آموزش طراحی سایت در توحید توسط استاد سید ایمان تکمیلی تدریس می شود.مدت زمانی که این دوره طول می کشد 30 ساعت می باشد و بعد از این 30 ساعت می توانید به طور کامل با این نرم افزار کار کنید.برای آگاهی از دیگر جزئیات آموزش طراحی سایت لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
از سایت چه استفاده ای می شود؟
از وردپرس برای طراحی سایت استفاده می شود با استفاده از وردپرس می توانید سایت های خبری، فروشگاهی، آموزشی، پزشکی، وکالت، شرکتی و شخصی را طراحی کنید آن هم در کوتاه ترین زمان و به ساده ترین روش
کسانی که اطلاعات کمی از علم کامپیوتر دارند می دانند که درگ اند دراپ drag & drop به کشیدن و رها کردن اشکال و المان های مختلف در ویندوز گفته می شود. در طراحی سایت با وردپرس شما یاد می گیرید که به روش درگ اند دراپ و به ساده ترین روش ممکن سایت خودتان را بدون حتی یک خط کدنویسی طراحی کنید.تنها چیزی که نیاز دارید خلاقیت و علم شناخت رنگ هاست تا بتوانید به سایت خودتان زیبایی منحصر به فرد اضافه کنید جوری که همه با دیدن سایت شما انگشت به دهان بمانند. نکته ای که وجود دارد این است که برای اضافه کردن المان هایی نظیر انیمیشن و دسته بندی های خاص و افکت های جذاب فقط کافیست که افزونه مورد نظر را به وردپرس خود اضافه کرده و آن را نصب کنید تا بتوانید به راحتی از المان مورد نظر استفاده نمایید این المان می توانید آنتی هک، افکت ها و انیمیشن ها، فرم یا خط کدنویسی خاصی باشد.
به وسیله وردپرس شما می توانید سایت خود را به زیباترین شکل طراحی نمایید دست شما برای همه چیز باز است و هیچ محدودیتی برای تغییر المان ها وجود ندارد.
در دوره آموزش طراحی سایت در توحید همه ابزارهای لازم معرفی می شود و کاملا تدریس به صورت پروژه محور می باشد.همین نکته هم برتری این آموزش نسبت به سایر آموزش هاست.
بعد از پایان آموزش طراحی سایت در توحید از شما امتحانی گرفته می شود و در صورت قبولی در این ازمون وارد تیم تکمان دیجیتال سرویس می شوید.با قبولی در آزمون می توانید پروژه های مختلف دریافت نمایید و انجام دهید و دستمزد خود را دریافت نمایید.
لازم به ذکر است که تیم تکمان دیجیتال سرویس آموزش طراحی سایت را به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده است فقط کافیست روی لینک زیر کلیک نمایید تا به صفحه مشاهده دوره آموزشی بروید:
آموزش طراحی سایت در توحید
در دنیای دیجیتال، وبسایت شما، هویت شماست!
در دنیای پرسرعت امروز، جایی که اینترنت به اصلیترین ستون زندگی ما تبدیل شده است، دیگر نمیتوان از اهمیت داشتن یک سایت قوی و جذاب چشم پوشی کرد. سایت شما، حکم ویترین مغازهی شما را دارد که در خیابان پر رفت و آمد اینترنت قرار گرفته است.
فکر کنید مغازهای دارید که محصولات و خدمات فوق العادهای ارائه میدهد، اما هیچ تابلویی برای جلب توجه عابران ندارد. به احتمال خیلی زیاد، شما تعداد بسیار زیادی از مشتریان خود را از دست خواهید داد. این دقیقاً همان بلایی است که نداشتن یک وبسایت حرفهای و جذاب بر سر کسب و کار شما میآورد. در این مقاله، سفری به دنیای شگفتانگیز طراحی سایت میکنیم و در مورد طراحی سات، مشاغل مرتبط با آن، مزایای آن و مواردی از این دست صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
طراحی سایت
طراحی سایت شامل تعداد بسیار زیادی از مشاغل و حرفههای مختلف است که حرفهی آنها طراحی، توسعه و مدیریت سایتها است. در زیر به تعدادی از این مشاغل اشاره کردهایم:
- طراح وب (Web Designer): طراح وب فردی است که مسئولیت طراحی رابط کاربری سایت را بر عهده دارد. از وظایف او میتوان به طراحی لوگو، صفحات وب، نماهنگ و رنگها، آیکونها و سایر عناصر بصری سایت اشاره کرد.
