آموزش طراحی سایت در ونک توسط استاد سید ایمان تکمیلی تدریس می شود.مدت زمانی که این دوره طول می کشد 30 ساعت می باشد و بعد از این 30 ساعت می توانید به طور کامل با این نرم افزار کار کنید.برای آگاهی از دیگر جزئیات آموزش طراحی سایت لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
از سایت چه استفاده ای می شود؟
از وردپرس برای طراحی سایت استفاده می شود با استفاده از وردپرس می توانید سایت های خبری، فروشگاهی، آموزشی، پزشکی، وکالت، شرکتی و شخصی را طراحی کنید آن هم در کوتاه ترین زمان و به ساده ترین روش
کسانی که اطلاعات کمی از علم کامپیوتر دارند می دانند که درگ اند دراپ drag & drop به کشیدن و رها کردن اشکال و المان های مختلف در ویندوز گفته می شود. در طراحی سایت با وردپرس شما یاد می گیرید که به روش درگ اند دراپ و به ساده ترین روش ممکن سایت خودتان را بدون حتی یک خط کدنویسی طراحی کنید.تنها چیزی که نیاز دارید خلاقیت و علم شناخت رنگ هاست تا بتوانید به سایت خودتان زیبایی منحصر به فرد اضافه کنید جوری که همه با دیدن سایت شما انگشت به دهان بمانند. نکته ای که وجود دارد این است که برای اضافه کردن المان هایی نظیر انیمیشن و دسته بندی های خاص و افکت های جذاب فقط کافیست که افزونه مورد نظر را به وردپرس خود اضافه کرده و آن را نصب کنید تا بتوانید به راحتی از المان مورد نظر استفاده نمایید این المان می توانید آنتی هک، افکت ها و انیمیشن ها، فرم یا خط کدنویسی خاصی باشد.
به وسیله وردپرس شما می توانید سایت خود را به زیباترین شکل طراحی نمایید دست شما برای همه چیز باز است و هیچ محدودیتی برای تغییر المان ها وجود ندارد.
در دوره آموزش طراحی سایت در ونک همه ابزارهای لازم معرفی می شود و کاملا تدریس به صورت پروژه محور می باشد.همین نکته هم برتری این آموزش نسبت به سایر آموزش هاست.
بعد از پایان آموزش طراحی سایت در ونک از شما امتحانی گرفته می شود و در صورت قبولی در این ازمون وارد تیم تکمان دیجیتال سرویس می شوید.با قبولی در آزمون می توانید پروژه های مختلف دریافت نمایید و انجام دهید و دستمزد خود را دریافت نمایید.
لازم به ذکر است که تیم تکمان دیجیتال سرویس آموزش طراحی سایت را به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده است فقط کافیست روی لینک زیر کلیک نمایید تا به صفحه مشاهده دوره آموزشی بروید:
طراحی سایت در قالب هنر ساخت و راه اندازی صفحات وب تعریف می شود. همچنین می توان طراحی سایت را بهینه سازی و دوباره دیزاین کردن یک وب سایت قدیمی در بستر اینترنت دانست. در این مقاله با مفهوم کلی طراحی سایت، تاریخچه، بازار کار و کسب درآمد و بهتر بگوییم همه چیز مربوط به طراحی سایت را اینجا باهم بررسی خواهیم کرد و در ادامه با دوره آموزش طراحی در ونک آشنا خواهیم شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به قسمت ویژگی های این دوره بروید و آن قسمت را مطالعه بفرمایید.
طراحی سایت از کجا شروع شد؟
هیچ کدام از وب سایت هایی که امروزه در سطح اینترنت می بینیم، بیش از ۲۸ سال قدمت ندارند. اولین طراح سایت جهان تیم برنزلی بود و اولین وب سایت دنیا که در پروژه World Wide Web بود را طراحی کرد. برای این که تصویر بهتری از اولین وب سایت دنیا پیدا کنید می توانید آن را در info.cern.chمشاهده کنید. همان گونه که مشاهده می فرمایید، این وب سایت از نظر ما هیچ طراحی خاصی ندارد! اما در دوره خود بسیار نو و جدید بوده است. گرافیک در سایت ها با روی کار آمدن زبان های HTML و جاوااسکریپت بیشتر شد. دو عدد از امکاناتی که در این دوره در اختیار دانشجویان قرار خواهیم داد، آموزش خصوصی و آموزش در منزل می باشد که به دانشجویان کمک می کند در منزل آموزش ببینند و وقتی برای رفت و آمد به آموزشگاه هدر ندهند.
