در خدمت شما هستیم با توضیح درباره دوره آموزش برنامه نویسی پایتون در شهرقدس (قلعه حسن خان)
پایتون چیست؟
با استفاده از این لینک به سایت اصلی پایتون بروید python
پایتون جزو یکی از زبان های کاربردی در برنامه نویسی می باشد. دارای ویژگی هایی نظیر: تفسیری بودن، بالا بودن سطح، شی ء گرا و دیگر ویژگی ها است.
طراح این نوع زبان از برنامه نویسی، خیدو فان روسوم است که این نسخه را برای اولین بار در سال 1991 انتشار داده است.
اصلی ترین و مهم ترین دلیل طراحی زبان پایتون، بالا بودن خوانایی کد بوده است.
بدین صورت، تمامی نویسه هایی که دارای فواصل خالی هستند در این زبان دارای معنی می شوند و به صورت مکرر اجرا و مورد استفاده قرار می گیرند.
با گذشت زمان و پیشرفت علم و تکنولوژی، زبان هایی همچون ++C و جاوا را پشت سر گذاشته ایم و به زبان های جدیدی روی آورده ایم.
در زمان حال، بیشتر برنامه نویسان حرفه ای و مبتدی و تازه کار پایتون را جزو انتخاب خود قرار می دهند.
پایتون به صورت واضح بر پایه و اساس داده می باشد و به صورت آسان و راحت قابل درک انسان ها است.
در شروع استفاده از این زبان، فقط این زبان را برای خودکار سازی مطلب های خسته کننده استفاده می کردند.
اما با گذشت مدتی، به ویژگی های مهم و کاربردی پایتون دست یافتیم و متوجه شدیم که این زبان شباهتی مانند زبان های : PHP، HTML، CSS، RUBY ندارد و برتر از آنها می باشد.
با ظهور پایتون به عنوان زبان عمومی به دنیای برنامه نویسی، باعث ایجاد شگفتی های عظیمی در این دنیا و در عرصه خودش شد.
پایتون جزو معدود زبان هایی بود که فقط برای انجام کارهای خاصی مورد استفاده قرار می گرفت و به صورت کلی و همیشگی از آن استفاده ای نمی شد.
کاربرد پایتون در توسعه وب، علم داده، توسعه اپلیکیشن و از همه مهم تر در هوش مصنوعی قابل تحسین می باشد.
همانطور که گفته شد این زبان حتی برای برنامه نویسان مبتدی نیز کاربرد دارد زیرا که دارای تطبیق پذیری آسان می باشد و همچنین روش کار با پایتون ساده است که کار را برای برنامه نویسان مبتدی آسان کرده است.
در ادامه محتوای آموزش برنامه نویسی پایتون در شهرقدس (قلعه حسن خان) به بررسی دلایل استفاده از پایتون به عنوان زبان برنامه نویسی می پردازیم
دلیل استفاده از پایتون
- هوش مصنوعی و یادگیری ماشین ها: پایتون زبانی است که دارای ماهیتی پایدار و انعطاف پذیری آسان است و به همین دلیل هم به شکل وسیع و گسترده در بخش ها و زمینه های هوش مصنوعی و یادگیری انواع ماشین ها استفاده می شود. به صورت کلی این زبان با دارا بودن ابزارهایی همچون هوش مصنوعی و ML، جزو زبان های اصلی می باشد که مورد استفاده اکثریت متخصصان یادگیری ماشین و داده است.
- برنامه نویسی: بالا بودن سطح انتزاع این زبان به نغع تمامی برنامه نویسان است و برای آنان سودآور می باشد. نحوه کار با پایتون بسیار ساده می باشد و همین ساده بودن آن، باعث محبوبیت توسط افراد می شود.
- تحلیل و تجزیه علم داده و داده ها: در زمان حال که افراد روزانه در حال تولید داده های زیادی هستند، پلتفرم های کارآمدی همچون پایتون در تحلیل و تجزیه، مدیریت انواع داده ها و دستکاری آن ها خواهان زیادی را به همراه دارد.
- سازگاری با اصلی ترین سیستم عامل ها: می توان گفت که این زبان از تمامی سیستم عامل ها پشتیبانی می کند و با تمامی آن ها سازگار است. کدها می توانند بدون نیاز به کامپایل مجدد و دوباره بر روی پلفترم هایی از انواع مختلفی اجرا شوند.
- توسعه وب و بازی: بخش های توسعه وب و بازی در زبان پایتون نیز چشمگیری خاص خود را دارند. این زبان معمولا برای تولید و توسعه نمونه هایی از اولین بازی ها بسیار سریع و کارآمد است. دارا بودن برنامه های وب همچون: Flask و Django نیازمند به پایتون برای انجام دادن فعالیت و تکمیل آن ها در توسعه وب می باشند.
- SYSADMIN: پایتون به درد افرادی که دارای هنر اسکریپت هستند یا با این هنر آشناییت دارد می خورد و بهتر برای این گونه از افراد دارای درک است. پایتون کمک به خسته کننده و سخت نبودن فرآیند خودکار سازی می کند.
- انجمن پایتون: این زبان دارای جامعه کاربری بسیار گسترده ای می باشد. بدین صورت که هیچ اهمیتی ندارد افراد با چه نوع مشکلی مواجه می شوند، تنها کافی است که از پشتیبانی پایتون کمک بگیرند و مشکل خود را با کمک این انجمن به سادگی رفع کنند.
پایتون منبع باز است
بر پایه گواهینامه مجوز عمومی GPL ( وردپرس) و مجوز متن باز (Open Source Initiative) تمامی نسخه های جدید و مدرن زبان پایتون جزو منابع باز می باشند. می توان گفت که این زبان به صورت رایگان است، حتی برای استفاده و بهره وری در کارهای تجاری.
با توجه به لوگو پایتون که بر آن علامتی تجاری درج شده است، در کنار آن می توان برای بعضی سفارشی ساز ها نیز از پایتون به صورت مجاز استفاده نمود.
