در خدمت شما هستیم با آموزش خصوصی انیمیشن سازی در شهرقدس (قلعه حسن خان).در ادامه به شما توضیح خواهیم داد که با گذراندن این دوره چه اطلاعاتی می آموزید.
برای شروع آموزش و یادگیری انیمیشن سازی قطعا در مرحله اول سوال هایی به ذهنتان می رسد که قبیل اند از:
از کجا باید شروع کنم؟
یادگیری انیمیشن سازی به چه درد می خورد؟
برای یادگیری کامل چه مقدار زمان نیاز است؟
آیا مهارتی در آن دارید یا خیر؟
و سوالات متداول دیگری از همین قبیل که بسیار امری عادی می باشد.
در ابتدا لازم است بدانید که برای انیمیشن سازی در این دوره از نرم افزارهای شرکت ادوبی استفاده می شود.شرکت ادوبی نرم افزارهایی شامل فتوشاپ، ایلستریتور، پریمیر و افترافکت را به بازار عرضه کرده است.
برای انیمیشن سازی نیاز به سیستم کامپوتری با سخت افزارهای قدرتمند هستید و اگر این سیستم را در اختیار ندارید در امر رندرگیری و خروجی گرفتن به مشکل می خورید، این اتفاق شما را برای انتخاب یادگیری انیمیشن سازی به شک و تردید می اندازد. آنگاه شما به اجبار و علارغم میل باطنی خود می بایستی به سمت انتخاب آموزش و یادگیری انیمیشنهای دوبعدی بروید. البته لازم است بدانید اگر می خواهید انیمیشن سازی سه بعدی را یاد بگیرید می توانید سیستم کامپیوتری خود را ارتقا دهید.
ما در دوره آموزش انیمیشن سازی در شهرقدس (قلعه حسن خان) به شما یاد می دهیم که چگونه و با چه نرم افزارهایی انیمیشن بسازید
علاوه بر دوره آموزش انیمیشن سازی تیم تکمان دیجیتال سرویس، دوره ای دیگر مشابه با همین دوره با نام آموزش موشن گرافیک در شهرقدس (قلعه حسن خان) را هم تدریس می کند.
یا مثالی دیگر این است که اگر شما کاربر عزیز شخصی باشید که طراحی شما افتضاح باشد ولی در عین حال زبان برنامهنویسی تان فوق العاده باشد و به سیستم و انجام کدنویسی نیز علاقه داشته باشید، احتمالش زیاد است که با یادگیری و آموزش کامل آناتومی بدن، در قسمت های فنی پروژههای سه بعدی مثل تیم هایی از قبیل توسعه نرمافزار یا ریگبندی پیروز تر خواهید بود تا یادگیری و اموزش بخش هایی مانند بخش استوریبرد انیمیشنهای دوبعدی یا طراحی های مختلف بک گراند،
این مثالها برای این مطرح شدند که شما اطلاع داشته باشید در هر مرحله لازم است در ابتدا شرایط خود را به خوبی مورد سنجش قرار دهید و سپس دست به انتخاب بزنید.
طبق چیز هایی که در توضیحات دوره آموزشی انیمشین سازی در شهرقدس مطرح شد ما سعی داشتیم برای شما مقدمه ای بچینیم و در این بخش از مقاله قصد داریم شما را با مفهوم کلی انیمیشن سازی آشنا کنیم پس با ما همراه باشید.
مفهوم انیمیشن
انیمیشن به عنوان هنر زندگی بخشیدن و جان بخشی به اشیاء بیجان و غیر قابل حرکت، انواع نقاشیها و مدلهای مختلف سه بعدی معرفی می شود که با جا به جا شدن سریع تصویر ها پشت سر یکدیگر توهم این حرکت و جان بخشی در مخاطب ایجاد می شود و به گونه ای مخاطب خود را گول می زند که این شیوه، شیوه ای نوین و فوق العاده می باشد. انیمیشن سازی توانسته است مخاطبان زیادی را به خود برای تماشا و یادگیری و استفاده جذب کند.
در هر زمان و هر مکان که اسم انیمیشن به گوش مخاطبان می خورد به طور قطع هر کسی به شرکتهایی مانند دیزنی، پیکسار، دریمورکس، ایلومینیشن، جیبلی و یا بلو اسکای فکر میکند و ذهنش به آن سمت کشیده می شود.
