آموزش ایلستریتور illustrator در دروس توسط استاد سید ایمان تکمیلی تدریس می شود.مدت زمانی که این دوره طول می کشد 20 ساعت می باشد و بعد از این 20 ساعت می توانید به طور کامل با این نرم افزار کار کنید.برای آگاهی از دیگر جزئیات آموزش illustrator لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
از ایلستریتور illustrator چه استفاده ای می شود؟
از نرم افزار ایلستریتور illustrator برای طراحی لوگو، طراحی کارت ویزیت، طراحی کاراکترها برای انیمیشن سازی و موشن گرافیک، طراحی بنر و پوستر و طراحی های گرافیکی مختلف استفاده می شود.
در دوره آموزش ایلستریتور illustrator در دروس همه ابزارهای لازم معرفی می شود و کاملا تدریس به صورت پروژه محور می باشد.همین نکته هم برتری این آموزش نسبت به سایر آموزش هاست.
بعد از پایان آموزش ایلستریتور illustrator در دروس از شما امتحانی گرفته می شود و در صورت قبولی در این ازمون وارد تیم تکمان دیجیتال سرویس می شوید.با قبولی در آزمون می توانید پروژه های مختلف دریافت نمایید و انجام دهید و دستمزد خود را دریافت نمایید.
لازم به ذکر است که تیم تکمان دیجیتال سرویس آموزش ایلاستریتور illustrator را به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده است فقط کافیست روی لینک زیر کلیک نمایید تا به صفحه مشاهده دوره آموزشی بروید:
آموزش رایگان ایلستریتور illustrator
با Adobe Illustrator آیندت رو جوری که میخوای طراحی کن
تنوع نرم افزاز های ادیت عکس امروزه بسیار داغ است. این نرم افزار ها به ما کمک می کنند تا تصاویر خود را ادیت کنیم و آن ها را به عکس های بهتر و دوست داشتنی تری تبدیل کنیم. یکی از این نرم افزار ها که معروف ترین آنان نیز هست، Illustratorاست. در این مطلب شما را با این نرم افزار جادویی آشنا می کنیم و علت جادویی بودن آن را به شما می گوییم. همچنین در مورد روش های آموزش آن نیز مانند آموزش خصوصی، آموزش در منزل، آموزش مختص بازار کار، آموزش پروژه محور و … توضیحاتی خواهیم داد.
معرفی Adobe Illustrator
Adobe Illustrator یک نرمافزار طراحی گرافیکی است که توسط شرکت معروف Adobe Systems توسعه یافته است. نرمافزار Adobe Illustrator به طراحان گرافیک، هنرمندان دیجیتال، و طراحان وب این امکان را می دهد تا تصاویر برداری و گرافیکی مورد نطر خود را به بهترین شکل ممکن، ایجاد کنند. در زیر به معرفی برخی از ویژگی ها و کاربرد های اصلی نرم افزار Adobe Illustrator پرداخته ایم:
- تصاویر برداری: Illustrator این نرم افزار از تصاویر برداری (Vector Graphics) پشتیبانی میکند. به کمک این قابلیت میتوانید تصاویری با کیفیت بالاتر و قابلیت بزرگنمایی بیتلفات ایجاد کنید. منظور از بزرگنمایی بی تلفات این است که شما می توانید بدون کمتری تاری یا ایجاد نویز و از بین رفتن کیفیت، تصویر خود را بزرگ کنید. این قابلیت به شما این امکان را می دهد تا دیگر دغدغه کیفیت را نداشته باشید و ازکیفیت بالای کار خود مطمئن باشید.
- طراحی لوگو و برندینگ: بسیاری از طراحان معروف برای ایجاد لوگوها و اجزای برندینگ از نرم افزار Illustrator استفاده میکنند. این نرمافزار ابزارهای بسیار زیادی به منظور ایجاد شعار ها و نماد های منحصر به فرد، در اختیار کاربران خود قرار می دهد.
- طراحی صفحات وب: Illustrator این نرم افزار به طراحان وب کمک میکند تا طراحی هایی برداری ایجاد کنند. این طراحی ها قابلیت بالایی در تنظیم اندازه و مقیاس دارند و برای استفاده در صفحات وب بسیار بهینه هستند.
- طراحی گرافیک پرینت: این نرم افزار برای طراحی انواع محصولات چاپی مثل پوستر ها، بروشور ها، کاتالوگ ها و کارت ویزیت ها و مواردی از این دست نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
- ساخت الگوها و پترنها: Illustrator این نرم افزار ابزار هایی برای ساخت الگو ها و پترنئهای گرافیکی به کاربران خود عرضه می کند. این ابزار ها برای پسزمینه ها، پوشش ها و اجزای دیگر طراحی بسیار مفید هستند.
