آموزش طراحی سایت در شهرک امیرکبیر توسط استاد سید ایمان تکمیلی تدریس می شود.مدت زمانی که این دوره طول می کشد 30 ساعت می باشد و بعد از این 30 ساعت می توانید به طور کامل با این نرم افزار کار کنید.برای آگاهی از دیگر جزئیات آموزش طراحی سایت لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
از سایت چه استفاده ای می شود؟
از وردپرس برای طراحی سایت استفاده می شود با استفاده از وردپرس می توانید سایت های خبری، فروشگاهی، آموزشی، پزشکی، وکالت، شرکتی و شخصی را طراحی کنید آن هم در کوتاه ترین زمان و به ساده ترین روش
کسانی که اطلاعات کمی از علم کامپیوتر دارند می دانند که درگ اند دراپ drag & drop به کشیدن و رها کردن اشکال و المان های مختلف در ویندوز گفته می شود. در طراحی سایت با وردپرس شما یاد می گیرید که به روش درگ اند دراپ و به ساده ترین روش ممکن سایت خودتان را بدون حتی یک خط کدنویسی طراحی کنید.تنها چیزی که نیاز دارید خلاقیت و علم شناخت رنگ هاست تا بتوانید به سایت خودتان زیبایی منحصر به فرد اضافه کنید جوری که همه با دیدن سایت شما انگشت به دهان بمانند. نکته ای که وجود دارد این است که برای اضافه کردن المان هایی نظیر انیمیشن و دسته بندی های خاص و افکت های جذاب فقط کافیست که افزونه مورد نظر را به وردپرس خود اضافه کرده و آن را نصب کنید تا بتوانید به راحتی از المان مورد نظر استفاده نمایید این المان می توانید آنتی هک، افکت ها و انیمیشن ها، فرم یا خط کدنویسی خاصی باشد.
به وسیله وردپرس شما می توانید سایت خود را به زیباترین شکل طراحی نمایید دست شما برای همه چیز باز است و هیچ محدودیتی برای تغییر المان ها وجود ندارد.
در دوره آموزش طراحی سایت در شهرک امیرکبیر همه ابزارهای لازم معرفی می شود و کاملا تدریس به صورت پروژه محور می باشد.همین نکته هم برتری این آموزش نسبت به سایر آموزش هاست.
بعد از پایان آموزش طراحی سایت در شهرک امیرکبیر از شما امتحانی گرفته می شود و در صورت قبولی در این ازمون وارد تیم تکمان دیجیتال سرویس می شوید.با قبولی در آزمون می توانید پروژه های مختلف دریافت نمایید و انجام دهید و دستمزد خود را دریافت نمایید.
لازم به ذکر است که تیم تکمان دیجیتال سرویس آموزش طراحی سایت را به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده است فقط کافیست روی لینک زیر کلیک نمایید تا به صفحه مشاهده دوره آموزشی بروید:
آموزش طراحی سایت در شهرک امیرکبیر
شهرک امیرکبیر
شهرک امیرکبیر یکی از مناطق معروف و پرجمعیت شهر تهران است که در منطقه ۱۲ واقع شدهاست. این شهرک دارای زیرساختهای خوبی از جمله فضای سبز، امکانات تفریحی، فروشگاهها و مراکز خدماتی مختلف میباشد. این منطقه با وجود شلوغی، از نظر تنوع فروشگاهها و رستورانها و همچنین دسترسی به خدمات نیز جذاب است. به عنوان یکی از مناطق پرطرفدار تهران، شهرک امیرکبیر همواره پررونق است.
طراحی و توسعه وبسایت
طراحی سایت شامل ایجاد طرح و ظاهر سایت، طراحی رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX)، انتخاب رنگها، فونتها و تصاویر مناسب، ساختار منطقی و قابل فهم، و ایجاد صفحات مختلف با محتوای مناسب است. هدف اصلی طراحی یک سایت، ایجاد یک تجربه کاربری مثبت و جذاب برای بازدیدکنندگان و کاربران است به نحوی که سایت با طاهر مناسب و رابط کاربری خوبی که دارد بتواند کابر را به خود جلب کند و برای بازدید مجدد کاربر را ترغیب کند.
