دوره آموزش سالیدورک solidworks توسط مهندس سید ایمان تکمیلی برگذار می شود و مدت زمان دوره 30 ساعت می باشد.هزینه آموزش سالیدورک solidworks هشت میلیون تومان بوده و بعد از پایان دوره شما می توانید در آزمون استخدامی تیم تکمان دیجیتال سرویس شرکت نمایید در صورت موفقیت در آزمون به عنوان عضو جدید تیم تکمان دیجیتال سرویس شناخته می شوید.شما عزیزان می توانید هزینه آموزش سالیدورک solidworks را در 3 قسط بپردازید.
معرفی نرم افزار سالیدورکز solidworks
SolidWorks یک نرم افزار طراحی مهندسی سه بعدی است. از این نرم افزار به منظور مدلسازی، شبیه سازی و تجزیه و تحلیل ساختارها و قطعات استفاده می شود. نرم افزار solidworks توسط شرکت برنامه سازی Dassault Systèmes طراحی و توسعه داده شده است. Solidworks یک نرم افزار قدرتمند در حوزه طراحی است و از آن در صنایع مختلفی همچون خودروسازی، هوافضا، الکترونیک، صنایع ساختمانی و طراحی صنعتی استفاده می شود. در ادامه به توضیح برخی از ویژگی ها و قابلیت های SolidWorks خواهیم پرداخت:
- مدلسازی سه بعد: SolidWorks این نرم افزار ابزارهای قدرتمندی را به منظور ایجاد مدل های سه بعدی در اختیار کاربران و کارکنان خود قرار می دهد. solidworks شما را قادر می سازد تا بتوانید قطعات و محصولات خود را به صورت دقیق و واقع گرایانه مدل سازی کنید و تمامی ویژگی های هندسی مورد نظر خود را به آنها اعمال کنید.
- شبیه سازی و تجزیه و تحلیل: SolidWork این امکان را برای شما فراهم می کند تا بتوانید شبیه سازی عملکرد و عملکرد قطعات و محصولات را به بهترین شکل ممکن انجام دهید. شما می توانید با کمک گرفتن از ابزارهای تحلیلی SolidWorks برای بررسی رفتار مکانیکی، استحکام ساختاری و تحلیل جریان سیالات استفاده کنید.
- ایجاد نقشه های فنی: به کمک SolidWork شما می توانید نقشه های فنی دقیق و کاملی را برای قطعات و محصولات خود طراحی و ایجاد کنید. این نقشه ها می تواند شامل اطلاعات هندسی، ابعاد، تحلیل تولید و جزئیات فنی دیگر باشد که برای تولید و ساخت از آن ها استفاده می شود.
- انتقال داده ها و تعامل: SolidWorks این نرم افزار قابلیت انتقال داده ها با سایر نرم افزارها و ابزارهای مهندسی را برای کاربران و کارکنان فراهم می کند. به عنوان مثال، شما می توانید فایل های CAD را با نرم افزارهای مدلسازی و شبیه سازی دیگر مثل ANSYS و MATLAB به اشتراک بگذارید و از آن ها نیز استفاده کنید.
- کتابخانه قطعات: SolidWorks شما با استفاده از این نرم افزار که دارای کتابخانه ای از قطعات استاندارد صنعتی است می توانید طراحی دقیق و با کیفیت، و متناسب با استانداردهای روز دنیا داشته باشید. این قطعات شامل پیچ ها، مهره ها، پروانه ها، مواد و سایر قطعات است که کار طراحی و تولید را بسیار سریع تر و آسان تر می کنند.
- امکانات همکاری و مشارکت: SolidWorks طراحان و توسعه دهندگان SolidWorks تلاش زیادی کرده اند تا امکان همکاری و مشارکت بین اعضای تیم را فراهم کنند. کاربران می توانند به آسانی و بدون هیچ مشکلی و با کیفیت بالایی با هم در ارتباط باشند. شما می توانید فایل های خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، نظرات و پیشنهادات در مورد فایل هایتان را بررسی کنید و با دیگران به صورت همزمان روی یک پروژه کار کنید.
SolidWorks یک نرم افزار بسیار قدرتمند و گسترده ای است که به مهندسان و طراحان این امکان را می دهد تا مدل سازی سه بعدی، شبیه سازی، تجزیه و تحلیل و ایجاد نقشه های فنی را آسان تر و دقیق تر انجام دهند. این نرم افزار کارایی و دقت در فرآیند طراحی و تولید محصولات را بسیار افزایش می دهند و در صنایع مختلف و متنوعی، مورد استفاده قرار می گیرد.
