آموزش طراحی سایت در جماران توسط استاد سید ایمان تکمیلی تدریس می شود.مدت زمانی که این دوره طول می کشد 30 ساعت می باشد و بعد از این 30 ساعت می توانید به طور کامل با این نرم افزار کار کنید.برای آگاهی از دیگر جزئیات آموزش طراحی سایت لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
از سایت چه استفاده ای می شود؟
از وردپرس برای طراحی سایت استفاده می شود با استفاده از وردپرس می توانید سایت های خبری، فروشگاهی، آموزشی، پزشکی، وکالت، شرکتی و شخصی را طراحی کنید آن هم در کوتاه ترین زمان و به ساده ترین روش
کسانی که اطلاعات کمی از علم کامپیوتر دارند می دانند که درگ اند دراپ drag & drop به کشیدن و رها کردن اشکال و المان های مختلف در ویندوز گفته می شود. در طراحی سایت با وردپرس شما یاد می گیرید که به روش درگ اند دراپ و به ساده ترین روش ممکن سایت خودتان را بدون حتی یک خط کدنویسی طراحی کنید.تنها چیزی که نیاز دارید خلاقیت و علم شناخت رنگ هاست تا بتوانید به سایت خودتان زیبایی منحصر به فرد اضافه کنید جوری که همه با دیدن سایت شما انگشت به دهان بمانند. نکته ای که وجود دارد این است که برای اضافه کردن المان هایی نظیر انیمیشن و دسته بندی های خاص و افکت های جذاب فقط کافیست که افزونه مورد نظر را به وردپرس خود اضافه کرده و آن را نصب کنید تا بتوانید به راحتی از المان مورد نظر استفاده نمایید این المان می توانید آنتی هک، افکت ها و انیمیشن ها، فرم یا خط کدنویسی خاصی باشد.
به وسیله وردپرس شما می توانید سایت خود را به زیباترین شکل طراحی نمایید دست شما برای همه چیز باز است و هیچ محدودیتی برای تغییر المان ها وجود ندارد.
در دوره آموزش طراحی سایت در جماران همه ابزارهای لازم معرفی می شود و کاملا تدریس به صورت پروژه محور می باشد.همین نکته هم برتری این آموزش نسبت به سایر آموزش هاست.
بعد از پایان آموزش طراحی سایت در جماران از شما امتحانی گرفته می شود و در صورت قبولی در این ازمون وارد تیم تکمان دیجیتال سرویس می شوید.با قبولی در آزمون می توانید پروژه های مختلف دریافت نمایید و انجام دهید و دستمزد خود را دریافت نمایید.
لازم به ذکر است که تیم تکمان دیجیتال سرویس آموزش طراحی سایت را به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده است فقط کافیست روی لینک زیر کلیک نمایید تا به صفحه مشاهده دوره آموزشی بروید:
آموزش طراحی سایت در جماران
طراحی سایت فرآیندی است که در آن یک وب سایت از نظر ظاهری، کاربردی و تعاملی با کاربران طراحی و ساخته می شود. این فرآیند شامل برنامه ریزی، ایجاد محتوا، طراحی گرافیکی و توسعه وب است. طراحی سایت طوری است که کاربران می توانند به راحتی از محتوای سایت استفاده کنند و تجربه کاربری خوبی داشته باشند.
به طور معمول طراحی سایت با کدنویسی به زبان های متفاوت برنامه نویسی و با استفاده از قالب های آماده صورت می گیرد. وبسایت ها با استفاده از زبان HTML نوشته میشدند و پس از آن با پیشرفت وب، طراحی با استفاده از جدولهای پنهان در صفحه و زبان HTML حذف شد و استفاده از زبان CSS کارآمد شد. به زبانی سادهتر تعریف طراحی سایت یعنی ساخت صفحات وب یا ریدیزاین و بهینه سازی سایتهای قدیمی که در بستر اینترنت انجام می شود. در ادامه مطلب به انواع آموزش خصوصی، آموزش پروژه محور، آموزش در منزل و آموزش مختص بازار کار را توضیح خواهیم داد.
آموزش طراحی سایت در جماران
بخش های مختلف فرآیند طراحی سایت:
- تعریف هدف: قبل از شروع طراحی باید هدف وب سایت مشخص شود. این هدف می تواند اطلاع رسانی، فروش محصول، ارائه خدمات آنلاین و …. باشد.
- برنامه ریزی: ساختار کلی سایت، منوها، صفحات و نحوه تعامل کاربر با وبسایت مشخص می شود.
- طراحی گرافیکی: در اینجا طراحی ظاهری سایت را داریم مثل: انتخاب رنگها، فونت ها، تصاویر و عناصر گرافیکی است تا ظاهری جذاب و متناسب با موضوع وبسایت ایجاد شود.