- ویرایش مسیر ها و شیپ ها: این نرم افزار امکانات بسیار زیادی برای ویرایش مسیر ها و شیپ ها (شکل های هندسی) فراهم کرده است. این امکانات به کاربران این اجازه را میدهد تا با دقت بسیار بالایی تصاویر خود را ویرایش کنند.
- امکانات پیشرفته ادیتینگ: Illustrator این نرم افزار دارای امکانات بسیار پیشرفته ای مانند لایه ها، افکت ها، مسیرهای دقیق و ابزارهای انتخاب مختلف است که می توان از آن ها به منظور ادیت تصاویر استفاده کرد.
رقبا
حال که با این نرم افزار آشنا شدید خوب است تا با شناخت رقبا و نکات قوت هر کدام و نقات قوت Illustrator، دلیل جادویی بودن این نرم افزار را بهتر دریابید. در زیر به معرفی تعدادی از رقبای این نرم افزار پرداخته ایم:
- CorelDRAW:
این نرم افزار یکی از رقبای سرسخت نرم افزار Adobe Illustrator است. هر کدام از این نرم افزار ها طرفداران خود را دارند. این دو نرم افزار سخت در تلاش اند تا با آپدیت ها و به روز رسانی های مختلف، امکانات و ویژگی های جدید تر و مفید تری ارائه کنند و از دیگری سبقت بگیرند و گوی سبقت را از دیگری بربایند.
- Inkscape:
این نرم افزار، یک نرم افزار آزاد و متن باز است که برای طراحی گرافیک برداری به کار می رود. این نرم افزار به صورت رایگان عرضه شده است و بسیاری از ویژگی های مورد نیاز برای ایجاد تصاویر برداری را برای کاربران خود فراهم می کند.
- Affinity Designer:
یک نرمافزار جذاب با قابلیت های متنوع است. از این نرم افزار به منظور طراحی گرافیک برداری، طراحی لوگو و گرافیک دیجیتال استفاده می شود.
- Sketch:
این نرم افزار بیشتر به منظور طراحی وب و واسط های کاربری (UI/UX) مورد استفاده قرار می گیرد. این نرمافزار به طراحان اینترفیس کاربری، امکانات مختلفی را ارائه می دهد.
- Gravit Designer:
یکی دیگر از رقبای نرم افزار Adobe Illustrator است که به منظور طراحی گرافیک برداری آنلاین مورد استفاده قرار می گیرد. این نرم افزار از امکانات ساده تا پیچیده را برای کاربران مختلف خود فراهم می کند.
- Xara Designer Pro:
این نرم افزار که یک نرمافزار گرافیکی جامع است، شامل ابزارهای طراحی گرافیک و ویرایش تصاویر است.
دلیل رقابت CorelDRAW وIllustrator
همان طور که متوجه شدید CorelDRAW رقیب سر سخت نرم افزار Illustrator است. در زیر بیشتر به این رقابت و دلیل آن پرداخته ایم:
- امکانات مشابه: CorelDRAW نرم افزار CorelDRAW مانند Illustrator امکانات وسیعی برای طراحی گرافیک برداری فراهم می کند. هر دو این نرم افزار ها از امکاناتی مانند لایه ها، ابزارهای ویرایش مسیر، تأثیرات گرافیکی، و اشکال هندسی پیشرفته پشتیبانی می کنند.
- پشتیبانی از تصاویر برداری: هر دو نرم افزار قابلیت ایجاد تصاویر برداری را دارند. این قابلیت مزیت و امتیاز بسیار بزرگی دارد. به کمک این قابلیت در طراحی هایی با اندازه های مختلف کاربران می توانند اندازه های تصویر را بدون نگرنی از افت کیفیت تغییر دهند و کیفیت عکس تغییر نکند.
- مناسب برای صنایع مختلف: نرم افزار های Illustrator و CorelDRAW به عنوان نرم افزارهای چند منظوره شناخته می شوند. این دو نرم افزار در صنایع مختلفی مانند چاپ، طراحی لوگو، طراحی وب و طراحی صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند.
- مدیریت فایل ها: این نرمافزار ها قابلیت بسیار مناسبی برای مدیریت و ویرایش فایل ها در قالب های مختلف را برای کاربران خود فراهم کرده اند.