اصلی ترین و مهم ترین مسئله در تمام مرحله های انیمیشنسازی، چیزی جز زندگی بخشیدن و جان بخشی نیست. جان بخشیدن به کاراکتر های بیجان داستانتان، اصلی ترین وظیفه انیماتورها و تیم تولید انیمیشن می باشد. جان بخشی این امکان را دارد که در هر کدام از حالتهای زیر صورت بگیرد:
با طرح کردن کاراکترها، به شکل دستی و تنها
با حرکت دادن کاراکترهایی که استخوان بندی شده اند در نرم افزارهای سهبعدی و یا با عروسکهایی از جنس های کاغذی یا پارچه ای و اسباب بازی های شکل لِگو که بچه ها دارند.
هدف این است که این حرکت های مختلف باور پذیر باشند و مخاطب به راحتی آن ها را در ذهن خود باور کند. در نتیجه در انجام هرگونه کاری، هر شخص به تخصص دارد تا بتواند به سادگی دنیایی باور پذیر را برای مخاطبین خود ایجاد سازد. اگر شخصی میخواهد کار نویسندگی را انجام دهد، قصد دارد یک برگ زیبا از درختانی که در گوشه خیابان هستند را در یک نما از انیمیشن اش طراحی کند یا حتی می خواهد آن ها را به حرکت دربیاورد و شروع به انجام کند.
تمامی این تخصص ها و تعداد زیادی از تخصص های دیگر که در انیمیشن سازی وجود دارند و به کار میروند، نیاز به آموزش دیدن اصولی و سعی برای ایجاد کردن توهم زندگی یا جان بخشی می باشد.
روش و فرآیند انیمیشن سازی
در انیمیشن سازی زمینه های مختلفی وجود دارد و شما می توانید یک یا چند عدد از آن ها را انتخاب کنید و شروع به یادگیری و کار در آن زمینه کنید و این زمینه ها به شرح زیر می باشند:
ایده داستان یا(Idea/Story)
اولین و اصلی ترین بخش هر نوع فیلم یا انیمیشن یک داستان خوب برای تعریف کردن آن می باشد.
چنانچه شما شخص عزیز از اول کارتان، موفق نشده باشید که داستانتان را به جای درستی برسانید، بدون فکر کردن به اینکه چه مقدار از نظر فنی و تکنیکی آن را زیبا ساخته اید یا چه عوامل حرفه ای را دارید، مردم از دیدن آن هیچ لذتی نمی برند و آن را به راحتی کنار میگذارند و دیگر آن را دنبال نمی کنند.
پس همیشه در نظر داشته باشید که همیشه هر داستانی اولویتی دارد یا به عبارتی دیگر هر داستانی دارای اولویت است. مطمئن باشید داستانتان درست بیان شده قبل از اینکه قصد داشته باشید به مرحله های بعدی قدم بگذارید.
در انیمیشنسازی درست برخلاف فیلمسازی معمولا فیلم نامه هم زمان با فرآیند روش تولید تغییر می کند و درست تر و کامل تر می شود.
در عملیات فیلمسازی، تغییر دادن داستان فیلم در مرحله فیلمبرداری که بر پا داشتن صحنه و عواملی مثل تولید و بازیگران، محیط و نور در آن نماها تأثیرگذار هستند هزینه اضافه ای را برای تهیه کننده به همراه دارد. هر چند در انیمیشن این مشکل ها با این شدت ضرب وجود ندارند و نما ها در محیط های مجازی تولید می شوند، اما هر مقدار که شما در مرحله ساختن ایده برای داستان و پرداختن به آن زمان زیاد تری را صرف کنید، از هدر رفتن وقت به صورت بیهوده و سرمایه تان و هزینه تان در مرحله های تولید جلوگیری می شود.
رسیدن به ایده مورد نظرتان، پیش بردن داستانتان، ایجاد نمودن تعلیق و همراه کردن مخاطب تا آخر کار، قواعد و روش هایی را دارد که در اکثریت آثار ماندگار و فعلی سینما، به صورت کلی تکرار و استفاده می شوند. یاد گرفتن این نوع قواعد و روش ها با خواندن کتاب های متعدد، شرکت در دوره های مختلف و مورد نیاز و مفید، یادگیری از استاد های خبره و ماهر در این زمینه، تمرین کردن زیاد و خلاصه صرف زمان بسیار انجام پذیر خواهد بود.