تاثیر مایکروسافت در پیشرفت وب سایت ها
شرکت مایکروسافت در سال ۲۰۰۰ اولین نسخه مرورگر Internet Explorer را برای سیستم های مک معرفی کرد و انقلابی بزرگ در مرورگرها و وب سایت ها شکل گرفت. این مرورگر از زبان های HTML و CSS پشتیبانی می کرد که در آن روز خیلی جالب و عجیب بود! یکی از امکانات جالبی که در این دوره در اختیار دانشجویان قرار می دهیم آموزش مختص بازار کار می باشد که در آن تمامی نکات مربوط به بازار کار و کسب درآمد با طراحی سایت را با دانشجویان بررسی خواهیم کرد.
مراحل طراحی سایت
طراحی سایت مراحل بسیاری دارد که مهم ترین آنها چهار مرحله زیر است که درادامه بیشتر با هرکدام آشنا می شویم.
- طراحی وایرفریم
- طراحی گرافیک سایت
- کد نویسی و برنامه نویسی سایت
- راه اندازی سایت
هرکدام از این مراحل نکاتی مختص خود دارند و در ادامه با هرکدام از این موارد و مراحل آشنا می شویم. آموزش پروژه محور از دیگر امکاناتی است که در این دوره آموزشی در اختیار شما قرار می دهیم می باشد که در آن دانشجویان با انجام دادن پروژه های مختلف می توانند با نکات آموزشی دوره آشنا شوند و این موارد را به خوبی یاد بگیرند.
طراحی وایر فریم: مرحله اول
در اولین مرحله باید نیازهای مشتری را بشناسیم و ببینیم اصلا چه وب سایتی را باید طراحی کنیم. سپس یک نقشه کلی از صفحات وب سایت را طراحی می کنیم و نحوه چیدمان المان های سایت را تعیین می کنیم. مثلا این که دکمه ورود و ثبت نام سما راست باشد یا سمت چپ! یا اینکه اصلا فرم ثبت نام نیاز هست یا خیر. یا مثلا رنگ و پالت رنگی کلی وب سایت قرار است چگونه باشد. این مرحله به اصطلاح وایرفریم نام دارد. با دو ویژگی جذاب این دوره آموزشی یعنی آموزش در منزل و آموزش خصوصی آشنا هستید. این ویژگی به شما کمک می کند تا در منزل آموزش ببینید و وقتی برای رفت و آمد به آموزشگاه صرف نکنید.
طراحی گرافیک سایت: مرحله دوم
در این مرحله به وایرفریم رنگ و لعاب می دهیم و با توجه به خواست مشتری وب سایت را طراحی می کنیم. اینجا تازه وب سایت شکل می گیرد و می توان فهمید کجای وایرفریم می لنگد و اشکال دارد. پس از رفت اشکال های وایرفریم و تعیین رنگ بندی و گرافیک وب سایت به مرحله سوم یعنی کدنویسی می رویم. در آموزش پروژه محور دانشجویان با انواع وب سایت روبه رو خواهند شد و با بررسی هرکدام نکات آموزشی دوره را یاد می گیرند.
کدنویسی و برنامه نویسی: مرحله سوم
این مرحله به دلخواه شما است. یا می توانید فریم ورک اختصاصی خودتان را کامل از صفر کدنویسی کنید و یا می توانید با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس وب سایتتان را طراحی و مدیریت کنید. هرمورد هزینه خاص خودش را دارد و شما در این مرحله باید همه چیز را برای مشتری توضیح بدهید و تفاوت های این دو را کامل به او معرفی کنید تا بتواند تصمیم بگیرد که کدام را می خواهد. در آموزش مختص بازار کار نکاتی مربوط به نحوه برخورد با مشتری را یاد می گیریم و می بینیم که چگونه باید این موارد را برای او توضیح بدهیم.
راه اندازی سایت: مرحله چهارم
انتخاب نام دامنه، خرید هاست و دامنه و پیکربندی سایت در این مرحله قرار می گیرند و می توان گفت حساس ترین مرحله می باشد. این که می دانی این مرحله آخر است و پس از این وب سایت دراختیار مردم قرار می گیرد، خیلی عجیب است!
انوع سایت
در این قسمت از مقاله آموزش طراحی سایت در ونک با دو نوع وب سایت یعنی وب سایت استاتیک و وب سایت دینامیک آشنا خواهیم شد و ویژگی های هرکدام را بررسی خواهیم کرد. در دوره آموزش طراحی سایت در ونک به خوبی با تفاوت های این دو نوع و ب سایت آشنا خواهید شد.