آموزش پایتون در شهرقدس کاری آسان می باشد و شما عزیزان می توانید از آن بهره گیری کنید.
کارهایی که توسط پایتون صورت می گیرند
تمامی افراد می توانند با تکیه و استفاده از زبان پایتون در زمینه برنامه نویسی کارهای مفید و خوبی را انجام دهند و صاحب دستاوردهای کابردی شوند.
برخی از کارهایی که می توان با کمک و استفاده از زبان پایتون به آن ها رسید به شرح زیر می باشند:
- ایجاد کردن گردش کار همراه نرم افزار
- ایجاد کردن برنامه های مفید و کاربردی وب بر روی سرور
- ایجاد کردن نرم افزارهای سریع و آماده تولید
- خواندن و درست و اصلاح کردن سیستم هایی نظیر پایگاه داده
- حل کردن مشکلات سخت و پیچیده و مدیریت کردن داده های بزرگ
دلایل نیازمند بودن به یادگیری پایتون
پایتون دارای فریموک، کتابخانه و پکیج های زیادی می باشد
شما با جستجو کردن کتابخانه های پایتون می توانید آن ها را وارد کنید و در آخر با نوشتن و وارد کردن کد، برنامه خود را در پایتون به راحتی اجرا و پیاده سازی کنید. انجام این کار با زبان پایتون بسیار ساده و راحت می باشد.
یادگیری پایتون آسان می باشد
پایتون فقط برای افراد تضمین کننده این نیست که جزو آسان ترین زبان ها در زمینه برنامه نویسی است. بلکه خوانایی بالایی دارد و مناسب برای یادگیری عموم افراد می باشد. اکثریت مردم در مواقعی که تازه کار و مبتدی هستند نگران کار با انواع زبان برنامه نویسی هستند و این نگرانی کاملا به جاست. اما زبان پایتون در برنامه نویسی همانند دوستی دلسوز و مهربان برای شما بوده و به راحتی عمل می کند و روشی در اختیار شما می گذارد که شبیه به یادگیری زبان انگلیسی است تا بتوانید به آسانی با آن کار کنید.یادگیری زبان پایتون به قدری ساده است که لازم نیست هیچ گونه نگرانی خاطری داشته باشید.
کاربرد های مختلف و متنوع
افرادی که قصد استفاده از زبان پایتون را دارند، به موفقیت های چشمگیر و زیادی می رسند که قابل تحسین عموم قرار می گیرند. برای نمونه می توان به موفقیت شرکت هایی که در زمینه های مراقبت بهداشتی، استخدام، بازاریابی، خدمات و امور مالی و آموزش کار می کنند اشاره نمود. بدین ترتیب استفاده از پایتون بسیار مفید است و این زبان دارای کاربرد ها و فواید متعدد و بی شماری می باشد و در زمان حال محبوبیت بالایی را به خود اختصاص داده است.
بهترین زبان توسعه وب
- زبان پایتون فریم ورک داخلی برای آزمایشات واحد دارد: این ویژگی از پایتون به شما کمک می کند تا شما بتوانید کدی بدون هیچ گونه اشکالی را ارسال کنید. جدای از ویژگی های استاندارد و مجاز این زبان، از مهم ترین و نقطه قوت آن می توان در توسعه وب به متفاوت بودن و تنوع زیاد در قسمت فریم ورک های وب های آن اشاره نمود.
تیم تکمان دیجیتال سرویس آموزش زبان برنامه نویسی پایتون را در شهرقدس (قلعه حسن خان) انجام می دهد.
کد پایتون به دلیل ساده و آسان بودن، نیازمند زمان کمتری می باشد: به دلیل نحوه انجام کار آسان و ساده بودن با پایتون می توان هرگونه کدی را به سرعت نوشت و به سرعت و خیلی خوب می توان نمونه های اولیه نیز ایجاد نمود.
پایتون Rol انواع پروژه های تجاری را سریع می کند: بدین صورت شما این امکان را دارید که کد مورد نظر خود را به سرعت بنویسید و آن را به نحوی آسان ارسال نمایید. این کار برای زمینه های استارتاپ ها امری فوق العاده مهم می باشد.
پایتون برای اینترنت اشیا (IOT)
درک دیدگاه اشیا بستگی به دید های مختلف افراد متفاوت دارد و هر کسی آن را یک جور تفسیر و درک می کند.
فرض کنید ما در این بخش قصد داریم در مورد شی ای فیزیکی که در بخش تعبیه یک سیستم قرار دارد صحبت کنیم که به کمک سیستم، آن ها به اینترنت وصل می شوند.
این شی با توجه به دارا بودن آدرس IP خود، این امکان را دارد که با استفاده از شبکه با اشیا دیگر محلی یا دور ارتباط برقرار کند.
نقش IOT بیشتر در پروژه هایی است که دارای شبکه های حسگر بی سیم، سیستم های فیزیکی سایبر، آنالیز داده ها، داده های بزرگ و یادگیری انواع ماشین هستند می باشد و می توان حضورش را در این زمینه ها متوجه شد. افزون بر این قضیه، پروژه های دارای IOT دارای تحلیل و تجزیه و فرآیندها در زمان های واقعی هستند.
در حالت نرمال و ایده آل، زبان پیش فرض برنامه نویسی شما برای یک پروژه IOT باید از قبل انتخاب شده باشد و زبانی عالی و مناسب باشد و با شرایط فوق، سازگاری مناسب را داشته باشد و در همین حال نیز مقیاس پذیر و سبک باشد.
زبان پیشنهادی ما برای شما و پروژه هایتان، پایتون می باشد که در این زمینه حرف اول را بیان می کند و شما را سربلند تر از قبل می سازد.
پایتون زیبانی گویا و قابل گسترش و تایپ شده است
در زبان پایتون درست بر خلاف زبان های سنتی دیگر همانند جاوا و C، هیچ گونه تعریف و معنی دقیق و واضحی از انواع متغیرها پیش از تخصیص مقادیر موجود نمی باشد و وجود خارجی ندارد. انعطاف پذیری پایتون به همین امر بستگی دارد و اینگونه به متغیرها در زمان های مختلف اجازه اجرا و متفاوت بودن نوع داده را می دهد و سبب پویا تایپ شدن پایتون نیز می شود.