- توسعه و کد نویسی: طراحی گرافیکی در اینجا به کدهایی تبدیل می شوند که توسط مرورگرهای وب قابل تفسیر و نمایش است.
- ایجاد محتوا: تولید محتوای مرتبط و با کیفیت که به صورت متن، تصویر، ویدئو و… باشد برای جذب و نگه داشتن کاربران در وب سایت ضروری است.
- تست و رفع اشکال: قبل از راه اندازی سایت باید آن را در مرورگرها و دستگاه های مختلف تست کنید.
- پشتیبانی و بروز رسانی: پس از راه اندازی، وب سایت نیاز به نظارت، به روز رسانی محتوا و فناوری و رفع مشکلات احتمالی دارد تا اطمینان حاصل شود که به درستی کار می کند.
برای کار با طراحی سایت، حتما باید لپ تاپ یا کامپیوتر داشته باشیم؟
بله. کامپیوتر یا لپ تاپ شما باید قدرت کافی برای اجرای برنامههای گرافیکی و کدنویسی را داشته باشد و تا حد امکان در زمان کار خاموش نشود و یا هنگ نکند که زحماتتان هدر نرود.
- v حال از چه طریق می توان برنامه طراحی سایت را یادگرفت؟
- دوره های آنلاین و حضوری
- کتاب ها و مقالات
- پروژه های عملی
- کارآموزی و تجربه کاری
از مزایای طراحی وب سایت برای کسب وکار شما می توان به:
- کاهش هزینه: یعنی بازاریابی مناسب وب سایت شما باعث رشد مداوم و بیشتر کسب وکار شما می شود. اگر وب سایت شما به درستی طراحی شده و توسعه یافته باشد، تبدیل بازدید کننده به مشتری را تضمین میکند .
- سهولت دسترسی: همانگونه که می دانید، امروزه به جای رفتن به بازار خرید آنلاین، راحت ترین روش خرید اقلام است. همینطور امروزه قوانین و مقررات امنیتی وجود دارد و باعث اعتماد مردم در خرید آنلاین و تجارت الکترونیکی می شود. این امر می تواند موجب افزایش درآمد کسب وکار شما شود.
- قابلیت دسترسی: از آنجایی که فضای آنلاین در دسترس همه جهان است، با استفاده از شرکت های حمل و نقل حاضر شما می توانید به راحتی در عرض چند روز محصولی را از یک کشور به کشور دیگر تحویل دهید. پس وب سایت دسترسی به کسب وکار را افزایش می دهد.
- بازاریابی گستردهتر: با طراحی کردن سایت می توان بازاریابی کسب و کار را افزایش داد. همچنین در بخش سئو امکان گسترش هر چه بیشتر سایت وجود دارد.
- افزایش اعتبار: از لازمه های در آمد بالا این است که باید یک وب سایت برای کسب وکار خود داشته باشید تا بتوانید درآمد هم داشته باشید. طراحی کردن سایت برای حوزه های مختلف که شامل طراحی سایت شرکتی، طراحی سایت فروشگاهی، خبری،.. وجود دارد که اگر به این موضوع توجه بشود، افراد زمانی که وارد وب سایت شما می شوند باید هویتی از کسب وکارتان را ببینند، نه چیزی که وجود خارجی ندارد.
- بروز بودن اطلاعات: برای داشتن بازدید بیشتر باید اطلاعاتی که داخل سایتتان می گذارید را به روز نگه دارید. این موضوع باعث جذب آن ها و کسب اعتماد می شود.
- ارائه خدمات بهتر: اگر شما محصولی را می فروشید و می خواهید مزایای محصول را به مشتری اطلاع دهید، می توانید مطالب مربوط به آن را در سایت خود آپلود کنید و خدمات لازم را به مشتریان خود ارائه دهید. با استفاده از این نکته، آگاهی مشتریان در مورد محصول افزایش خواهد داشت.
- مزایای مادام العمر: این مورد یعنی این که شما برای تبلیغات خارجی متناسب با هزینه ای که می پردازید، مدت زمان محدودی را در اختیار دارید. اما سایت شما همواره وجود دارد و مزایای مادام العمری را برای شما خواهد داشت. همچنین آموزشگاه ما انواع آموزش خصوصی، آموزش پروژه محور، آموزش در منزل و آموزش مختص بازار کار را ارائه می دهد.
انواع طراحی سایت ها:
- وب سایت های استاتیک:
. داده های ثابتی دارند که تغییر نمی کنند.
. به زبان های HTML و CSS نوشته می شوند و برای نمایش اطلاعات ساده مناسب هستند.
- وب سایت های داینامیک:
. می توانند محتوای خود را بر اساس تعاملات کاربر تغییر دهند.
- وبسایت های تجارت الکترونیک:
. برای به فروش رفتن محصولات و خدمات آنلاین طراحی شده اند.