- توسعهدهنده وب (Web Developer): توسعهدهنده وب وظیفه دارد با استفاده از زبانهای برنامهنویسی مثل HTML، CSS، JavaScript و PHP طرح طراحی شده، صفحات دینامیک و قابل تعامل، پایگاه داده و برنامهنویسی سمت سرور را پیاده سازی و انجام دهد.
- توسعهدهنده فرانت-اند (Front-End Developer) : توسعهدهنده فرانت-اند یکی از برنامه نویسان سایت است که وظایفی از قبیل برنامهنویسی و توسعه قسمتهای بصری و قابل تعامل سایت بر عهده او است. توسعهدهنده فرانت-اند از زبانهای HTML، CSS و JavaScript استفاده میکند.
- توسعهدهنده بک-اند (Back-End Developer) : توسعهدهنده بک-اند مسئول توسعه قسمتهای غیرقابل مشاهده سایت است. در حقیقت توسعهدهنده بک-اند برعکس توسعهدهنده فرانت-اند وظیفه برنامهنویسی سمت سرور سایت را بر عهده دارد. او معمولا از زبانها و فریمورکهایی مثل PHP، Python، Ruby، Node.js و Django استفاده میکند.
- متخصص بهینهسازی موتورهای جستجو (SEO Specialist) : متخصص بهینهسازی موتورهای جستجو وظیفه دارد، سایتها را به شکلی بهینه کند که در بالاترین قسمت نتایج سرچهای موتورهای چست و جو قرار بگیرند. آنها سعی میکنند تا با به کارگیری روشها و تکنیکهای مختلف، سایت را برای جذب ترافیک و افزایش نمایش در موتورهای جستجو آماده کنند.
- مدیر پروژه وب (Web Project Manager) : مدیر پروژه یک سایت فردی است که مسئولیت بربرنامهریزی، مدیریت و کنترل پروژههای طراحی و توسعه سایت را بر عهده دارد. او با تیمهای طراحی و توسعه همکاری میکند و تمام قسمتهای مختلف پروژه را از آغاز آن تا انتها را به دست میگیرد.
- طراح تجربه کاربری (UX Designer) : طراح تجربه کاربری مسئول طراحی تجربه کاربری سایت است. او وظیفه دارد با بررسی نیازها و توقعات کاربران، طرحهایی برای ایجاد تجربه کاربری بهتر سایت فراهم کند.
- متخصص امنیت وب (Web Security Specialist) : متخصص امنیت سایت وظیفه حفاظت از سایت در برابر انواع حملات و نفوذهای احتمالی را بر عهده دارد. او باید با استفاده از روشها و ابزارهای مختلفی مثل رمزنگاری، فایروال، بررسی آسیبپذیریها و مدیریت دسترسی، سایت را در برابر انواع تهدیدها مقاوم کند و از آن محافظت کند.
- طراح گرافیک و رابط کاربری (UI/UX Designer) : طراح گرافیک و رابط کاربری مسئول طراحی عناصر گرافیکی سایت و رابط کاربری آن است. طراح گرافیک و رابط کاربری باید با استفاده از ابزارهای طراحی گرافیک و نرمافزارهایی مثل Adobe Photoshop و Sketch طرحها و آیکونهایی را ایجاد میکند که باعث افزایش جذابیت سایت میشوند.
مزایای طراحی سایت
طراحی سایت دارای مزایای فراوانی است که در زیر به تعدادی از آنها اشاره خواهیم کرد:
- دسترسی جهانی: با طراحی سایت، شما میتوانید تا به هر کسی که دسترسی به اینترنت دارد، خدمات و محصولات خود را معرفی کنید. این مزیت به شما این امکان را میدهد تا بازار هدف خود را بسیار گسترش دهید و مشتریان جدیدی جذب کنید.