پایتون این قابلیت مهم را دارد که می تواند در زبان های دیگر استفاده می شود و همین ویژگی یکی از ویژگی های بسیار مهم در برنامه نویسی می باشد و پایتون را به یک زبان توسعه پذیر تبدیل کرده است
پایتون و یادگیری ماشین (ML)
یکی از جدید ترین فیلد ها در دوره توسعه نرم افزار، یادگیری ماشین می باشد.
رو به افزایش بودن محبوبیت و استفاده از آن به دلیل دارا بودن امکانات بی حد و نساب به صورت مرتب و درست می باشد.
رایانه ها با این زبان برنامه نویسی این امکان را دارند که به جای کار کردن بر اساس قوانین مدون، به شکلی فعال یاد بگیرند و این ایده بسیار عالی و مفید به نظر می آید و نوعی پدیده جدید برای حل و رفع مشکلات می باشد.
پایتون در اول خط برای یادگیری ماشین جای دارد.
با توجه به جمع آوری و مطالعات زیاد به این نتیجه رسیدیم که زبان پایتون برای یادگیری ماشین و علم داده بسیار مناسب و کاربردی می باشد.
فریم ورک برتر وب پایتون
جنگو (Django): طبق مقالات، گسترده ترین فریم ورک وب پایتون تا کنون، علامت تجاری جنگو بوده است.
در این برنامه وب، تمامی ابزارهای مورد نیاز برای تولید و ساخت یک وب موجود است و در یک پکیج واحد می توان به آن دسترسی یافت. این گزینه بیشتر مناسب برای برنامه های استاندارد می باشد چون این امکان را به شما می دهد که مرحله های اولیه و ابتدایی را جست و جو کنید و به سرعت بیشتری راه حلی مفید را بیابید.
Bottle: نوعی دیگر از فریم ورک می باشد که معمولا کاربر خود را با چیزهای دیگری تحت الشعاع قرار می دهد. وزن سبکی دارد و به هیچ چیز دیگری به جز کتابخانه استاندارد و مجاز پایتون، وابستگی خارجی ندارد. برای نمونه سازی، به شکل ابزاری مفید برای یادگیری و برای ساخت و تولید و اجرای برنامه وب شخصی آسان بسیار خوب کار خود را انجام می دهد.
فلسک (Flask): این نوع در مقابل جنگو، بسیار ریز بین و جزیی تر نگارش می کند و دلیل محبوب بودن شماره 1 آن که جدید می باشد بدین خاطر است که بر پایه و اساس JetBrains است. همانطور که می دانید در جنگو همه در یک نوع پکیج هستند اما فلسک بیشتر شبیه چسبی کار می کند که به شما این شرایط را می دهد کتابخانه ها را با همدیگر ترکیب کنید. فلسک به عنوان یک رویکرد عالی و مکرر برای افزودن ویژگی و خدمات جدید یک بار در هر مدت زمانی می باشد.
Pyeamid: این نوع فریم از دو نوع فریم قبل به ارث می رود و repose.bfg.Now و Pylons در این فریم ادغام می شوند. Pylons جزو یکی از برترین فریم ورک های زبان پایتون به شمار می آید و یکی از اصلی ترین مزایای Pyeamid در مقایسه با جنگو این می باشد که سفارشی ساختن در آن بسیار سریع تر و آسان تر است و این در زمانی است که جنگو برای انجام این کار نیازمند تفکر می باشد. همین سبب می شود این فریم برای پروژه های غیر مجاز و غیر استاندارد که سخت و پیچیده هستند یک گزینه مناسب و رفع سختی باشد.
پایه پایتون
یادگیری زبان پایتون تقریبا شباهتی به زبان انگلیسی عادی دارد و همینطور هم شباهت هایی با یادگیری جاوا، پرل و جاوا اسکریپ نیز دارد.
3 دلیل و ویژگی هایی که زبان پایتون دارد و باعث برتر بودن آن نسبت به سایر زبان های دیگر است عبارتند از:
اعلامیه پایتون
همانطور که می دانید پایتون یک زبان و برنامه تایپ شده پویا می باشد و همینطور نیز اعلان های متغیری که در زبان پایتون وجود دارد با سایر زبان های دیگر تفاوت هایی را به همراه دارد. در زبان پایتون کاربر هیچ نیازی به تعیین نمودن نوع و مدل داده در مدت زمان اعلان ندارد و این امکان را دارد که آن را در میان اجرای برنامه مورد دستکاری قرار بدهد.
تو رفتگی پایتون
در اکثریت زبان های موجود در برنامه نویسی، تو رفتگی برای راحت تر خواندن کد افزون می شود.
این در حالی است که در زبان پایتون، تو رفتگی یک امر به شدت مهم می باشد و همینطور نیز تاثیر خاصی را با خود به همراه دارد.
تو رفتگی چیزی است همانند فضاهای خالی سفید که قبل از شروع یک خط کد اضافه می شوند. در پایتون از تو رفتگی به عنوان نمادی از شروع یک بلوک کد جایگزین براکت استفاده می کنند. بدین ترتیب برنامه نویسان پایتون اغلب می بایستی با تمرکز و دقیق مراقب تو رفتگی های درست کدهای خودشان باشند تا به مشکلی بر نخورند که نیاز به رفع آن باشد و زمان زیادی از آن ها گرفته شود.
کامنت ها در زبان پایتون
تمامی کامنت ها در زبان پایتون برنامه نویسی به 3 نوع تقسیم می شوند:
کامنت تک خطی: این نوع کامنت در پایتون با استفاده از نماد # در پی آن نظری مربوط به آن افزون می شود.
کامنت چند خطی: این نوع کامنت ها را می توانید با استفاده از نماد # در هر خطی یا با استفاده از “ ” افزون کنید.
