنوان تدوین گر عضو تیم تکمان دیجیتال سرویس شوید.
لازم به ذکر است که ما در تیم تکمان دیجیتال سرویس، آموزش انیمیشن سازی رایگان هم داریم و در صفحه تکمان آکادمی قرار داده ایم لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
آموزش انیمیشن سازی در حشمتیه
پویانمایی یا انیمیشن از نقاشی روی دیوار غارها شروع شد و امروزه پیشرفت آن را میتوان به چشم دید. استاپ موشن، انیمیشنهای دو بعدی و سه بعدی از انواع انیمیشن هستند که در ادامه ویژگیهای آنها را بررسی خواهیم کرد. برای ثبت نام در دوره آموزش انیمیشن سازی در حشمتیه با آموزشگاه ما تماس حاصل نمایید.
انیمیشن سازی یعنی چه؟
انیمیشن سازی فرایندی است که طی آن تعدادی تصویر ثابت با اختلاف جزئی پشت سر هم به نمایش درمیآیند. امروزه انیمیشنها با نرم افزارهای کامپیوتری ساخته میشوند. از انواع انیمیشن برای تبلیغات، تولید محتوا، تولید بازیهای کامپیوتری، سرگرمی و آموزش استفاده میشود. کاربردهای انیمیشن را در قسمتی جدا بررسی خواهیم کرد.
انواع انیمیشن
- انیمیشن دو بعدی: تصاویر دو بعدی روی کاغذ یا در نرم افزارهای کامپیوتری طراحی میشوند و انیمیشن در دو بعد تولید میشود.
- انیمیشن سه بعدی: در این نوع انیمیشن، نرم افزارهای تولید انیمیشن سه بعدی به کار میروند و انیمیشن در سه بعد ساخته میشود.
- استاپ موشن: اشیا یا عروسک را حرکت میدهند و از هر حرکت تصویربرداری میشود.
- ویدیو موشن: در این نوع انیمیشن تصاویر و شخصیتهای متحرک با هم ترکیب میشوند.
پیش نیازهای انیمیشن سازی
انیمیشن سازی فرایندی زمانبر میباشد. یک انیماتور باید بتواند در کنار طراحی با نرم افزارها نیز کار کند. مواردی که در ادامه ذکر میکنیم مواردی هستند که اگر نداشته باشید، دچار مشکل نمیشوید، فقط باید در دوره آموزش انیمیشن سازی در حشمتیه انرژی بیشتری برای یادگیری صرف کنید.
- مهارتهای هنری: یک انیماتور بهتر است مسلط به نقاشی و رنگآمیزی باشد. مهارتهای هنری در طراحی شخصیتها، صحنهها و عناصر دیگر به کار میآیند.
- مهارتهای فنی: با نرم افزارهای ایجاد تصویر، حرکت و صدا آشنا باشید و نحوه کار با این نرم افزارها را بدانید.
- داستان نویسی: انیمیاتور داستان نوشته شده را به صورت بصری بیان میکند. برای اینکه بتوانید انیمیشن خود را به افراد بیشتری معرفی کنید، با اصول بهینه سازی موتور جستجو یا سئو آشنا باشید تا بتوانید داستانهای جذابتری برای انیمیشن خود انتخاب کنید یا بنویسید.
- صبر: بالاتر نیز گفتیم که انیمیشن سازی فرایند زمانبری دارد. یک انیماتور باید صبور باشد تا بتواند با چالشهای کار راحتتر مواجه شوند.
- خلاقیت و تجسم: شما در نقش یک انیماتور باید ایدههای جدید و خلاقانه بدهید و همچنین باید بتوانید ایدههای خود را تجسم کنید و جلوه بصری انیمیشن را بررسی کنید.
تفاوت موشن گرافیک و انیمیشن
- کاربرد
انیمیشن معمولاً برای سرگرمی تولید میشود. موشن گرافیک بهمنظور ساخت تیزر تبلیغاتی و معرفی خدمات و محصولات به کار میرود.
- مدت زمان
موشن گرافیک مدت زمان کوتاهتری دارد. انیمیشن به دلیل اینکه داستان روایت میکند، مدت زمان بیشتری دارد.
- زیر شاخه
موشن گرافیک زیرشاخه طراحی گرافیک و انیمیشن زیرشاخه تصویرسازی است.
- مخاطب
مخاطبان و مشتریهای موشن گرافیک، صاحبان کسبوکارهایی هستند که قصد تبلیغ محصولات و خدمات شرکتشان را دارند. مخاطب انیمیشن معمولاً کودکان و عموم مردم هستند و به سفارش کارگردان و تهیه کننده ساخته میشود.