سایت استاتیک
در این نوع وب سایت تمامی صفحات به صورت جداگانه طراحی می شوند و در سرور بارگذاری می شوند. در وب سایت های استاتیک تغییر محتوای وب سایت بسیار سخت است و می بینیم که با روی کار آمدن سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس طراحی این نوع وب سایت ها خیلی کم و تقریبا منسوخ شده است. معمولا وب سایت هایی که محتوای آنها خیلی تغییر نمی کند از نوع استاتیک هستند.
سایت دینامیک
وب سایت های دینامیک یا پویا در هر دو بخش فرانت اند و بک اند کدنویسی می شوند. بااستفاده از کدهای سمت سرور در بک اند سایت پویاسازی می شود و امکان تغییر محتوای وب سایت به مدیر سایت داده می شود. وب سایت هایی که همواره نیاز به تغییر محتوای خود دارند مانند وب سایت های خبری معمولا از نوع دینامیک هستند.
ویژگی های دوره آموزش طراحی سایت در ونک
ما در دوره آموزش طراحی سایت در ونک امکاناتی همچون آموزش خصوصی و آموزش در منزل را دراختیار شما عزیزان قرار می دهیم تا بتوانید در منزل آموزش ببینید و وقتی برای رفت و آمد به آموزشگاه صرف نکنید. در قسمت آموزش پروژه محور با انجام دادن پروژه های مختلف و دیدن انواع وب سایت با نکات آموزشی دوره آشنا خواهید شد و تمامی آنها را یاد خواهید گرفت. همچنین در آموزش مختص بازار کار نحوه برخورد با مشتری و نکاتی مربوط به ورود به بازار کار را باهم بررسی خواهیم کرد.
بازار کار طراحی سایت
مشاغل متفاوت و گوناگونی در حوزه طراحی سایت مشغول هستند تا وب سایت موردنظر مشتری ساخته و موفق شود. علاوه بر طراح و توسعه دهنده سایت، افراد بسیاری در تلاش هستند تا یک وب سایت بهینه طراحی شود. در ادامه با تعدادی از این مشاغل آشنا خواهیم شد.
گرافیست
برای طراحی یک وب سایت کامل به یک گرافیست برای طراحی لوگو و المان های مختلف سایت نیاز دارید. کسی که به نرم افزار فتوشاپ مسلط باشد و بتواند در طراحی بنرها و دکمه های سایت به شما کمک کند.
متخصص دیجیتال مارکتینگ
برای این که بتوانید در بازار طراحی سایت با رقبا رقابت سالمی داشته باشید و بتوانید از ترافیک سایت خود درآمد کسب کنید حتما با یک متخصص دیجیتال مارکتینگ صحبت کنید و خودتان نیز در این رابطه اطلاعات کلی داشته باشید که به کارتان می آید!
متخصص سئو
تولید محتوا در وب سایت ها با سئو معنا پیدا می کنند و وب سایتی که استراتژی های سئو را ندارد دیر یا زود شکست می خورد.
ویژگی های یک سایت خوب
اگر دوست دارید تا قبل از شروع با ویژگی های یک سایت خوب آشنا شوید، در درست ترین جای ممکن قرار دارید. در ادامه تعدادی از این ویژگی ها را باهم می بینیم:
- وب سایت باید با متدهای روز دنیا طراحی شده باشد تا عقب نماند.
- وب سایت باید ریسپانسیو باشد و در هر صفحه نمایشی بدون مشکل باز شود و المان های سایت نباید به هم بریزند.
- امنیت وب سایت باید بالا باشد.
- وب سایت برای موتورهای جستجو بهینه سازی شده باشد.(سئو)
- سرعت بارگذاری وب سایت باید معقول و مناسب باشد.
- رابط کاربری و تجربه کاربری (UI & UX) باید به شکل حرفه ای طراحی شوند.
- تصاویری که در وب سایت قرار می گیریند باید بهینه باشند. کیفیت خوبی داشته باشند، با مطالب سایت همخوانی داشته باشد و لوگو یا نامی روی عکس نباشد.
کلام آخر
در این مقاله با ویژگی های دوره آموزش طراحی سایت در ونک آشنا شدیم. اطلاعاتی در رابطه با طراحی سایت، انواع وب سایت، مشاغل مختلف در این حوزه و کسب درآمد ازطریق طراحی سایت کسب کردیم. با تاریخچه طراحی سایت آشنا شدیم، اولین وب سایت جهان را مشاهده کردیم و دیدیم که چه بود و چه شد! برای کسب اطلاعات بیشتر دررابطه با این دوره آموزشی با آموزشگاه ما تماس حاصل نمایید.