آموزش انیمیشن سازی در ازگل توسط استاد سید ایمان تکمیلی تدریس می شود و شما عزیزان می توانید هزینه آموزش را در 3 قسط بپردازید.
برای مشاهده قیمت دوره آموزش انیمیشن سازی در ازگل لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
مباحث بیان شده در کلاس آموزش انیمیشن سازی در ازگل از مبتدی تا حرفه ای است و شما بعد از پایان کلاس می توانید انیمیشن دلخواه خود را بسازید .در این دوره شما با نرم افزارهای پریمیر ، فتوشاپ ، ایلستریتور و افترافکت کار خواهید کرد.البته نیازی نیست پیش زمینه ای داشته باشید و ما همیشه از صفر شروع می کنیم.
هچنین می توانید دوستان خود را جمع کنید و یک کلاس عمومی به وجود بیاورید تا هزینه کلاس برای هر نفر کمتر شود.بعد از پایان دوره آموزش انیمیشن سازی در ازگل که 40 ساعت می باشد، در یک آزمون شرکت می کنید که در صورت قبولی در آزمون می توانید به عنوان تدوین گر عضو تیم تکمان دیجیتال سرویس شوید.
لازم به ذکر است که ما در تیم تکمان دیجیتال سرویس، آموزش انیمیشن سازی رایگان هم داریم و در صفحه تکمان آکادمی قرار داده ایم لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
آموزش انیمیشن سازی دو بعدی در ازگل
ازگل یکی از مناطق تهران است که فاصله آن تقریباً ۱۵ کیلومتری از مرکز شهر تهران است. این منطقه در نزدیکی راه آهن تهران – شهر قدس واقع شده است و به راحتی از طریق خیابان های اصلی مانند خیابان آزادگان و خیابان امام رضا قابل دسترسی است. این منطقه دارای مراکز آموزشی زیادی است که به تحصیلات دانش آموزان می پردازند پیشنهاد ما این است که برای پیشرفت دانش آموزان این منطقه بهتر است در این مراکز مهارت های دیگری نیز آموزش داده شود یکی از مهارت هایی که یادگیری آن فرصت های شغلی خوبی را در اختیار دانش آموزان قرار می دهد انیمیشن سازی است.
واژه “انیمیشن” از واژه فرانسوی “animation” است که در اصل از واژه لاتین “anima” گرفته شده است. “Anima” به معنای روح یا جان است. از طرف دیگر، “animation” به معنای بخشیدن جان یا حرکت به چیزی است. بنابراین، در مفهوم کلی، انیمیشن به معنای بخشیدن جان و حرکت به تصاویر ثابت است، به طوری که آنها زنده و متحرک به نظر بیایند.
انیمیشن سازی فرایندی است که در آن تصاویر متحرک را برای ایجاد حرکت و زنده شدن شخصیت ها و صحنهها ایجاد می کنند. این فرایند شامل مراحلی مانند طراحی اولیه، ساخت کاراکترها و صحنه ها، برنامه نویسی حرکت و انیمیشن و نهایتاً تولید و انتشار انیمیشن است. اولین انیمیشن با عنوان “فیلم لومیار” توسط یک هنرمند فرانسوی به نام امیل ریو شهرت یافت. این انیمیشن که در سال 1892 ساخته شد، با استفاده از تکنیک تصویر به تصویر (تصویرهای چاپ شده را به ترتیب پخش می کرد) ساخته شده بود. این فیلم کوتاه تنها یک دقیقه طول کشید و شامل تصاویری از یک پرواز پرنده و رقص یک شخص بود. اولین انیمیشن جهان کار پیشگامانه ای بود که در زمینه هنر تصویری و تحرک بوده و اساس توسعه صنعت انیمیشن را رقم زد.
امروزه با پیشرفت علم طراحی و افزایش صنعت سینما، انیمیشن سازی روش های مختلفی دارد در اینجا چند نوع روش رایج برای انیمیشن سازی را برایتان معرفی میکنیم:
- انیمیشن دستی: در این روش، هنرمندان از طریق دست خود تصاویر را رسم کرده و به ترتیب پخش، حرکتی به آنها می بخشند. مثالی از این نوع انیمیشن، انیمیشن “سه نفره صبحگاهی” اثر ریچارد ویلیامز است.
- انیمیشن کامپیوتری (CGI): در این روش، با استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری، تصاویر دیجیتالی سه بعدی ایجاد می شود. نمونه ای از این نوع انیمیشن، فیلم “بازی های انسانی” اثر پیتر ویگ است.
- انیمیشن ترکیبی: این روش شامل ترکیب عناصر انیمیشن دستی و انیمیشن کامپیوتری است. به عنوان مثال، فیلم “شرکت های همسایه” از استودیوی پیکسار از این نوع انیمیشن استفاده کرده است.