- افزایش فروش و درآمد: با طراحی یک سایت حرفهای، شما قادر خواهید بود تا فروش و درآمد خود را افزایش دهید. سایت شما به عنوان یک فروشگاه آنلاین عمل خواهد کرد و به مشتریان شما این امکان را میدهد تا به راحتی محصولات یا خدماتی که شما ارائه میدهید را خریداری کنند.
- رقابتپذیری بالا: در دنیای امروزی، تعداد بسیار زیادی از کسب و کارها دارای سایت هستند و برای رقابت در بازار، شما نیاز به یک حضور آنلاین پرقدرت دارید. با طراحی یک سایت حرفهای، شما میتوانید با سایر رقبا به رقابت بپردازید و مشتریان را به خود جذب کنید.
- افزایش نفوذ در بازار: با طراحی یک سایت، شما میتوانید نفوذ خود را در بازار افزایش دهید. با ایجاد یک حضور آنلاین قوی، میتوانید به مخاطبان گستردهتری دسترسی پیدا کنید و به طور موثرتری با آنها در ارتباط باشید.
- مستقل بودن: به کمک طراحی سایت میتوانید به صورت مستقل کار کنید و خود کارفرمای خود باشید.
درآمد طراحی سایت
درآمدئ طراحان سایت بسیار متنوع است و بستگی به عوامل مختلفی دارد. در زیر به تعدادی از این عوامل اشاره خواهیم کرد:
۱. تخصص و مهارت
۲. نوع پروژه
۳. محل زندگی
۴. کار به صورت مستقل یا کارمندی
در برخی از موارد، طراحان وب میتوانند درآمد قابل توجهی بدست بیاورند.
تدریس طراحی سایت
بهترین روشهای تدریس طراحی سایت، حضوری و عمومی، خصوصی و آنلاین هستند. در زیر به بررسی هر کدام پرداختهایم:
تدریس حضوری و عمومی:
-
- دورههای آموزشی: در این روش تدریس، مدارس، دانشگاهها و موسسات آموزشی دورههای طراحی وب را به صورت حضوری و در کلاسهای عمومی برگزار میکنند.
- کارگاهها و سمینارها: در این رویدادها صنعتیان و متخصصان معروف در حوزه طراحی سایت، داشن خود را در اختیار دیگران قرار میدهند. در روش تدریس عمومی، تعداد شرکت کنندگان بسیار بیشتر از تدریس حضوری یا آنلاین است.
تدریس خصوصی:
-
- تدریس خصوصی حضوری: در این روش، یک مربی یا مدرس متخصص طراحی سایت به صورت یک به یک با مهارت آموزان در مکانی خاص، دورههای آموزشی را ارائه میدهد.
- تدریس آنلاین: از طریق وبسایتها، ویدئوهای آموزشی، نرمافزارهای کنفرانس و تکنولوژیهای مشابه، مربیان و مدرسان به صورت آنلاین با دانشجویان در ارتباط خواهند بود و آموزشها را به آنها ارائه خواهند داد.
تدریس آنلاین:
-
- دورههای آموزشی آنلاین: بسیاری از وبسایتها و پلتفرمهای آموزشی، دورههای آموزشی طراحی وب را به شکل تدریس آنلاین در اختیار علاقهمندان قرار میدهند. این دورهها به طور معمول شامل ویدئوهای آموزشی، مقالات، تمرینها و منابع آموزشی متنوعی هستند.
کامپیوتر مورد نیاز برای طراحی سایت
کامپیوتر مورد نیاز برای طراحی سایت به زمینه فعالیت آن فرد بستگی دارد. برخی از زمینهها به سیستمها و کامپیوترهای قدرتمند نیازمند هستند و برخی دیگر تنها به یک سیستم معمولی برای انجام کارهای خود نیاز دارند.
نتیجه گیری
وقت را از دست ندهید و با یادگیری آموزش طراحی سایت در توحید، یک گام بزرگ در جاده موفقیت بردارید و به آن نزدیکتر شوید. برای این کار میتوانید با ما تماس بگیرید. ما شما را تا رسیدن به قله راهنمایی خواهیم کرد.