Docstring: این نوع یک ویژگی درونی در زبان پایتون می باشد و با استفاده از doc می توانید آن را فراخوانی کنید.
مزیت های شغلی پایتون
دارای موقعیت های شغلی متعددی می باشد
یادگیری این زبان نیاز به مدت زمان زیادی ندارد
حقوقی که از این زبان کسب و دریافت می کنید فوق العاده چشمگیر است
همانگونه که زبان پایتون همه کاره است می توان توسعه دهنده را هم همانند خودش همه کاره کند.
کاربرد پایتون در تولید و تشکیل تیم و پروژه های بزرگ
برنامه نویسان زیادی امروزه با این نوع زبان در بخش برنامه نویسی آشناییت دارند و به این زبان اکثریت آن ها تسلط کامل و کافی را نیز دارند و کسانی هم که تسلط کامل را ندارند در پی یادگیری آن می باشند.
همین دلیل هم باعث می شود افراد برای پروژه های بزرگ نرم افزاری خود، این زبان را انتخاب کنند و از آن استفاده نمایند. دلیل انتخاب این زبان در پروژه های بزرگاین است: اکثریت افراد و توسعه دهندگان با این زبان آشنا هستند و سعی می کنند زبانی را قرار دهند که به آسانی تمامی افراد تیم تشکیل دهنده به آن مسلط باشند و نیازی نباشد به تمامی یا اکثریت افراد تیم کار با زبان را توضیح و آموزش داد.
از دیگر ویژگی های پایتون می توان به همه منظوره بودن آن، کاربرد پذیری و تناسب آن نیز برای تیم هایی که دارای پروژه های عظیم و مهم هستند اشاره نمود.
آموزش پایتون در شهرقدس (قلعه حسن خان) به بهترین نحو ممکن صورت می گیرد.
سطح بالا بودن پایتون و نقش آن در حوزه های مختلف
پایتون یکی از زبان های برنامه نویسی با سطح بالا می باشد. بالا بودن سطح پایتون یعنی کدهایی که در این زبان وجود دارند نسبت به سایر زبان های دیگر ساده تر است
بدین ترتیب ساده بودن اجرای آن، سطح بالا بودن آن و شفافیت ساختارش پایتون را جزو مناسب ترین گزینه ها برای گروه های زیر تبدیل کرده است:
استارتاپ هایی که می خواهند نمونه های اولیه از پروژه های خود را ارائه بدهند.
تیم های توسعه نرم افزار که می خواهند برای پروژه هایشان زبانی مناسب انتخاب کنند.
تیم های برنامه نویسی که نیاز به جا به جایی برای زبان جدیدی در برنامه نویسی دارند.
افراد برنامه نویس خبره و ماهری که می خواهند زبان برنامه نویسی جدیدی را یاد بگیرند.
افرادی که تلزه به انجام برنامه نویسی روی آورده اند و مبتدی هستند.
اگر جزو کسانی هستی که به زبان جاوا یا C مسلط هستند یادگیری پایتون برای شما مثل آب خوردن خواهد بود و پایتون زبانی است که برای جا به جایی زبان ها گزینه مناسبی برای افراد می باشد.
پایتون و افراد مبتدی
تا مدت زمانی به حدود 10 سال اخیر تنها از زبان جاوا برای برنامه نویسی در حوزه های مرکزهای آموزشی و دانشگاه ها استفاده می شد. اما به مرور زمان و تجربه کردن زبان پایتون و به محبوبیت رسیدن آن، این زبان جای خود را به زبان پایتون داد. در همین حین تقاضا برای یادگیری و آموزش برنامه نویسی هر روز بیشتر از دیروز شد تا حدی که پایتون به طور کامل جاوا را از رده خود خارج نمود و تنهایی محبوبیت ها را به دست آورد و از همان زمان ها زبان پایتون در ابتدای لیست زبان های مناسب قرار گرفت و هنوز هم آن را به دیگر زبان ها ترجیح می دهند.
پایتون نه تنها برای افراد مبتدی مناسب است بلکه برای کودکان نیز زبان کاربردی و پیشنهادی می باشد.
پایتون و استارتاپ ها
پایتون جزو زبان های مناسبی برای سریع تر توسعه دادن نرم افزار ها به شمار می رود و این مزیت برنامه نویسان را در طول مدت زمان انجام پروژه بی نیاز می سازد و از پارادایم های مختلف نیز پشتیبانی لازمه را می کند
متن باز بودن پایتون
زبان پایتون یک زبان متن باز در برنامه نویسی می باشد و این بدین معناست که تمامی کاربرانی که علاقه دارند می توانند در توسعه آن کمک و شرکت کنند.
متن باز بودن زبان ها مزیت هایی را به همراه دارد. متن باز بودن و رایگان بودن زبان پایتون باعث شده تا این نوع زبان در پروژه های تجاری قابل تحسین باشد.
از دیگر مزیت های متن باز بودن زبان پایتون می توان به دارا بودن جامعه بزرگ و قوی و استفاده سودمندانه از چارچوب های نرم افزاری اشاره کرد.
بهترین چارچوب های وب پایتون
توربوجیرز (TurboGeaes)
جنگو (Django)
وب 2 پای (Web2py)
چارچوب های وب فول استک پایتون
کیوبیک وب (CubicWeb)
گیوتو (Giotto)
پایلونز (Pylons)
گروک (Grok)
ریلز (Reahls)
جنگوـ هات ساس (Django_ Hotsauce)
وب ساونا (Websauna)
زوپ۲ (Zope 2)
زوپ ۳ (Zope 3)
ویزی وب (Wheezy web)
چارچوب های وب غیر فول استک پایتون
کوارت(Quart)
پیرامید(Pyramid)
هاگ(Hug)
فلسک(Flask)
فست ای پی آی (FastAPI)
فالکون(Falcon)
چری پای (CherryPy)
باتل (Bottle)
ای آی اواچ تی تی پی (aiohttp)
پایتون این قابلیت را دارد که به صورت خودکار حافظه را مدیریت کند.