فیلمنامهنویسی یا (Script)
پس از آماده شدن ایده داستان به صورت کامل، می بایستی آن را در قالب کلمه ها پیاده سازی کنید. در نتیجه قدم بعدی برای این کار، نوشتن فیلم نامه مورد نظرتان است.
این موضوع در این کار خیلی اهمیت زیادی را دارد که سریع تر ایده ی خودتان را به کلمه های رایج مبدل کنید تا وقتی مشکلی در داستان شما پیش آید، قبل از مرحله تولید آن را پیدا کنید و حل کنید.
در تعداد زیادی از استودیو های معروف و مشهور در ارتباط با انیمیشن سازی، این مرحله با مرحله استوری برد با یکدیگر قاطی و در هم می شوند و بین این دو مرحله رفت و برگشت هایی اتفاق می افتد تا دیالوگ ها و متن ها و تصویر ها در صرفه ترین حالت خود جای بگیرند.
تنها چیزی که در این مرحله می بایستی به آن توجه زیادی کرد این می باشد که متن ما در مورد قصه گویی تصویری باشد و می بایستی فرق فیلم نامه با رمان در این مرحله مورد توجه قرار بگیرد و واضح باشد و هردو به یک عنوان دیده نوشند. لازم به ذکر است که می بایستی یاد بگیرید چگونه برای تصاویر، دیالوگ مورد نیاز را بنویسید.
نقاشی مفهومی یا (Concept Art)
در زمانی که فیلم نامه شما به صورت کامل و با قوانین درست آماده شد، به طور معمول کاربران به سمت ساختن نقاشی های مفهومی یا (Concept Art) برای ادامه کار می روند که سبب به انتخاب هویت بصری انیمیشن شما می شود. بدین ترتیب که هنرمندان هایی که قدرت تخیل در ذهن خود و مهارت مورد نیاز و کافی در نقاشی دارند، بعذ از خواندن فیلم نامه و صحبت های مفید با شخص کارگردان، فضاهای موجود در فیلم را با ذهن خلاق خود تصور می کنند و تلاش خود را می کنند این صحنه ها، لوکیشن ها و محیط ها را با کمک ابزار هایی که در آن مهارت لازم دارند را تصویر کنند.
هیچ تفاوتی ندارد نقاش رنگ روغن حرفه ای و عالی ای باشید یا تنها با آبرنگ خوب بتوانید کار کنید یا نقاش دیجیتال حرفه ای باشید و مهارت زیادی را دارا باشید. مهم ترین نکته و اصل این است که حس و حال مد نظرتان در ارتباط با داستان را بتوانید به درستی و به آن خوبی که تصور کردید با کشیدن یک نما یا تصویر منتقل نمایید.
شخص کارگردان از بین Concept Art های چندین هنرمند، فقط تعدادی را انتخاب می کند و در پی فرآیند رفت و برگشت، نقاشی های دارای مفهومی که شکل دهنده فضای کلی فیلم هستند را انتخاب می کند و به تیم تولید ارائه می دهد تا آن را به تحقق درآورند.
شما عزیزان می توانید برای آموزش انیمیشن سازی در شهرقدس به ما مراجعه نمایید.
۴. استوری برد یا (StoryBoard)
مرحله بعدی که در پیش روی یک انیمشن ساز است این است که طراحی استوری برد را به خوبی انجام بدهد. استوری برد به برگه هایی از جنس کاغذ گفته می شود که بر روی آن تصویر های داستان، به ترتیب نمایش می شوند و طراح هر قسمت از داستان، قسمتی از فیلم نامه را می گیرد و فرآیند را انجام می دهد و آن را بر روی تعدادی برگه از جنس کاغذ، نقاشی می کند و برای کارگردان ارائه می دهد. این مرحله توسط والت دیزنی به صنعت انیمیشنسازی وارد شد و به این برگه های کوچک از جنس کاغذ، بُرد گفته می شود. به دلیل اینکه این بُرد ها داستان ها را روایت می کنند و نشان می دهند به آن استوریبرد نیز گفته می شود. فیلم شما در مرحله استوری برد، نمود بصری زیادی را پیدا می کند. دور بودن یا نزدیک بودن دوربین از سوژه و مقصد در این مرحله به راحتی قابل مشخص شدن است. حرکت دوربین و احساساتی که توسط آن به داستان منتقل می شود نتیجه جمع بندی و کلی نگری در این قسمت می باشد.