تاریخچه نرم افزار SolidWorks
همان طور که پیش تر اشاره کردیم، نرم افزار SolidWorks توسط شرکت Dassault Systèmes طراحی، توسعه و ساخته شده است. در ادامه شما را با تاریخچه این نرم افزار بسیار مفید و پر کاربرد آشنا خواهیم کرد:
- در سال ۱۹۹۵، شرکتSolidWorks Corporation تأسیس شد. موسسان این شرکت جان هیارنو (Jon Hirschtick)، مارک کاتزن برگ (Mark Bertrand)، ماسیمو لوپر (Massimo Loperfido) و تونی بئلیو (Tony Garcia) بودند که به کمک یکدیگر این شرکت را تاسیس کردند.
- نسخه اولیه نرم افزار SolidWorks با نام SolidWorks ۹۵ در سال ۱۹۹۵ عرضه شد. این نسخه اولیه دارای امکانات ساده تری برای مدلسازی سه بعدی و طراحی با استفاده از ویژگی های کاربردی بود.
- در سال ۱۹۹۷، نسخه SolidWorks ۹۷ این نرم افزار عرضه شد. این نسخه با تکنولوژی جدیدی به نام FeatureManager معرفی شد. این تکنولوژی، این امکان مدیریت و مرتب سازی ویژگی ها در مدل های سه بعدی را به کاربران می داد.
- در سال ۱۹۹۸، شرکت Dassault Systèmesکه سازنده نرم افزارهای CAD معروفی همچون CATIA است، نرم افزار SolidWorks را از شرکتSolidWorks Corporation خریداری کرد. این خرید، نقش بسیار بزرگی در توسعه و رشد این نرم افزار داشت و شرکت Dassault Systèmes امکان بهره برداری بسیار بهتر از منابع بزرگ تر را برای SolidWorks فراهم کرد.
- در سال ۲۰۰۰، نسخه SolidWorks ۲۰۰۰به بازار عرضه شد. این نسخه دارای بهبودهای به شدت چشم گیری در امکانات مدلسازی و تجزیه و تحلیل بود. با وجود خریداری شدن این نرم افزار از شرکت SolidWorks Corporation، باز هم از مهندسان و این شرکت در تولید این نرم افزار کمک گرفته شد و شرکت SolidWorks Corporation به عنوان یک بخش از شرکت بزرگ Dassault Systèmes به کار خود ادامه داد.
- در سال ۲۰۰۳، 3SolidWorks 200عرضه شد. این نسخه از این نرم افزار، شامل بهبودهای بسیار زیادی در زمینه کاربرد و رابط کاربری بود. این نسخه امکانات بسیار مختلف و متنوعی را به برنامه SolidWorks اضافه کرد و به کاربران امکان مدلسازی دقیق تر، شبیه سازی پیشرفته تر و تجزیه و تحلیل بهتر را داد.
- در سال ۲۰۰۸، 2008 SolidWorks عرضه شد و وارد بازار شد. این نسخه شامل تغییرات بیشتری بود. در این نسخه با اضافه شدن ویژگی های جدید مانند رابط کاربری Ribbon و امکانات بهبود یافته برای شبیه سازی، تجزیه و تحلیل و مدلسازی، به کاربران و کارکنان این نرم افزار امکانات بیشتری نسبت به نسخه های پیشین ارائه شد.
- SolidWorks در سال های بعد نیز با ارائه نسخه های جدید به بازار، قابلیت ها و امکانات بیشتر و متنوع تری را در اختیار کاربران قرار داد. برای مثال، نرم افزار SolidWorks 2014 شامل بهبودهای بسیار مهمی در زمینه شبیه سازی جریان سیالات و بهینه سازی طراحی برای چاپ سه بعدی بود.
- در سال ۲۰۱۵، SolidWorks با معرفی SolidWorks Industrial Design (SWID) رویکرد جدیدی را در زمینه طراحی و مدلسازی در پیش گرفت. این ابزار به طراحان و مهندسان این امکان را می دهد تا به راحتی مدل های سه بعدی خلاقانه تری را ایجاد کنند و مدل های طراحی شدة خود را به طور مستقیم به SolidWorks انتقال دهند.