پایتون تنها زبانیست در برنامه نویسی که از حروف انگلیسی پشتیبانی می کند و دیگر زبان ها تنها از نقطه گذاری پشتیبانی می کنند و در نتیجه کار با پایتون به صورت آسان تری می باشد.
این زبان بی حاشیه است و نسبت به سایر زبان های دیگر فاقد موارد خاص می باشد.
پایتون این شرایط را برای کاربران خود فراهم نموده تا کاربران کدهایی با خلاقیت بالا و بدون طولانی بودن تولید کنند تا برنامه ها هنگام خروجی کار، از سنگینی کدها به مشکل بر نخورند.
می توان گفت که جایگزین آکولاد در این زبان، تو رفتگی می باشد
در زبان پایتون برای شروع بلوک کد تنها کافیست تو رفتگی یک پله را افزایش دهیم و برای پایان دادن به آن یک پله را کاهش دهیم.
با توجه به ساختار و نحوه ساخت معنایی می توان ساختار ظاهری را نیز مشاهده کرد.
در پایتون برخی حکم ها وجود دارند که در قسمت پایین بخشی از آن ها را با شما به اشتراک می گذاریم:
کلمه مقدار دهی نامیده می شود (توکن ‘=’ یا به اصطلاح علامت مساوی) جهت مقدار دهی به متغیرها به کار میرود و از آن استفاده می شود.
کلمه انگلیسی (for) جهت به وجود آوردن حلقههای تکرار کننده در زبان پایتون استفاده میشود و نیاز به یک شی قابل شمردن دارد.
کلمه (if) جهت به وجود آوردن شرط در برنامه ی مورد نظر استفاده میشود. (چنانچه شرط برقرار و صحیح بود کار مورد نظر شما طبق خواست شما انجام می گردد) کلمه (else) به معنی در غیر اینصورت و این حالت است و در هنگام برقرار و درست نبودن شرط مورد اجرا قرار می گیرد و کلمه (elif) مختصر شده ی کلمه else-if با معنی در غیر این حالت اگر شرط دیگری در برنامه برقرار و درست بود کار دیگری را انجام بده.
کلمه (try) جهت مدیریت کردن انواع ارور ها و خطاها استفاده می گردد و با دو کلمه except و finally به کار و مورد استفاده قرار می گیرد.
کلمه (raise) جهت ایجاد نمودن یک خطا یا ارور استفاده میشود.
کلمه (def) جهت ایجاد کردن یک تابع یا (Function) به استفاده می رود.
کلمه (pass) شکل ساده شده ی این کار را نکن می باشد.
کلمه (return) جهت بازگرداندن مقادیر در تابع استفاده میشود.
کلمه (import) جهت ورود ماژول به برنامه استفاده میشود.
در برنامه نویسی و زبان آسان پایتون سه نوع متد موجود میباشد که عبارتند از:
Static method: این نوع از متدها با استفاده از دکوراتور تولید می شوند در بخش ورودی این نوع متدها پارامتر معناداری همچون cls و self موجود نمی باشد، اما مثل دیگر متدها امکان دریافت ورودی را به شما می دهد.
این نوع متدها دارای کاربرد زیادی در زبان برنامهنویسی پایتون نیستند و برای جایگزینی آن ها این امکان هست که از module functions (تابع هایی که در ماژول دیگر جای دارد، مثلاً ماژول utils) استفاده شود.
متدهای استاتیک نیز به کلاسها محدود هستند اما نمیتوانند state کلاس یا نمونه ساخته شده از کلاس را تغییر دهند و تنها به دادههایی که به آنها دسترسی دارند محدود شدهاند. در کل، متدهای استاتیک اطلاعاتی از state کلاس یا نمونه ساخته شده از کلاس ندارند. استاتیک متدها در حقیقت چیزی جز یک callable در یک کلاس نیستند که برای دسترسی به آنها نیازی به نمونه سازی از کلاس نیست.
کاربرد متدهای استاتیک در مواقعی است که تابع وظیفه پردازش مجزایی از سایر فعالیت اعضای کلاس را بر عهده دارد و نیاز به زمان بیشتر برای ایجاد متدهای کاربردی یا محاسباتی است
Class method:این نوع متد از توابع با کمک و بهکارگیری و استفاده از دکوراتور داخلی درونی ایجاد می شود کلاس متد، پارامتر cls را به شکل و عنوان اولین آرگومان در ورود به برنامه پذیرش می کند مانند شکل و حالت پیش استفاده از دیگر ورودیها هم امکانپذیر می باشد. cls به اشیای فیزیکی در درون کلاس اشاره میکند و توجه دارد و 9 نمونه تولید شده از آن ها، بدین صورت Class method ها این امکان را دارند تا وضعیت کلاس را تغییر دهند.
Instance method: این نوع متدها جزو رایجترین و عادی ترین و قوی ترین متدها در بخش زبان برنامهنویسی پایتون شناخته شده اند، این نوع تابع ها از پارامتر self به عنوان اولین آرگومان در ورود استفاده میکنند و به آن نیاز دارند، شایان ذکر است بدانید که به این شکل است که استفاده از انواع دیگر ورودیها صورت پذیر است و تنها با استفاده از self که به Instance کلاس اشاره مستقیم میکند، دسترسی به انواع دیگر متدها و attributesهای کلاس امکانپذیر است.
متغیرها در پایتون
در زبان پایتون این امکان موجود است که با به وجود آوردن متغیرهایی کلاسهای مورد نظر خود را ذخیره یا سیو نمود. برای انجام این کار تنها کافیست نام متغیر در نظر گرفته شده را مساوی با مقدار قرار بدهید.
به عبارتی یعنی: g = 2 جی نام متغیر است و ۲ هم مقدار متغیر می باشد. برای آنکه از سمت خط فرمان مقدار را کسب کنید، می بایستی از input استفاده کنید که آن هم تنها در یک نوع متغیر سیو خواهد شد:
input(‘enter str:’)
اگر قصد نوشتن چند متغیر را در یک خط مشخص شده دارید می بایستی در اول کار، نام متغیرها را نوشته و سپس مقادیر را بنویسید:
f , g , h = 1 , 2 , 3
نسخه زبان پایتون 2 در برنامه نویسی کاملا به شکل خودکار از عدد استفاده خواهد کرد اما نسخه زبان پایتون 3 از رشته به شکل کاملا خودکار استفاده خواهد کرد.