ریتم فیلم و هر سکانس این فیلم در این مرحله مشخص می شود.
به گفته ی بزرگ یاد آلفرد: همه فیلم شما در این مرحله و بر روی کاغذ ساخته می شود.
بر طبق گفته ها هیچکاک برای همه فیلم هایش از طراح استوری برد استفاده کرده است و اعتقاد زیاد و مستقیمی به تصمیم گیری بر موضوع استوری برد داشته است. زیرا کارآمدی داستان گویی خود را می توانسته با کمترین پرداخت هزینه بررسی نماید. از این جهت، این قضيه در انیمیشن ها که تولید نماهای آن ها بسیار هزینهبر و گران است هم بسیار به درد بخور می باشد، با این فرق که شما به جای استفاده از بازیگر ها و افراد حقیقی و واقعی می بایستی دوباره بر روی کاغذ یا به شکل دیجیتال همان موجودات غیر واقعی و غیر حقیقی را به حرکت های گوناگون دربیاورید.
پس در نتیجه استوری برد این امکان را به شما کاربران گرامی می دهد که برای بار دیگر اثر بخشی روایت داستان خود را مورد سنجش قرار دهید و اگر مشکلی در آن وجود داشت آن را به سرعت و سادگی برطرف نمایید تا آن مشکل ادامه دار نشود. ویژگی اصلی دیگری که استوری برد داراست این می باشد که می تواند داستان را از ذهن شما به سادگی بیرون بکشد و به بقیه افراد هم آن داستان را نشان دهد. در هر صورت این داستان می بایستی توسط یک تیم مناسب تولید و ساخته شود.لازم به ذکر است که استوری برد جزو بهترین ابزار ها برای توجیه همه اعضای تیم می باشد. افزون بر آن شما این امکان را دارید تا در مرحله اصلاح داستانتان، استوری برد را به اشخاص متفاوتی نشان دهید و آن ها ببینند و داستان خودتان را به شکل تصویری به آنها ارائه دهید. اطمینان خاطر داشته باشید تعداد متعددی از مردم، برای داستان های تصوری بازخورد بهتری نسبت به داستان های متنی می دهند.
و لازم است بدانید در زمانی که از بُرد های داستانتان رضایت کامل را داشتید، می توانید که به مرحله بعدی، یعنی به عبارتی انیماتیک برویم.
ساختن انیماتیک یا (Animatic)
انیماتیک به عبارتی نسخه ای زمان دار و دارای صدای استوری برد می باشد.
چنانچه استوری برد را شبیه به یک کمیک بوک در ذهن خود در نظر بگیرید، انیماتیک شبیه به یک فیلم برای شما خواهد بود.
بُردهای طراحی شده در مرحله استوری برد، در داخل یک نرم افزار مخصوص تدوین قرار می گیرند و با زمان بندی صحیح و افزایش های افکت های موسیقی و صوتی تنها به اندازه ای که امکانش باشد نقطه های اصلی و مهم داستان را متوجه شد پشت هم قرار می دهند.
بعد از اینکه نسخه اولیه انیماتیک آماده شد، تیم تولید آماده دیدن آن خواهند شد.
بعد از مشاهده انیماتیک این امکان وجود دارد که قسمت هایی نیاز به اصلاح اساسی یا جزئی داشته باشند که بستگی به نوع این اصلاح کردن ها این امکان هست که به مرحله پس یا قبل یا به عبارتی طراحی دوباره استوری برد یا چندین مرحله قبلتر از آن یعنی دوباره نوشتن فیلم نامه باز گردند.
اما چیزی که معین و معلوم است این می باشد که این مرحله ها به قدری تکرار می شوند تا از نظر کارگردان و تهیه کننده، داستان به خوب ترین و قابل پسند ترین شکل خود قابلیت تولید را داشته باشد.
انیماتیک هم مثل استوری برد، به ما دید جامع و کلی می دهد و به ما مفهماند که فیلم ما در آخر چگونه خواهد بود.
در ادامه دوره آموزش خصوصی انیمیشن سازی در شهرقدس (قلعه حسن خان) به انیمیت کردن می پردازیم.
انیمیت یا (Animate/Animation)
این مرحله، جایی است که زندگی در شخصیت های ما دمیده و منتقل می شوند. کاراکترها شروع به حرکت کردن می کنند و ما می توانیم نتیجه رشته هایی که تا به حال بافتیم و یا تلاش هایی که تا کنون انجام داده ایم را با جان بخشیدن به شخصیت های داستانمان مشاهده نماییم.