- انیمیشن لایو اکشن: در این روش، با استفاده از بازیگران و موشن کپچر، حرکت های واقعی به تصاویر داده می شود. نمونه ای از این نوع انیمیشن، فیلم “سفر ماجراجویانه تن تان” است.
موارد ذکر شده تنها چند نمونه از روش های انیمیشن سازی هستند و هر کدام از آنها مزایا و محدودیت های خود را دارند. هنرمندان از هر کدام از این روش ها بر اساس نیاز و خلاقیت شان استفاده می کنند تا انیمیشن های شگفت انگیزی بسازند.
همچنین در دنیای حاضر انیمیشن سازی تک بعدی، دو بعدی و سه بعدی را داریم که در این بخش از مقاله توضیحی درباره انیمیشن سازی تک بعدی، دو بعدی و سه بعدی برایتان آورده ایم:
- انیمیشن سازی تک بعدی: در انیمیشن سازی تک بعدی، تصاویر فقط در یک صفحه دو بعدی حرکت می کنند. این نوع انیمیشن معمولاً شامل انیمیشن های دستی است که به ترتیب پخش تصاویر با حرکت، حرکت را ایجاد می کنند. مثالی از انیمیشن سازی تک بعدی، برنامه های تلویزیونی کلاسیکی مانند “تام و جری” هستند.
- انیمیشن سازی دو بعدی: در انیمیشن سازی دو بعدی، تصاویر در صفحه دو بعدی حرکت می کنند. این نوع انیمیشن شامل استفاده از نرم افزارها و ابزارهای مختلف است که به هنرمندان امکان رسم و حرکت دادن صحنه ها و کاراکترها را می دهند. برای مثال، فیلم “شیرشاه” از استودیوی والت دیزنی یک نمونه از انیمیشن سازی دو بعدی است.
- انیمیشن سازی سه بعدی: در انیمیشن سازی سه بعدی، تصاویر در فضای سه بعدی ساخته می شوند و به نظر می رسد که شخصیت ها و صحنه ها دارای عمق و حجم هستند. این نوع انیمیشن معمولاً با استفاده از نرم افزارهای سه بعدی و تکنیک های سه بعدی مانند مدل سازی سه بعدی و رندرینگ سه بعدی ایجاد می شود. فیلم “توی استوری” از استودیوی پیکسار یک نمونه برجسته از انیمیشن سازی سه بعدی است.
این روش های انیمیشن سازی با یکدیگر تفاوت هایی دارند در این قسمت از مقاله برای درک بیشتر این تفاوت ها مطالبی آورده شده است:
انیمیشن تک بعدی معمولاً به عنوان انیمیشن دو بعدی نیز شناخته می شود. در این نوع انیمیشن، تصاویر روی یک صفحه دو بعدی با استفاده از لایه ها و شکل های دو بعدی ایجاد می شوند. این نوع انیمیشن، طرح ها و شخصیت ها را با استفاده از خطوط و رنگ های ساده نشان می دهد. اما در انیمیشن دو بعدی، تصاویر با استفاده از تکنیک های سه بعدی مثل اعمال نور و سایه، عمق و تغییرات زاویه ای به شکل ها، حرکت و انتقالات پویا به وجود می آیند. این نوع انیمیشن، برخلاف انیمیشن تک بعدی، به ما اجازه می دهد تا عمق و واقعیت بیشتری را در تصاویر تجسم کنیم. اما بهترین نوع انیمیشن چیست؟ برای هر نوع پروژه، نوع انیمیشن متناسب با هدف و نیازهای خود متناسب است. اما به طور کلی، اگر می خواهید تصاویر بسیار واقعی و واقع گرایانه ایجاد شود، انیمیشن سه بعدی گزینه ی مناسبی است. اما اگر به دنبال طرح های ساده تر و لطیف برای پروژه خود هستید، انیمیشن دو بعدی ممکن است گزینه ی بهتری باشد.
انیمیشن سازی دو بعدی مانند هر مهارت و هنری دارای مزایا و معایبی است در ادامه با مزایای این هنر آشنا خواهید شد:
۱. آسانی و سرعت ایجاد: ساختن انیمیشن دو بعدی نسبتاً ساده تر از ساختن یک انیمیشن سه بعدی است. با استفاده از ابزارها و نرم افزارهای ساخت انیمیشن دو بعدی، می توان به سرعت و با تسلط بالا انیمیشن های زیبا و جذاب را ایجاد کرد.
۲. طراحی ساده: در انیمیشن دو بعدی، اغلب از شکل های و رنگ های ساده استفاده می شود که قابلیت نمایش احساسات و حالت های مختلف را با خطوط ساده اما قدرتمند دارد.
۳. استفاده از سبک هنری متنوع: با انیمیشن دو بعدی، می توان از سبک های هنری مختلف مانند کارتون، نقاشی، خطوط برجسته و غیره استفاده کرد. این انعطاف بیشتر به طراحان اجازه می دهد تا انیمیشنی با شخصیت انیمیشنی و منحصر به فرد ایجاد کنند.