چنانچه قصد داشته باشید از کلاسهایی به غیر از رشته و دیگر استفاده کنید، می بایستی از مبدل گر برنامه استفاده کنید:
int(input(‘enter age:’))
اگر بخواهید به چند عدد متغیر های مختلف یک مقدار را نسبت دهید می بایستی در اول کار، نام متغیرها و بعد از آن مقدار آن ها را بنویسید:
a = b = c = d = 1
عملگر های مقایسه در پایتون
در حالت صحیح بودن به شما گزینه True و در غیر این، False را نمایش میدهد.
in جهت تشخیص دادن در قرارداشتن مقادیر در بخش ورودی و not in برای تشخیص برعکس آن به کار می رود.
is جهت تشخیص دادن هماهنگی بخش ورودی و مقادیر است و is not برای تشخیص دادن هماهنگی نبودن می باشد.
> جهت تشخیص دادن کوچکتر بودن بخش ورودی از مقدارهاست و => برای تشخیص دادن مساوی بودن یا کوچک تر بخش ورودی از مقدار است.
< جهت تشخیص دادن بزرگتر بودن بخش ورودی از مقدارهاست و =< برای تشخیص دادن مساوی یا بزرگ تر بودن ورودی از مقدار است.
<> در نسخه پایتون 2 و =! در نسخه پایتون 3 جهت تشخیص دادن مساوینبودن بخش ورودی و مقدار دادهشده: g != 2
== جهت تشخیص دادن آنکه بخش ورودی با مقادیر مقدار دادهشده مساوی است: g == 2
ماژولها در زبان پایتون
کلمه ماژول در زبان انگلیسی (Module) به فایلی گفته می شود که حاوی دستورات و تعریف های پایتون می باشد. یک عدد فایل ماژول دارای کدهایی از زبان پایتون، برای نمونه: Test.py، یک ماژول نامیده و شناخته میشود؛ برای نمونه گفته شده، نام ماژول ما Test می باشد. از ماژول ها اغلب برای تکه تکه کردن و بخش بخش کردن برنامهها و تبدیل آن ها به فایلهای کوچک و توانایی مدیریت کردن به صورت بهتری استفاده می شود.
افزون بر این قضیه، ماژولها امکان استفاده دوباره از کدها را هم برای کاربران فراهم می سازد. کاربران این امکان را دارند که به جای کپی کردن تعریف ها در برنامه های مختلف، تابع پر استفاده خود را تعریف کنند و در آن وارد کنند.
آموزش پایتون در شهرقدس و آموزش انواع زبان های دیگر برنامه نویسی در شهرقدس به صورت حرفه ای و توسط مهندس سید ایمان تکمیلی برای شما عزیزان و کاربران و متقاضیان گرامی صورت می گیرد.
شما می توانید برای یادگیری و آموزش پایتون در شهرقدس اقدام نمایید و به خواسته و علم خود به آسانی دست بیابید.
به طور خلاصه پایتون زبانی منحصر به فرد در دوره خود می باشد و همچنین تمامی افراد در تمامی سنین حتی کودکان می توانند با این زبان کار انجام دهند و بدون هیچ سختی و مشکلی این زبان را یاد بگیرند و به مرور و آموزش، تسلط کافی را بر این نوع زبان ددر برنامه نویسی دریافت کنند.
پایتون نه تنها برای افراد مبتدی توصیه می شود، بلکه برای افراد با تجربه و دارای مهارت هم توصیه می شود.
زیرا این زبان در تمامی قسمت های برنامه نویسی کاربرد خاص خودش را دارد و مورد محبوبیت و پسند بسیاری از کاربران قرار گرفته است.
شما برای درامدزایی میتوانید به اموزش طراحی سایت در شهر قدس (قلعه حسن خان) مراجعه نمایید
سپاس فراوان از شما، دوره پایتون شما واقعاً عالی واقعا متفاوت و تاثیرگذار بود و به رشد و پیشرفت بنده هم بسیار کمک کرد، خواستم از همینجا تشکر کنم بابت دوره خوبتون، ممنون که ما رو در این مسیر همراهی کردید و نتیجه بسیار خوبی گرفتم از این دوره، دوره فوق العاده هست، شرکت در این دوره رو به شدت پیشنهاد می کنم به همه عزیزانی که دوست دارن برنامه نویسی پایتون رو یاد بگیرن، همه چیز کاربردی و اصولی بود
خوشحالم که در این دوره شرکت کردم و به دانش و مهارت هام افزوده شد، امیدوارم که در ادامه مسیر نیز بتونم موفق باشم و در بازار کار بتونم کار خوبی گیر بیارم بازم ممنون از شما، در پناه خدا باشید 💫🙏🏼
سلام ممنون ازینکه نظر دادین امیدوارم که هرروز شاهد پیشرفت شما باشیم
پیشرفت شما باعث افتخار من هست
درود
خواهشمندم، در زمینه مهاجرت راهنمایی بفرمایید، بنده به دنبال مهاجرت از طریق برنامه نویسی هستم و به تازگی وارد دنیای برنامه نویسی شده ام، می خواهم پایتون رو به خوبی یاد بگیرم و شنیده ام که بازار کار خوبی داره. آیا درسته؟ و اینکه اگر بخواهیم وارد بازار کار بشیم، پس از گذراندن دوره پایتون چه باید بکنیم ؟ از چه مسیری باید برویم و دقیقا چگونه می توانیم کار پیدا کنیم؟