به شدت خوب و زیباست که این اتفاق را با چشم هایی که با آن ها تلاش کردیم،مشاهده نماییم، ولی رسیدن به این مرحله زمان زیادی طول می کشد و باید زمان زیادی را صرف این کار کنید. انجام نادرست و اشتباه این کار، می تواند انیمیشن شما را با داشتن یک داستان خوب و سرحال در همین مرحله خراب کند و به هم بریزد. انیمیت بد یک انیماتور درون یک انیمیشن، مانند بد بازی کردن یک بازیگر در یک فیلم می باشد که حتی اگر داستان و جلوه های ویژه خوبی را دارا باشد، مخاطب آن را باور نمی کند.
ماهر و حرفه ای شدن در این مرحله نیاز به دانستن قواعد و قوانین معین دارد و وجه متمایز افراد موفق در این زمینه ها، تمرین و خلاقیت ذهنی ای است که بعد از یادگیری این قوانین و اصول به کار می گیرند.
نرمافزارهای ۲بعدی
ساختن انیمیشن هایی به شکل دو بعدی، فکر خلاقانه بسیار خوبی برای وارد شدن به حوزه انیمیشن سازی می باشد. زیرا که تعداد زیادی از نرم افزارهای موجود در این حوزه را آسان تر می توان یاد گرفت و برای استفاده از آن ها لازم است بدانید که به سیستم قدرتمند و ارتقا یافته هیچ نیازی ندارید. از طرف دیگری هم با یاد گرفتن یک نرم افزار ساده این امکان را خواهید داشت تا تمرکز بیشتر خودتان را برای کسب مهارت تا حد نهایت توان بگذارید و از هنر و خلاقیت استفاده نمایید که نتیجه آن قوی شدن درک شما برای وارد شدن به حوزههای پیچیده تر و قوی تر انیمیشن سازی خواهد بود.
در این بخش قصد داریم چندتا از نرم افزار های مهم و کاربردی در حوزه انیمیشن سازی دو بعدی را برای شما کاربران عزیزمان به نمایش بگذاریم:
Animate CC یا همان فلش در لغات خودمان که جزو پر طرفدار و مورد پسند ترین نرم افزار ها در این حوزه شناخته شده است دارای رابط کاربری آسان و سبک است و همین دلیل هم باعث محبوبیت آن شده است.
Toon Boom Harmony
این برنامه به شکل تخصصی بر انیمیشن های ساخته شده توسط دست تسلط و تمرکز بالایی را دارد و بسیار کاربردی می باشد و همچنین باعث سرعت دادن به انیمیشن شما نیز می شود.
TV Paint
این نرم افزار قوی تر از نرم افزار فتوشاپ می باشد و از آن هم سریع تر و بهتر اجرا می شود و دارای قابلیت های خوب و فراوانی است.
Character Animator
برای افراد تازه وارد به دنیای انیماتور بسیار کاربردی می باشد و کار با آن راحت است این نرم افزار با داشتن دوربین جلو کار شما را برای حرکت دادن کاراکتر هایتان سریع تر می کند و از زمان شما صرفه جویی می کند.
در این محتوا به بررسی برخی از انواع انیمیشن ها و کاربرد و چگونگی آن ها پی بردیم و سعی کردیم به صورت مفید آن ها را برای شما نقد و بررسی نماییم.
شما می توانید برای آموزش انیمیشن سازی در شهرقدس به ما مراجعه نمایید و یا از مشاوران ما مشاوره بگیرید و به طور حضوری یا تلفنی به سوالات و اطلاعات مورد نیاز خود در این باره دسترسی کامل پیدا نمایید.
هدف ما ارائه بهترین خدمات و مفهومی ترین مقالات به شما کاربران گرامی و عزیز می باشد و سعی داریم تا شما با مطالعه و دریافت اطلاعات کافی، انتخاب خود را در زمنه آموزش و یادگیری به خوبی داشته باشید و در نهایت از انتخاب خود راضی باشید و به موفقیتی که قصد دارید برسید.
موفقیت شما، موفقیت ماست.