- نرم افزار های Illustrator و CorelDRAW به خوبی با سیستم عامل های مختلف سازگار هستند. این سازگاری این امکان را فراهم می کند تا کاربران با هر سیستم عاملی بتوانند از این نرم افزارها استفاده کنند.
ویژگی ها Illustrator
با وجود تمامی این رقابت ها، کماکان Illustrator بهترین نرم افزار این این زمینه است و این نکته ای است که آن را جادویی می کند. در زیر به برخی از ویژگی های این نرم افزار پرداخته ایم:
- تصاویر برداری (Vector Graphics):
نرم افزار Illustrator از تصاویر برداری پشتیبانی میکند. این قابلیت به کاربران این امکان را می دهد تا تصاویر با کیفیتی داشته باشند و در صورت تغیر اندازه تصویر، تصویر دچار افت کیفیت نشود.
- ابزار های مسیر (Path Tools):
Illustrator با کمک گرفتن از ابزارهای مسیر خود، به کاربران این امکان را می دهد تا مسیرها، خطوط و شیپ های هندسی را با دقت بسیار بالا ایجاد و ویرایش کنند.
- لایه ها (Layers):
یک دیگر از امکانات و ویژگی های نرم افزار Illustrator استفاده از لایه ها است. این ویژگی امکان مدیریت آسان تر و افزایش سازماندهی در طراحی گرافیک را برای کاربران فراهم می کند.
- ویرایش متن (Text Editing):
Illustrator ابزار های بسیار قدرتمندی برای ویرایش و طراحی متن در اختیار کاربران قرار داده است. از این امکانات می توان به متن چندخطی، تنظیم فونت و اندازه متن و اعمال افکت های متنی اشاره کرد.
- پوشه ها و پترن ها (Swatches and Patterns):
یکی از امکانات ویژه این نرم افزار امکان استفاده از پوشه ها (Swatches) برای مدیریت رنگ ها و استفاده از پترن ها (Patterns) برای ایجاد تکرارهای گرافیکی در طراحی است.
- امکانات فیلتر و افکت (Filters and Effects):
نرم افزار Illustrator دارای افکت ها و فیلتر های متنوعی است که به کاربران امکان اعمال تغییرات و افکت های گرافیکی را می دهد.
- پیشرفته ترین ابزارهای رنگ (Advanced Color Tools):
ابزارهای بسیار پیشرفته ای برای مدیریت رنگ ها، ساخت گرادیانت ها و استفاده از سیستم رنگ های CMYK و RGB در این نرم افزار وجود دارد.
- سازگاری با دیگر نرمافزارها:
Illustrator فایل های خود را به صورت استاندارد به اشتراک می گذارد، این کار باعث می شود همکاری با دیگر نرم افزارهای Adobe مانند Photoshop و InDesign راحت تر صورت بگیرد.
آموزش
در آموزش خصوصی، آموزش در منزل، آموزش مختص بازار کار، آموزش پروژه محور و … تلاش می شود تا موارد زیر آموزش داده شود.
- مقدمه به Adobe Illustrator:
در این بخش به معرفی رابط کاربری، ابزارها، و پنل های مختلف Illustrator می پردازند.
- اساسیات طراحی برداری:
در این بخش از آموزش ایلستریتور illustrator در دروس به آشنایی با مفاهیم تصاویر برداری، ایجاد اشکال هندسی، مسیرها و انواع اشکال مختلف پرداخته خواهد شد.
- تنظیمات رنگ و گرادیانت:
شیوه استفاده از ابزارها و پنل های Illustrator برای انتخاب و تنظیم رنگ ها و اعمال گرادیانت ها، در این بخش آموزش داده خواهد شد.
- کار با لایه ها:
یکی از مهم ترین بخش های آموزش ایلستریتور illustrator در دروس ، مدیریت لایه ها، گروه بندی و قفلکردن اشیاء، و استفاده از لایه ها برای سازماندهی بهتر طراحی است.
- استفاده از فیلترها و افکت ها:
شیوه اعمال فیلتر ها و افکت های گرافیکی به شیپ ها و مسیر ها.
حال که به طور کامل با این نرم افزار آشنا شدید نوبت آن رسیده است تا یک گام بزرگ بردارید. شما می توانید به آموزشگاه ما مراجعه کنید و با توجه به شرایط خود یکی از روش های آموزش مانند آموزش خصوصی، آموزش در منزل، آموزش مختص بازار کار و آموزش پروژه محور را انتخاب کنید و به آن مهارت کار با این مهارت مشغول شوید.
شما با گذراندن دوره آموزش ایلستریتور illustrator در دروس می توانید برای خود یک منبع درآمد زایی بسیار خوب فراهم کنید.