لطفاً راهنمایی بفرمایید برای ورود به بازار کار و کسب درآمد این دوره مناسب هست آیا؟ برای مهاجرت چطور؟ مدرکی که پس از دوره می توانیم دریافت کنیم به چه صورت هست و در کجا می تونیم ازش استفاده کنیم ؟
لطفاً توضیحات لازم رو بفرمایید ممنون می شوم اگر پاسخ بنده را بدهید
سلام بیشتر کسانی که در این دوره شرکت می کنند به دنبال مهاجرت هستند.برای مهاجرت ابتدا باید زمینه فعالیت خودتون رو مشخص کنین
پایتون رو میتونین در زمینه های مختلف مثل هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، طراحی سایت ، هک و امنیت، بازی سازی و رباتیک و پردازش تصویر استفاده کنین
بعد ازینکه زمینه مورد نظرتون رو انتخاب کردین باید برین سراغ کشورهایی که به دنبا متخصص در حیطه انتخابی شما هستند.یعنی گذروندن دوره پایتون به تنهایی کافی نیست بلکه باید قبل از وارد شدن به این دوره، انتخاب کنین که میخواهین از پایتون در کدوم تخصص استفاده کنین
پیشنهاد من این هست که یکی از دوره ها رو انتخاب کنین و در همون حیطه به درجه استادی برسین با این کار هم میتونین تدریس کنین، هم می تونین اقدام به مهاجرت کنین و هم کسب درامد کنین
سلام به شما
پایتون از بهترین برنامههایی بوده که من استفاده کردم. قبلا در آموزشگاهی آموزش پایتون را گذرانده بودم ولی موثر واقع نشد و چیز زیادی نتونستم یاد بگیرم چون به صورت عملی زیاد خوب توضیح نمیدادن اما با دوره شما آشنا شدم و فهمیدم که تازه پایتون یعنی چی. خیلی دقیق و با مثالهای خوبی توضیح میدادین و هر ماژول و فرمولی رو انقدر به صورت عملی کار میکردین که واقعا تو ذهن همه حک میشد. تشکر میکنم از شما بابت آموزش جذابتون.
سلام ممنون ازین که کامنت گذاشتین
هرروز سعی ام رو میکنم توی آموزش بهتر عمل کنم
نرم افزار پایتون باید به صورت عملی تدریس بشه
و تا موقعی که خود برنامه نویس ها شروع به کدنویسی نکنن عملیات آموزش کامل نمیشه
به خاطر همین هم شما تونستین بهتر با دوره آموزشی من ارتباط برقرار کنین
پایتون جزو آموزش هایی هست که حتما باید حضوری برگذار بشه
دقیقا همین طوره باید پایتون رو به صورت حضوری شرکت کنین
سلام خوشحالم که تونستم باعث بشم به مسیر موفقیت راه پیدا کنین امیدوارم هرروز در این مسیر بیشتر از دیروز پیشرفت کنین
سلام خدمت شما،هر چقدر که از مزیتهای پایتون بگم کم گفتم. یکی از مزایای پایتون سازگاری بین پلتفرمهای موجود هست. این برنامه کد نویسی قابلیت اجرا بر روی سیستم عاملهای مختلفی مثل ویندوز، مک و لینوکس را داره و به افراد و توسعه دهندگان این امکان را میده تا کدی را یکبار تایپ کنند و آن را در پلتفرمهای مختلف بدون تغییرات اجرا و استفاده کنند. این ویژگی باعث میشه که پایتون به عنوان زبان همه کاره برای ساخت برنامههای مختلف در انواع و اقسام سیستمها استفاده بشه. یاد گرفتن این زبان هم به نظرم بهتره توسط فرد دیگری صورت بگیره چون اون شخص تجربیات مختلفی در این حوزه داره و میتونه خیلی بهتر و با توجه به تجربیاتی که کسب کرده، افراد را راهنمایی و آموزش بدهد. یکی از افرادی که در این حوزه من از آموزشهاش واقعا بهره بردم شما بودین. به طور ماهرانه همه جزئیات و ترفندهایی که در این حیطه وجود داشت رو به طور جامع آموزش دادین. ممنون و خدا قوت بهتون. انشاءلله که همیشه سلامت باشین.
سلام باعث افتخار و خوشحالیم که دوره آموزش پایتون رو اینطور معرفی میکنین.من تمام سعی ام رو میکنم که هرروز بتونم استادی بهتر بشم و وقتی شاگردهای مثل شما میبینم بیشتر از دیروز به خودم افتخار میکنم.
ممنون از انرژی که بهم میدین
سلام وقت شما بخیر
فکر میکنم امروزه با توجه به پیشرفت برنامه نویسی و به روز شدن مداوم برنامهها در این زمینه، یاد گرفتن پایتون جزء ضرورتهای لازم برای یک برنامه نویس به حساب میرود. برای یاد گرفتن هم بهتره که به یک استاد یا متخصص در این حوزه مراجعه کنید تا بتوانید از تمام تجربیات و دانش فرد مقابل استفاده کنید. به نظر من فهمیدن برنامه نویسی پایتون به صورت تکی بازدهی کمتری نسبت به فردی است که به شما آموزش میدهد.