با سلام و احترام، با نوشتن این پیام، میخواهم عمیقاً قدردانی کنم از شما که به نظرم یکی از بهترین آموزشهای انلاین را ارائه دادید و زحمتهای زیادی برای آموزش انیمیشن سازی به ما کشیدهاید. آموزشهای انلاین شما برایمان بسیار ارزشمند بوده و به ما این امکان را داده که دنیای جذاب و خلاق انیمیشن را بیشتر بشناسیم و در آن پیشرفت کنیم.همچنین از طریق این اموزش توانستم تا از صفر تا صد مهارت انیمیشن سازی را یاد بگیرم.
شیوهی شما در انتقال مفاهیم پیچیده انیمیشن به یک شکل ساده و قابل درک برای ما بوده است. شما توانستهاید با تمام دقت و حوصله به سوالات ما پاسخ دهید و ما را در فرآیند یادگیری همراهی کنید.
این دوره آموزشی به ما این امکان را داده که خلاقیتهای خود را در دنیای انیمیشن به نمایش بگذاریم و توانستهایم مهارتهای جدیدی را به دست آوریم. از شما به خاطر این هدیه بزرگ قدردانی میکنم.
امیدوارم که بتوانم دانش و مهاراتی که از شما آموختم را در آینده به خوبی به کار ببرم و انیمیشنهای خلاقانهتری ایجاد کنم. همچنین، امیدوارم که با موفقیتهای بیشتری در حرفهی انیمیشن سازی به طور روزافزون پیشرفت کنم.
ممنون از تیم قوی و با مهارت شما
سلام خیلی خوبه که هنرجوهایی مثل شما رو وارد جامعه کردم
توکلت به خدا باشه و مطمئن باش که پیروز میشی
به امید شنیدن اسم شما در بهترین جایگاه ها
سلام! این دوره آموزشی خیلی خوبه
من میخوام بابتش تشکر کنم. اینجوری که توصیف میشه کرد، دوره حضوری واقعا مفید بوده و بهم کمک کرده تا در یک موضوع خاص بهتر بشم. واقعا عالیه که میتونم تجربه خوبی رو با بقیه به اشتراک بذاریم.
نمیدونم چجوری بگم که واقعا آموزش ایشون خیلی خوب و اموزنده بود
به همه سوالاتم جواب دادید
خیلی ممنون
سلام
خواهش میکنم نظرتون باعث قوت قلب من میشه و باعث میشه بیشتر به کارم عشق بورزم
سلام وقتخوش
بسیار عالی و مفید بود ،کلی مطالب جدید در مورد انیمشینسازی یاد گرفتم و با اصطلاحات جدیدی آشنا شدم.
انیمیشنسازی که مراحلش رو در مقاله ذکر کرده بودید هر کدوم حدودا چقدر زمان میبره تا مسلط بشیم ؟
بخش مراحل انیمیشنسازی بسیار جالب بود .
و در زمان اجرای پروژه انیمیشن سازی هر کدام از مراحل مثل استوری برد، انیمیت و … چقدر از زمان پروژه رو به خودشون اختصاص میدن (البته فک میکنم سطح پروژه در پاسخ این سوال تاثیر داشته باشه )
در مورد بازار کار این رشته هم یه توضیحاتی میفرمایید و همچنین راههایی که میتوانیم به صورت حرفه ای در این حوزه فعالیت کنیم؟
موفق باشید
سلام ممنون ازینکه کامنت گذاشتین دوره انیمیشن سازی 60 ساعت زمان میبره
هرکدوم باتوجه به شرایط دانشجوها متفاوت خواهد بود
پیشنهادم اینه که از فضاهای مجازی مثل روبیکا و اینستاگرام برای تبلیغات خودتون استفاده کنین تا دیده بشین
با سلام و ارادت کامل، به شدت خوشحالم که فرصتی داشتم تا دوره آنلاین انیمیشنسازی شما را تجربه کنم. این دوره واقعاً به من کمک فوقالعادهای کرد تا در دنیای جذاب انیمیشن پایبندتر و ماهرتر شوم. همچنین علاوه بر اینکه باعث تقویت رزومه و مهارتهایم شد، سبب شد تا با اعتماد به نفس در چند سایت نیز درخواست کار دهم که خودش بسیار خوشحال کننده بود.
شیوه آموزش شما به شدت حرفهای بوده و مطالب به شکلی ساده و جذاب تدریس شدهاند. از توضیحهای دقیق شما در مورد اصول انیمیشن و تکنیکهای متنوع استفاده شده در ساخت انیمیشن، به شدت استفاده کردم. همچنین، با تمرینهای مکرر مهارت کافی برای انجام دادن کارهای پیشرفتهتر را نیز کسب کردم.