برخی از مزایای یک وبسایت با طراحی خوب عبارتند از:
- جلب توجه: طراحی زیبا و حرفهای میتواند توجه کاربران را به خود جلب کند و آنها را به اکتشاف و استفاده از وبسایت شما ترغیب کند.
- تجربه کاربری بهتر: طراحی مناسب و کارآمد میتواند تجربه کاربری را بهبود بخشد و باعث افزایش رضایت کاربران شود.
- افزایش فروش: طراحی خوب میتواند باعث افزایش تبدیلها و فروش محصولات یا خدمات شما شود.
- بهبود SEO: وبسایتهای با طراحی خوب معمولاً بهینهسازی شدهاند و در نتایج جستجو بهتر دیده میشوند.
- اعتبار و حرفهای بودن: طراحی خوب میتواند به افزایش اعتبار و شناخت برند شما کمک کند و به کسب و کار شما یک حس حرفهای بدهد و در نهایت منجر به اعتماد مشتریان به شما و کسب و کارتان شود.
- قابلیت : Responsiveطراحی خوب معمولاً Responsive است و بر روی تمام دستگاهها به خوبی نمایش داده میشود.
بنابراین، طراحی خوب یک وبسایت میتواند به رشد و موفقیت کسب و کار شما کمک کند زیرا وبسایت به عنوان فروشگاه آنلاین شما عمل میکند و اولین تعامل مشتریان با شما از طریق وبسایت شماست. اگر وبسایت شما زیبا، کاربرپسند و بدون مشکلات باشد، احتمال زیادی وجود دارد که مشتریان از خدمات و محصولات شما راضی باشند و در نهایت انتخاب کننده شما باشند. به همین دلیل طراحی حرفهای و کاربرپسند وبسایت جهت فروش محصولات شما بسیار اهمیت دارد.
با وجود اهمیت این تخصص که در بالا ذکر شد قصد داریم به شما بگوییم که برای یادگیری مهارت طراحی سایت به صورت تخصصی، چه اقداماتی را باید انجام دهید:
- آموزشهای آنلاین: امروزه بسیاری از منابع آموزشی آنلاین برای یادگیری طراحی وبسایت وجود دارند. به خاطر داشته باشید شما برای یادگیری هر مهارتی باید از سایتهای معتبر استفاده کنید. برای اطمینان از معتبر بودن از یک سایت باید به مواردی از قبیل مرور دقیق محتوای دوره، مشخصات مدرس، نقدها و بازخوردها و … دقت کنید.
- کتب و منابع چاپی: استفاده از کتب و منابع چاپی نیز میتواند به شما کمک کند. مطالعه کتب مرجع در زمینه طراحی وبسایت مانند “HTML and CSS: Design and Build Websites” و “Learning Web Design: A Beginner’s Guide to HTML, CSS, JavaScript, and Web Graphics” میتواند مفید باشد.
- دورههای حضوری: شرکت در دورههای آموزشی حضوری نیز میتواند به شما کمک کند تا به صورت عملی تکنیکهای طراحی وبسایت را یاد بگیرید.
- تمرین و پروژههای عملی: برای تثبیت مهارتهای خود در طراحی وبسایت، بهتر است که پروژههای عملی انجام داده و تمرینهای مربوط به طراحی وبسایت را انجام دهید.
- شرکت در جامعهها و گروههای آنلاین: شرکت در جامعهها و گروههای آنلاین مرتبط با طراحی وبسایت، میتواند به شما این امکان را بدهد که از تجربیات دیگران یاد بگیرید و با افراد با تجربه در این حوزه ارتباط برقرار کنید.