- از آن زمان به بعد، SolidWorks با ارائه نسخه های جدید، قابلیت ها و امکاناتی که در اختیار کاربران خود در زمینه مدلسازی، تجزیه و تحلیل، شبیه سازی و طراحی قرار می دهد و روز به روز پیشرفته تر و بهتر کرد. علاوه بر این، این نرم افزار با توجه به پیشرفت تکنولوژی، امکاناتی همچون اتصال به ابر، اشتراک گذاری آنلاین و همکاری چندکاربره را در اختیار کاربران و کارکنان این نرم افزار قدرتمند قرار داد.
فواید یادگرفتن این آموزش
یادگیری SolidWorks برای شما به عنوان یک مهندس یا طراح صنعتی می تواند فواید زیادی داشته باشد. در ادامه به تعدادی از فواید یادگرفتن این آموزش اشاره خواهیم کرد:
- طراحی و مدلسازی سه بعدی: نرم افزار SolidWorks امکانات بسیار قدرتمندی را به منظور مدل های سه بعدی در اختیار کاربران خود قرار می دهد. شما با یادگیری SolidWorksقادر خواهید بود قطعات و محصولات پیچیده را به طور بسیار دقیق و با جزئیات کامل مدلسازی کنید. این نرم افزار به شما این امکان را می دهد تا قبل از ساخت فیزیکی یک محصول، طراحی را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهید و خطاها و مشکلات آن را بهبود ببخشید.
- شبیه سازی و تجزیه و تحلیل: SolidWorks نرم افزار SolidWorks به شما امکان استفاده از قابلیت های شبیه سازی و تجزیه و تحلیل را می دهد و این امکانات را در اختیار شما قرار می دهد. شما می توانید با استفاده از ابزارهای شبیه سازی SolidWorks، عملکرد و رفتار محصولاتی که طراحی کرده اید را در شرایط مختلف و متنوع بسنجید. برای مثال شما می توانید عملکرد محصول خود را تحت بارگذاری، حرارت و جریان سیالات، مدل سازی کنید. این امکانات به شما کمک می کنند تا قبل از تولید فیزیکی یک محصول، عملکرد آن محصول را مورد بررسی و بهینه سازی قرار دهید.
- افزایش بهره وری و کاهش خطاها: از فواید یادگرفتن این آموزش می توان به این نکته اشاره کرد که با استفاده از SolidWorks، می توانید فرآیند طراحی و تولید را بهینه کنید و آن را بهبود بخشید. این کار روی بهره وری تاثیر به سزایی دارد. با قابلیت های مدلسازی دقیق و شبیه سازی، شما این امکان را خواهید داشت تا خطاها و مشکلات پتانسیل را در مراحل مختلف کشف و شناسایی کنید. انجام این کار به شما کمک می کند تا در زمان و هزینه های تولید کاهش چشم گیری ایجاد کنید.
- همکاری و اشتراک گذاری: SolidWorks از بزرگ ترین و مهم ترین کاربردهای این نرم افزار این است که امکانات و ابزارهایی برای همکاری و اشتراک گذاری پروژه ها را فراهم کرده است. شما می توانید فایل های که خود طراحی کرده اید را با همکاران و تیم های دیگر به آسانی به اشتراک بگذارید. همچنین شما می توانید با تیم ها و شرکت های مختلف، به صورت گروهی و به طور همزمان روی طرح ها، کار کنید. این امکان به شما کمک می کند تا تغییرات و بهبودها را با سرعت بالاتری اعمال کنید و هماهنگی بیشتری با همکاران خود، در فرآیند طراحی داشته باشید.
- فرصت های شغلی: یادگیری SolidWorks می تواند فرصت های شغلی بسیاری در زمینه های مختلف ایجاد کند. این نرم افزار، یکی از نرم افزارهای محبوب برای طراحی و مهندسی صنعتی است و در بسیاری از صنایع و شرکت های مختلف درسر تا سر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. با یادگیری کار با نرم افزار SolidWorks، می توانید به عنوان یک متخصص در زمینه طراحی مکانیکی و مدلسازی سه بعدی در شرکت های صنعتی مختلف ظاهر شوید و به رشته های مرتبطی مانند خودروسازی، هوافضا، الکترونیک، تولید ماشین آلات و غیره وارد شوید.
با توجه به محبوبیت و استفاده بسیار گسترده از نرم افزار SolidWorks در صنایع مختلف، یادگیری کار با این نرم افزار می تواند کمک بسیار بزرگی در کسب در آمد و استخدام در شرکت ها و مشاغل مختلف بکند.