بحاطر تمام تلاش و زمانی که شما و تیم آموزشی گرامی گذاشتهاید، از شما تشکر میکنم. این دوره به من انگیزه داده تا به علاقهی خود در زمینه انیمیشن ادامه دهم و به دنیای جدیدی از خلاقیت و تخصص در انیمیشن وارد شوم. امیدوارم که در تمامی پروژههای این تیم، بتوانم از آموختههای ارزشمند شما بهرهببرم و به موفقیتهای بیشتری دست یابم. البته لازم به ذکر است که بعد از انجام تمرینات و تکرارهای مکرر مطالب به یک نکتهای رسیدم! آیا همین طور که نرمافزارهای ۲ بعدی نیاز به سیستمهای ارتقا یافته و پیشرفته ندارد، character animator نیز سیستم خاص و پیچیدهای نمیخواهد؟
سلام کلیه دوره های آموزش انیمیشن سازی نیاز به سیستم گیمینگ داره
باسلام و احترام، روزتون بخیر
بابت ارائه مقاله جامع و کامل بالا از شما و تیمتان تشکر می کنم. مطلب ارائه شده بسیار کمککننده در مسیر آموزش این رشته بود به طور مثال در قسمت فیلم نامه نویسی و ایده داستان خیلی جامع و کامل بود حتی لذت بخش بود که می توانیم داستان خودمون را انیمیشن کنیم و بسازیمش. همچنین قسمتی درباره برنامه های انیمیشن سازی بود که برای بنده خیلی جالب بود و کمک به بازار کار ما می کرد. سوالی که باعث کامنت گذاشتن من شد بازار کار ایران در این زمینه بود؟اگر ما در ایران دوره ببینیم میتوانیم برای مهاجرت یا در سطح بین المللی از مدرکمون استفاده کنیم.یا اگر بخواهیم در خود ایارن مشغول به کار بشیم حتما نیاز به مدرک داریم؟
من 22 سالم هست و برای مهاجرت نیاز به یادگیری حرفه ایی با درآمد بالا دارم آیا با یادگیری انیمیشن سازی می توانم در خارج از کشور وارد بازار کار بشم؟یا حتما نیاز به رزومه قوی یا بین المللی دارم؟
ممنون میشم در این راه منو از سردرگرمی در بیارید!
سلام به تو دوست عزیز
در بازار کار رزومه خیلی خیلی بیشتر از مدرک میتونه نشون دهنده مهارت شما باشه.
ما توی دوره هامون بیشتر روی مدرک گرفتن کار نمی کنیم بلکه مهارت هایی رو به شما یاد میدیم که میتونین هر تخیل و ایده پردازی که در ذهنتون وجود داره رو تصویر سازی کنید
و این حرفه ای ترین حالت یک انیمیشن ساز هست
درمورد اپلای با مهارت انیمیشن سازی باید بهتون بگم که کشور مقصد شما خیلی مهمه.
ژاپن چین و آمریکا و روسیه هند به صورت جدی دارن روی انیمیشن سازی کار میکنن پس باید مقصد شما این کشورها باشه
سلام وقت بخیر
من دانشجوی سال آخر علوم کامپیوتر هستم ولی از بچگی علاقه شدیدی به انیمیشن سازی داشتم و هنوز این علاقه ادامه دارد و اینکه یه سری ایدهها را میشه واقعی کرد و به آنها جون داد برای من خیلی خیلی هیجان آور و لذت بخشه که با پیشرفت تکنولوژی حال حاضر امکان انجام اینجور کارها را داریم و اصلا انگیزم و علاقهام واسه رشته کامپیوتر هم ساخت بازی بود که با توجه به انیمیشن جزء جدایی نا پذیر بازی است و به نظر من بازی همون انیمیشنه که میشه توی روند بازی نقش و تاثیر داشت و به نوعی باهاش تعامل کرد.