سلام این موضوعی هست که دقیقا بستگی به استاد شما داره یعنی هرچقدر استادتون حرفه ای تر باشه بهتر میتونه با شرایط کلاس ارتباط برقرار کنه
در کلاس های تکی وقت برای انجام تمرین و توضیح درس بیشتر هست
در کلاس های جمعی وقت برای تمرین و توضیح درس کمتر هست چون باید به همه برنامه نویس های مبتدی سر بزنی و ببینی مشکلشون چیه
در کلاس های تک نفری توجه استاد به یک نفر هست اما در کلاس های جمعی توجه باید معطوف به همه باشه
سلام وقت خوش.این مثال برای افرادی که میخواهند آشنایی ابتدایی با زبان برنامه نویسی پایتون و مفاهمیم آن پیدا کنند مفید خواهد بود .در متن اشاره کردید، زبان برنامه نویسی پایتون در اینترنت اشیا کاربرد دارد باید از چه طریق در این زمینه فعالیت کنیم؟
بعد از گذروندن دوره آموزشی میتونیم خودمون پروژه بزنیم ؟سرفصل های دوره آموزشی برنامه نویسی پایتون شامل چه موارد میشود؟
سلام ابتدا باید دوره پیاتون رو بگذرونین تا بتونین یاد بگیرین که چطور به پایتون دستور بدین بعدزون میتونین وارد هرکدوم از حیطه هایی که خواستین بشین
فقط دقت داشته باشین کدهای استفاده شده در هرکدوم از حیطه ها میتونه با بعدی متفاوت باشه
بعد از گذروندن این دوره میتونین خودتون پروژه بزنین به علاوه اینکه در این دوره بهتون تمرین هایی داده میشه که خودتون کدش رو باید بزنین
سرفصل های دوره به طور دقیق ذکر شده
آشنایی با متغیر ها یعنی آشنایی با متغیر لیست و رشته و تاپل و ست و دیکشنری و اعداد طبیعی و اعداد اعشاری
آشنایی با توابع
آشنایی با توابع بازگشتی
آشنایی با دستور if
آشنایی با دستور while
آشنای با دستور for
آشنایی با مرتب سازی اعداد
آشنایی با لامیدا
آشنایی با کلاس ها
آشنایی با کتابخانه های اصلی پایتون
سلام استاد گرامی ممنون از زحماتتون.
به چه شکل میتونیم بیشتر این زبان برنامه نویسی رو تمرین کنیم ؟
از چه طریق میتونیم برای ایجاد نمونه کار ایده بگیریم؟
به نظر شما زبان پایتون برای افرادی که به تازگی قصد یادگیری برنامهنویسی یا شروع کار برنامه نویسی رو دارند،گزینه مناسبی است؟منظورم از لحاظ راحتی و قابل فهم بودن هست؟
درامد برنامه نویسی و بازاکار پایتون چطور هست؟
برای توسعه بکاند وبسایت باید از کدوم فریمورک پایتون استفاده کنیم؟
آیا در دوره آموزشی به نحوه فراخوانی توابع و توابعی که در زبان پایتون داریم اشاره خواهد شد ؟
تشکر. موفق باشید
سلام به ترتیب به سوالهاتون پاسخ میدم
سوالهای زیادی رو میتونین تو اینترنت پیدا کنین و بهشون با برنامه نویسی پایتون جواب بدین مثل طراحی یک ماشین حساب با پایتون
به پیج ها و سایت ها و صفحات نمونه کاربقیه رقیب هاتون سربزنین و هرچیزی به نظرتون جذاب اومد رو با ایده خودتون بسازین
به نظر من افرادی که میخوان تازه برنامه نویسی رو شروع کنن باید بیان سراغ پایتون
بازارکار پایتون حتی در ایران هم خیلی عالی ولی باید تمرین داشته باشی
برای توسعه بک اند سایت باید از فریمورک جنگو استفاده کنین
بله به نحوه فراخوانی توابع هم به طور کامل اشاره میشه
سلام وقت خوشمیخواستم بدونم با یادگیری زبان پایتون میتونیم چه حوزههایی فعالیت کنیم ؟مثلا اپلیکیشن سازی که به عنوان یکی از کاربردهای پایتون در مقاله بهش اشاره شده بود چه مدت باید وقت بزاریم تا بتونم به سطح مطلوبی از دانش در زمینه اپلیکیشنسازی با زبان پایتون برسیم؟شما دوره ی آموزشی برای زبان پایتون دارید؟این دوره چند ساعت است؟هزینه دوره چقدر هست؟برای ایجاد اپلیکیشن باید از چه فریمورکی در پایتون استفاده کنیم؟برای یادگیری زبان پایتون باید چقدر زمان بزاریم؟ برای یادگیری زبان پایتون پیش نیازی هست که باید یاد بگیریم؟به نظر شما بین جاوااسکریپت و پایتون کدام کاربردیتر است؟سپاس از شما استاد گرامی
سلام ممنون ازینکه کامنت گذاشتین به سوالهاتون یکی یکی جواب میدم
میتونین در حوزه های اینترنت اشیا، رباتیک، طراحی سایت، هوش مصنوعی، تحلیل داده، پردازش تصویر، هک و امنیت و… فعالیت داشته باشین
برای اپلیکیشن سازی به نظرم باید هرروز 1 ساعت و به مدت 120 روز وقت بزارین فراموش نکنین که تمرین معجزه می کنه
دوره آموزشی پایتون به صورت حرفه ای تدیس میشه
هزینه دوره آموزش پایتون 6 میلیون تومن هست به صورت خصوصی تدریس میشه و حدود 30 ساعت زمان میبره
پایتون الان کاربرد بیشتری داره
سلام روزتون بخیر
ممنون از مقاله جامع و کاملتون درباره آموزش صفر تا صد پایتون.
بنده به عنوان یک دانشجو سال دومی ازتون درخواست میکنم دورهایی را تدوین کنید که برای ورود به بازار کار در دوران دانشجویی مفید باشه، همینطور هزینه مناسب و مقرون به صرفه داشته باشد. متأسفانه کشور ما مدرک گرا هست و مدرک این دوره برای ورود به بازار کار خیلی به ما کمک میکند
لطفا با گذاشتن دوره آموزشی پایتون، اطلاع رسانی لازم برای ثبت نام را انجام دهید.
سلام ممنون ازینکه کامنت گذاشتین حتما این کار رو می کنم
درود بر شما. ممنونم از مقاله جذابتون. پایتون زبان خیلی جدید و جذابی هست. خود من همیشه بین زبانها برنامه نویسی مختلف در گردش بودم و هیچوقت اونی که مناسبم بود رو پیدا نمیکردم تا این که با پایتون آشنا شدم و شروع کردم به یادگیری اون. شما پیشنهاد میکنید که اول از زبانهای قدیمیتر یادگیری رو شروع کنیم یا همین پایتون برای شروع خوبه؟ بازهم ممنونم ازتون بابت این مقاله جذاب و کاربردی.
سلام به نظر من برای شروع کار برنامه نویسی باید برین سمت پایتون