اگر قصد آموختن این مهارت را دارید به شما پیشنهاد می کنم تا در دوره های ما ثبت نام کنید. قیمت و تعرفه قیمت و هزینه آموزش مهارت کار با این نرم افزار، هفت میلیون تومان است. تعداد جلسات این دوره نیز 30 ساعت است. شما با صرف این هزینه و زمان به یک دوره آموزش با نحوه تدریس عالی دست پیدا خواهید کرد. از مطالب حیرت انگیز بگویم که شما با دانستن این مهارت بسیار رشد خواهید کرد و جایگاه اجتماعی فردی که این شغل رو انتخاب کرده و آینده این شغل بسیار روشن است. اگر به این شغل علاقه داشته باشید نحوه در آمد و نحوه استخدام این شغل ها بسیار آسان است. ما با پشتیبانی استاد از دانشجو به صورت مادام العمر به شما در اپلای یا مهاجرت به وسیله این شغل و همچنین معرفی کسب و کار و معرفی این آموزش به دیگران کمک خواهیم کرد.
آموزش ساليدورك solidworks
تا اینجا، با نرم افزار SolidWorks و فواید یادگرفتن این آموزش آشنا شده اید. حال نوبت آن رسیده است تا تصمیم خود را بگیرید و اگر به این نرم افزار و بازار کار آن علاقه مند شده اید، یک قدم بزرگ بردارید. این قدم بزرگ، شروع یادگیری کار با این نرم افزار است. روش های مختلفی برای یادگیری این نرم افزار وجود دارد که در زیر به بررسی آن ها خواهیم پرداخت. همچنین شما را با ویژگی ها و فواید و معایب هر کدام از این روش ها آشنا خواهیم کرد تا با آگاهی بیشتر، بهترین راه را برای یادگیری این نرم افزار کاربردی انتخاب کنید.
به طور کلی دو روش برای آموزش SolidWorks وجود دارد:
1- دوره های حضوری
2-دوره های خصوصی
دوره های حضوری
این روش که قدیمی ترین روش آموزش نیز است، یهترین روش یادگیری SolidWorks است. در این روش شما با شرکت در کلاس های درس، به یادگیری مشغول خواهید شد و به طور مستقیم و ملموس با نرم افزار کار خواهید کرد. در این روش شما با یک فرد با سابقه در این حوضه در ارتباط خواهید بود و می توانید تمام سوالات خود را از آن بپرسید.
در دوره های حضوری شما با انجام پروژه های مختلف، با نرم افزار آشناتر می شوید و روز به روز به مهارت شما افزوده خواهد شد.
از طرفی قرار گرفتن در میان جمعی که با شما هم سو هستند و می خواهند در این زمینه پیشرفت کنند سبب رشد و پیشرفت بیشتر شما خواهد شد. شما می توانید با آنها تبادل اطلاعات کنید و باعث رشد یک دیگر شوید.
از مزایای کلاس های حضوری می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1-درگیری بیشتر با نرم افزار
2-قرار گرفتن در یک جو آموزشی
3-امکان پرس و جو از یک فرد متخصص
این دوره ها معایبی نیز دارند که در ادامه چند نمونه از مهم ترین آنها را بر خواهم شمرد:
1-صرف وقت و انرژی برای رفت و آمد
2-بعضی از افراد به دلیل مشغله های کاری و… قادر به شرکت در این دوره ها نیستند.
3- تعرفه قیمت این دوره ها نسبت به دو دوره دیگر بیشتر است.
دوره های خصوصی
در این دوره ها شما به صورت خصوصی آموزش خواهید دید. شما با استاد در ارتباط خواهید بود و استاد تنها به شما این مهارت را می آموزد.
از مزایای کلاس های خصوصی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1-درگیری بیشتر با نرم افزار
2-آموزش بهتر
اگر قصد آموختن این مهارت را دارید به شما پیشنهاد می کنم تا در دوره های ما ثبت نام کنید. قیمت و تعرفه قیمت و هزینه آموزش مهارت کار با این نرم افزار، هفت میلیون تومان است. تعداد جلسات این دوره نیز 30 ساعت است. شما با صرف این هزینه و زمان به یک دوره آموزش با نحوه تدریس عالی دست پیدا خواهید کرد. از مطالب حیرت انگیز بگویم که شما با دانستن این مهارت بسیار رشد خواهید کرد و جایگاه اجتماعی فردی که این شغل رو انتخاب کرده و آینده این شغل بسیار روشن است. اگر به این شغل علاقه داشته باشید نحوه در آمد و نحوه استخدام این شغل ها بسیار آسان است. ما با پشتیبانی استاد از دانشجو به صورت مادام العمر به شما در اپلای یا مهاجرت به وسیله این شغل و همچنین معرفی کسب و کار و معرفی این آموزش به دیگران کمک خواهیم کرد.