اما برای شروع این کار دوتا سوال اساسی ذهن منو به خودش مشغول کرده
یکی اینکه بخاطر سنم که رو به افزایش هستش می ترسم از اینکه دیر اقدام به یادگیری اینکار کرده باشم و نتونم سریع یاد بگیرم اصول را و بتونم انیمیشن و بازی بسازم و در کارم حرفه ایی بشم و همینطور میترسم باعث بشه دیر وارد بازار کار بشم ( در کنار علاقه واقعا برام کسب درآمد هم اهمیت زیادی داره) و یکی دیگه اینکه تا الان تلاشها و علاقهام واسه یادگیری طراحی منجر به کار خاصی نشده و باور کردم که توی طراحی دستی استعدادی چندانی ندارم. خیلی میترسم که بخاطره کمبود استعداد در طراحی دستی اصلا این راه را شروع بکنم یا نه؟
ممنون میشم با توجه با مطالب عالیی که ارائه داده بودید من را بیشتر در این مسیری کمک کنید.
سلام نکته حائز اهمیت اینه که در طراحی کاراکتر ما از نرم افزار ایلاستریتور استفاده می کنیم که به ما ابزارهایی برای طراحی میده کار با این نرم افزار ساده است و میتونیم راحت کارهامون رو انجام بدیم
. چه نوع روشها و ابزارهایی برای انیمیشن سازی استفاده میشود؟
۲. چه مهارتهایی برای یک انیماتور حرفهای لازم است بداند؟
۳. چگونه میتوان بهترین استفاده را از پلتفرمهای نرمافزاری مختلف برای انیمیشن سازی کرد؟
۴. در ساخت یک انیمیشن، اصول طراحی که باید رعایت شوند چیستند؟
۵. چگونه میتوانیم صداگذاری و موسیقی مناسب را برای یک انیمیشن انتخاب کنیم؟
۶. چه روشهایی برای ایجاد حرکت صحنهها و شخصیتها در انیمیشن وجود دارد؟
میخواستم بدونم به این سوالات هم پاسخی داده شده؟
سلام ممنون از کامنت شما
بله به تمامی این سوال ها پاسخ داده شده
میتونین با گذروندن این دوره به جواب هاتون برسین
بابت این مقالهی کامل و جامع تشکر میکنم. مطلب بسیار کمککنندهای بود مخصوصا قسمتی که نرمافزارهای مورد استفاده در انیمیشنسازی را بررسی کردید. همچنین قسمتی که دربارهی استوری بوردها توضیح دادید بسیار جالب بود و بسیار به اطلاعاتم افزود. اصلا نمیدانستم که دیزنی با وارد کردن استوری بورد به عرصهی انیمیشن چه کار مهمی کرده و بار دیگر به قدرت این شرکت پی بردم. سوالی ذهنم را مشغول کرده و آن هم این است که درآمد انمیشن سازی در ایران در مقایسه با بقیه کشورها چگونه است و آیا کار در این زمینه در ایران آیندهای دارد یا خیر. همچنین دوست دارم بدانم آیا یادگیری انمیشن سازی در آموزشگاهها با مدارس و دانشگاهها تفاوتی دارد؟ آیا ارائه مدرک برای استخدام مهم است؟
سلام ممنون از لطفتون
انیمیشن سازی هم مثل بیشتر شغل ها در ایران در حقش ظلم شده اما تفاوت اینجاست که مثل بقیه شغل ها هم در بین مردم مورد تایید نیست.یعنی مردم هنوز این حرفه رو به عنوان یک شغل به حساب نمیارن که البته طبیعی است چون این شغل جدید هست.
اما درمورد تفاوت آموزشگاه ها و مدارس.حقیقت امر اینه که تعداد بسیار کمی انیمیشن ساز در ایران وجود داره و مدارس هم مثل مردم، اونقدر با این حرفه آشنایی ندارن که به درسهاشون این مورد رو اضافه کنن.انیمیشن سازی رشته ای هست که در بین دانشگاه های هنر هم به سختی پیدا میشه.بخاطر همین انیمیشن سازها به آموزشگاه ها روی اوردن تا بتون اعضای تیمشون رو کامل کنن.
حقیقت بعدی این هست که انیمیشن سازی کار یک نفر نیست.نیاز به نریشن و صدای افراد دیگه داره تا انیمیشن جون بگیره به همین دلیل هم هست که برای تولید انیمیشن نیاز به یک تیم دارین
طبیعتا ارائه مدرک معتبر برای هر شغلی تاثیر گذار هست اما رزومه و فعالیت های فردی تاثیر بیشتری داره
[…] آموزش انیمیشن سازی در شهرقدس (قلعه حسن خان) توسط سید ایمان تکمیلی تدریس می شود. […]
[…] آموزش انیمیشن سازی در شهرقدس (قلعه حسن خان) تدریس می […]