۴. انتقال پیام ساده: به دلیل سادگی طراحی، انیمیشن دو بعدی برای انتقال پیام های ساده و روشن بسیار مؤثر است. این نوع انیمیشن می تواند به سادگی مفهوم یک داستان را به روشنی و قابل فهم منتقل کند.
اما اگر بخواهیم تصمیم واقع بینانه تری برای یادگیری این مهارت بگیرید باید با معایب این هنر نیز آشنا شوید. برخی از معایب این مهارت در ادامه ذکر خواهد شد:
۱. محدودیت در ایجاد عمق: در انیمیشن دو بعدی، عمق و واقعیت سه بعدی کمتری نسبت به انیمیشن سه بعدی وجود دارد. این معنی می دهد که قابلیت نمایش عمق و استفاده از ابعاد سه بعدی کمتر است.
۲. محدودیت در حرکت: در انیمیشن دو بعدی، حرکت ها معمولاً در صفحه دو بعدی اتفاق می افتد و محدود به دو بعد می شود. این مورد باعث می شود حرکت ها کمتر پویا و واقع گرایانه به نظر برسند.
۳. کمبود جزئیات: در انیمیشن دو بعدی، به دلیل استفاده از شکل ها و رنگ های ساده، جزئیات کمتری در تصاویر وجود دارد. این بدان معناست که نمی توان به طور دقیق و کامل جزئیات را به تصویر کشید.
۴. کمبود واقع گرایی: انیمیشن دو بعدی معمولاً به عنوان انیمیشن هنری ترتیب می دهند و واقعیت فیزیکی را به صورت دقیق نمی توانند نشان دهند. این بدان معناست که برای تولید حرکت های واقع گرایانه، باید تلاش بیشتری کرد.
برای یادگیری این مهارت روش های مختلفی از جمله (آموزش خصوصی، آموزش در منزل، آموزش مختص بازار کار و آموزش پروژه محور) وجود دارد. در ادامه با این نوع آموزش ها آشنا می شوید:
شما برای یادگیری مختص بازار کار در ابتدا باید با بازار کار و کمبود های آن آشنا شوید برای این کار می توانید به شرکت های تولید انیمیشن، استودیوهای طراحی و تولید محتوا، تیم های بازی سازی و یا حتی سازمان های تبلیغاتی مراجعه کنید. شما همچنین می توانید به کمک انجمن ها و گرو های مختص به این حرفه با بازار کار انیمیشن سازی دو بعدی آشنا شوید و خلاءهای آن را بهتر از دیگران بشناسید و مطابق با این کمبودها خود را حرفه ای کنید تا بتوانید از رقیبان خود پیشی بگیرید. همچنین، با کمک شبکه های اجتماعی و وب سایت های معرفی کار و استخدام که به شما در جستجوی فرصت های شغلی کمک می کنند، می توانید نیاز روز جامعه و بازار را بشناسید و بهتر از قبل از آموزش مختص بازار کار بهره مند شوید.
برای یادگیری این مهارت به صورت آموزش پروژه محور شما باید ابتدا با پروژه هایی که به کمک این مهارت می توانید ایجاد کنید آشنا شوید. برای آشنایی با این پروژه ها می توانید پروژه های مشابه را ببینید و از آن ها ایده بگیرید و یا اینکه با مشورت متخصصان این حرفه برای خود پروژه هایی انتخاب کنید. بدیهی است که برای یادگیری این مهارت به صورت آموزش پروژه محور نیاز به تکرار و تمرین دارید و لازم است که از پروژه های آسان شروع کنید تا نسبت به یادگیری دلسرد نشوید.
برای یادگیری این مهارت به صورت آموزش خصوصی باید ابتدا برای خود مشخص کنید که می خواهید این مهارت را به صورت پایه یا حرفه ای بیاموزید و بسته به آن میزان هزینه ای که لازم است برای یادگیری این مهارت بیاموزید را تخمین بزنید. اگر علاقه مند به یادگیری این مهارت به صورت حرفه ای هستید لازم است که از کلاس های خصوصی استفاده کنید و از آموزش خصوصی به صورت آموزش در منزل و یا آموزش با تعداد دانش آموختگان کمتری بهره مند شوید. اما اگر قرار است به یادگیری پایه بسنده کنید می توانید از آموزش های رایگان سایت ها، گروه ها، کتب و پلتفرم های دیگر بهره مند شوید.
شما همچنین می توانید این مهارت را به صورت آموزش در منزل بیاموزید. بدین صورت که پس از تعیین هدف یادگیری ابتدا برای خود منابعی را مشخص می کنید، سپس نسبت به یادگیری این منابع اقدام می کنید. شما این منابع را می توانید از کتابخانه ها، سایت ها، سی دی های آموزشی و … بدست آورید.