کامپیوتر مورد نیاز برای انیمیشن سازی
در دوره آموزش انیمیشن سازی در حشمتیه نرم افزارهای انیمیشن سازی را بررسی خواهیم کرد. برای اجرا کردن و استفاده بدون مشکل از این نرم افزارها به سیستمی با ویژگیهای زیر نیاز است:
۸ گیگ رم برای افراد مبتدی و ۱۶ تا ۳۲ گیگ حافظه رم برای کارهای سنگینتر نیاز است. میتوانید از هارد دیسک برای ذخیره کارها و پروژههایتان استفاده کنید.
نرم افزارهای انیمیشن سازی
نرم افزارهای متعددی برای انیمیشن سازی وجود دارند که هرکدام کاربردهایی دارند. در دوره آموزش انیمیشن سازی در حشمتیه ویژگیهای این نرم افزار را بررسی خواهیم کرد و با یکی از آنها شروع به کار میکنیم. برای ثبت نام در این دوره با آموزشگاه ما تماس حاصل نمایید.
نرم افزارهای ساخت انیمیشن دو بعدی
نرم افزارهای انیمیشن سازی دو بعدی را میتوان راحتتر یاد گرفت و نیازی به سخت افزار پیشرفته ندارد. هنگامی که با یک نرم افزار سادهتر کار میکنید، وقت بیشتری برای بهبود مهارتهایتان پیدا میکنید. برخی از نرم افزارهایی که در انیمیشن سازی کاربرد دارند، عبارتند از:
- Animate CC
- Moho
- Toon Boom Harmony
- TV Paint
- After Effects
- Character Animator
- Dragon Frame
نرم افزارهای ساخت انیمیشن سه بعدی
- Maya
- 3D Max
- Blender
- Cinema 4D
روشهای تدریس
کلاسهای دوره آموزش انیمیشن سازی در حشمتیه به دو صورت خصوصی و عمومی برگزار میشوند. همچنین کلاسها دو نوع حضوری و آنلاین دارند و میتوانید پس از تماس با آموزشگاه ما در این دوره در کلاسی که مدنظر دارید، ثبت نام کنید.
مزایای شغلی و درآمد
انیمیشن سازی در ایران و جهان از شغلهای پرطرفدار میباشد. درآمد یک انیماتور از ۳ تا ۱۰ میلیون تومان متغیر است و حتی به ۶۰ میلیون تومان هم میرسد. درآمدی که از انیمیشن سازی کسب میکنید، بسیار متغیر است و به عوامل متعددی بستگی دارد. تجربه، محل کار، مهارت و رزومهای که دارید درآمد شما را مشخص میکنند. البته کسب درآمد در این رشته قابل ارتقا است و میتوان با بهبود مهارتها درآمد بیشتری کسب کرد. در دوره آموزش انیمیشن سازی در حشمتیه درباره کسب درآمد در این رشته بیشتر صحبت خواهیم کرد.
مراحل ساخت انیمیشن
- ایده پردازی: در این مرحله یک ایده کلی برای انیمیشن انتخاب میشود. سپس انیماتور ایده را توسعه میدهد و شخصیتها و صحنههای انیمیشن خلق میشوند.
- طراحی: در مرحله طراحی به جزئیات پرداخته میشود. شخصیتها، صحنهها و عناصر دیگر با جزئیات طراحی میشوند. طراحی میتواند روی کاغذ و یا در نرم افزارهای انیمیشن سازی انجام شود.
- انیمیت: در این مرحله انیماتور شخصیتها را حرکت میدهد. این فرایند یا به صورت دستی و یا با نرم افزار انجام میشود.
- صداگذاری: در این مرحله صداهای مربوط به انیمیشن ضبط میشوند. موسیقی، جلوههای صوتی و دیالوگها در این مرحله ضبط میشوند.
- ترکیب: در این مرحله تمام عناصر داخل انیمیشن باهم ترکیب میشوند. این مرحله در نرم افزارهایی مانند Adobe Premiere و Final Cut Pro انجام میشود.
کلام آخر
در این مطلب با انیمیشن سازی و تفاوتهای آن با موشن گرافیک آشنا شدیم. ویژگیهای دوره آموزش انیمیشن سازی در حشمتیه را دیدیم و با مراحل انیمیشن سازی آشنا شدیم. برای ثبت نام در این دوره با آموزشگاه ما تماس حاصل نمایید.