. دارای امکاناتی مانند سبد خرید، پرداخت آنلاین و مدیریت موجودی هستند.
- وبلاگ ها:
. برای به اشتراک گذاری مقالات، داستان ها، بررسی ها و دیگر محتوای نوشتاری طراحی شده است.
- وب سایت های پورتفولیو:
. برای نمایش نمونه کارها و تجربیات حرفه ای طراحی شده اند.
. معمولا توسط هنرمندان، طراحان، عکاسان و فریلنسرها استفاده می شوند.
- وب سایت های اطلاع رسانی/ خبری:
. برای انتشارات اخبار، گزارش ها و مقالات تحلیلی طراحی شده اند.
. ذارای سیستم های مدیریت محتوای پیچیده برای مدیریت انتشارات هستند.
- وب سایت های انجمنی/ تالار گفتگو:
. امکان تبادل نظر و بحث بین کاربران را فراهم می آورند.
. معمولاً دارای سیستم ثبت نام، پروفایل کاربری و ابزارهای مدیریت محتوا هستند.
- وب سایت های واکنشگرا ( Responsive ):
. این امکان را میدهد تا محتوای خود را بر اساس اندازه و وضوح صفحه نمایش کاربر تغییر دهند.
. این نوع وبسایت برای تمامی دستگاه ها، ازجمله موبایل ها، تبلت ها و دسکتاپ ها بهینه سازی شده اند.
- وب سایت های تک صفحه ای (Single Page Applications – SPAS ):
. تمام محتوا در صفحه وب بارگذاری می شود و با تعامل کاربر به صورت داینامیک تغییر می کند.
. اغلب با استفاده از فریم ورک های جاوااسکریپت مدرن ساخته می شوند.
- برای طراحی سایت چه زبان هایی را باید یاد بگیریم؟
- توسعه سمت کاربر (Front – end ):
- زبان نشانه گذاری ابرمتن( HTML ) که پایه و اساس هر وب سایت است و برای ساختاردهی محتوای صفحه وب مورد استفاده قرار میگیرد.
- صفحات سبک ( CSS ) که برای استایل دهی و طراحی ظاهری صفحات وب استفاده می شود: تعیین فونت ها، رنگ ها، فاصله ها و …
- JavaScript که برای زبان نویسی اصلی، برای ایجاد تعاملات کاربری پیچیده در صفحات وب مثل : انیمیشن ها، بارگذاری محتوا به صورت ایجکس .
- توسعه سمت سرور ( Back – end ):
- PHP که یکی از زبان های محبوب برای توسعه وب سایت ها که به طور گسترده ای برای تولید صفحات وب داینامیک استفاده می شود.
- Python که به دلیل سادگی و خوانایی بالا، برای توسعه وب سایت ها با ساتفاده از فریمورک هایی مانند Django و Flask محبوبیت زیادی کسب کرده است.
- JavaScriptکه امکان اجرای در سمت سرور را فراهم می کند.
- Ruby on Rails که یک فریمورک محبوب برای توسعه وب است که بر روی زبان بنا شده است.
- SQL برای مدیریت و دستکاری پایگاه داده های رابطه ای مانند:MySQL, PostgreSQL وSQLite
- یک طراح سایت چه وظایفی دارد؟
یک طراح وب سایت موفق باید ترکیبی از : دانش فنی/ طراحی گرافیک / تجربه کاربری / توانایی حل مسئله / مهارت های ارتباطی / یادگیری مداوم/ مدیریت زمان و پروژه باشد .
یک طراح وب موفق باید بتواند این مهارت ها و ویژگی ها را در کار خود ادغام کند تا وب سایت هایی ایجاد کند که نه تنها ظاهری جذاب بلکه از نظر فنی نیز عملکرد خوبی داشته باشند و تجربه کاربردی عالی را ارائه دهند.
طراحی سایت در جماران از جمله اقداماتی می باشد که در زمینه راه اندازی صفحات وب صورت می پذیرد. همچنین این طراحی از طریق افراد متخصص که در زمینه مربوطه دانش کافی دارند و در کنار این، در ارتباط با قالب بندی های صفحات وب و همچنین کد نویسی های حرفه ایی تجربه بالایی دارند انجام می گیرد. امیدواریم این مطالب بتواند به شما در طراحی سایت کمک کند و شما بتوانید به راحتی با آن ارتباط برقرار کنید.
شما می توانید در این طراحی سایت با وبسایت های فروشگاهی/وب سایت های شرکتی/وب سایت های شخصی و …. با مناسب ترین قیمت ها خدمات خود را انتخاب کنید. در آخر هم آموزشگاه ما انواع آموزش خصوصی، آموزش پروژه محور، آموزش در منزل و آموزش مختص بازار کار را به علاقه مندان ارائه می کند.