با توجه به این روشها، میتوانید به صورت تخصصی مهارت طراحی و توسعه وبسایت را یاد بگیرید و خود را در این حوزه توسعه دهید. اینکه شما کدام یک از روشهای ذکر شده را برای یادگیری این مهارت و تخصص انتخاب میکنید بستگی به شرایط شما دارد اما پیشنهاد ما این است که در صورتی که شما آشنایی با طراحی سایت ندارید و در این زمینه مبتدی هستید از دورههای آموزشی برای یادگیری این مهارت استفاده کنید تا بتوانید به کمک متخصصان این حوزه تمامی مفاهیم مربوط به طراحی و توسعه وبسایت را به صورت جامع بیاموزید. اما به خاطر داشته باشید که برای انتخاب یک دورهی آموزشی باید از کیفیت این دوره مطمئن شوید تا وقت و هزینه خود را از دست ندهید.
برای اطمینان از صحت و کیفیت دورههای آموزشی طراحی وبسایت، میتوانید اقدامات زیر را انجام دهید:
- مطالعه نظرات و بازخوردهای دیگران: قبل از ثبتنام در یک دوره آموزشی، میتوانید نظرات و بازخوردهای دیگران که قبلاً این دوره را گذراندهاند را مطالعه کنید. این نظرات میتوانند به شما کمک کنند تا درک بهتری از کیفیت و محتوای دوره پیدا کنید.
- بررسی محتوای دوره: قبل از شروع دوره، میتوانید به بررسی جزئیات محتوای آن بپردازید. اگر محتوای دوره به نظر شما منطقی و جامع به نظر میرسد، احتمالاً دوره خوبی است.
- بررسی اساتید و مدرسان: اطلاعات درباره اساتید و مدرسان دوره نیز میتواند به شما کمک کند تا اعتماد به کیفیت دوره را پیدا کنید. اگر اساتید دوره تجربه کافی و تخصص لازم را دارند، احتمالاً دوره خوبی است.
- استفاده از سایتهای ارزیابی و مقایسه دورهها: برخی سایتها و منابع آنلاین وجود دارند که به شما امکان مقایسه و ارزیابی دورههای آموزشی را میدهند. با استفاده از این سایتها، میتوانید به تصمیم بهتری در خصوص انتخاب دوره برسید.
- آزمون رایگان یا دوره نمونه: برخی از دورههای آموزشی این امکان را فراهم میکنند که یک جلسه یا بخش رایگان را برای شما فعال کنند تا بتوانید کیفیت و روش آموزش آن را بررسی کنید. با انجام این اقدامات، میتوانید به صحت و کیفیت دورههای آموزشی طراحی وبسایت پی ببرید و تصمیم مناسبی برای گذراندن آنها بگیرید.
شما علاوه بر انتخاب یک دورهی آموزشی خوب نیاز به یک سیستم و کامپیوتر با امکاناتی مانند پردازنده سریع، حافظه RAM کافی، حافظه داخلی زیاد، کارت گرافیک مناسب، مانیتور با کیفیت و ابعاد مناسب و اینترنت پرسرعت دارید. همچنین نرمافزارهای طراحی وب مانند Adobe Photoshop، Adobe Illustrator، Sketch و … نیز باید بر روی کامپیوتر شما نصب شده باشند. این امکانات به شما کمک میکنند تا بهترین طراحی وب را انجام دهید.
پس از آنکه به صورت تخصصی طراحی سایت را آموختید میتوانید تحت عنوان طراح و توسعه دهنده وبسایت، مدیر پروژه وب، متخصص بهینهسازی موتورهای جستجو، متخصص تجربه کاربری (UX) و طراح رابط کاربری و مشاور دیجیتال مشغول به کار شوید. البته این موارد تنها چند نمونه از شغلهایی هستند که میتوانید با تخصص خود در زمینه طراحی وب انجام دهید. درآمد حاصل از شغلهای مرتبط با طراحی و توسعه وب بستگی به عوامل مختلفی از جمله تجربه، مهارت، محل کار، نوع پروژه و بازار کار دارد. اما به طور کلی، این شغلها میتوانند به شما درآمد قابل توجهی فراهم کنند.