3-امکان پرس و جو از یک فرد متخصص
4- همراهی استاد و توجه کامل استاد به شما
این دوره ها معایبی نیز دارند که در ادامه چند نمونه از مهم ترین آنها را بر خواهم شمرد:
1- قرار نگرفتن در یک جو
2-معاشرت کمتر با دیگران
مواردی که در دوره آموزش داده می شود
در دوره های آموزشی SolidWorks، مطالب و موضاعات متنوعی در رابطه با این نرم افزار و مهارت های مورد نیاز برای استفاده از آن به شما آموزش داده می شود. این مطالب و موضاعات به طور معمول شامل مواردی است که در زیر به توضیح آن ها خواهیم پرداخت. این توضیحات به شما کمک می کنند تا هر چه بیشتر با این نرم افزار و نحوه تدریس آن و مواردی از این دست، آشنا شوید.
- معرفی SolidWorks : در ابتدای آموزش، با مفاهیم و اصطلاحات پایه SolidWorks آشنا خواهید شد. این قسمت از آموزش شامل معرفی رابط کاربری، نحوه استفاده از ابزارها و منو ها، ساختار فایل ها و قالب ها و بقیه اصول اولیه استفاده از نرم افزار SolidWorks است.
- مدلسازی قطعات: این بخش از آموزش مربوط به یادگیری مدلسازی قطعات سه بعدی با استفاده از ابزارها و فرآیندهای SolidWorks است و موضاعاتی در این زمینه مورد بررسی قرار می گیرد.
در این بخش شما با استفاده از ابزارهایی همچون سیستم های مختصات، خطوط، محیط ها، سطوح و فرم دهی های مختلف به مدلسازی قطعات خواهید پرداخت.
- تجمیع و مونتاژ قطعات: در این بخش از آموزش، شما با نحوه تجمیع قطعات ساخته شده آشنا خواهید شد. این بخش از آموزش شامل یادگیری ایجاد مفصل ها، روابط مکانیکی بین قطعات، استفاده از ابزارهای مونتاژ و ساختاردهی مونتاژ خواهد بود.
- نقشه کشی و نمایش فنی: در بخش نقشه کشی و نمایش فنی، شما با شیوه ایجاد نقشه های فنی و نمایش فنی قطعات و مونتاژها با استفاده از نرم افزار قدرتمند SolidWorks آشنا خواهید شد. مواردی که در این بخش از آموزش خواهید آموخت شامل ایجاد نقشه های مشاهده، برش، ایزومتریک، تفصیلی و جزئیات فنی مورد نیاز می شود.
- شبیه سازی و تجزیه و تحلیل: شما در این بخش با قابلیت های شبیه سازی و تجزیه و تحلیل SolidWorks آشنا خواهید شد. با آموختن این مهارت شما می توانید عملکرد و رفتار قطعات و مونتاژها را در شرایط مختلف مانند بارگذاری، جریان سیالات، حرارت و تنش بررسی کنید و کارکرد محصول خود را بهبود ببخشید.
- ساخت و تولید: در این بخش از آموزش شما را با شیوه استفاده از SolidWorks برای طراحی و ساخت قالب ها، ابزارها و فرآیند های تولیدی آشنا خواهند کرد. شما می توانید ابزارهایی مثل قالب سازی، تراشکاری و جوشکاری را به کمک نرم افزار SolidWorks شبیه سازی و بهینه سازی کنید.
- طراحی سطح: در ادامه معرفی آموزش و مطالبی که در این دوره خواهید آموخت به بخش طراحی سطح می رسیم. شما در این بخش یاد خواهید گرفت تا با استفاده از ابزارهای سطحی SolidWorks بتوانید قطعات با سطوح پیچیده و منحنی های آزاد را طراحی کنید. این آموزش شامل آموزش کار با ابزارهایی مانند تراش های سطحی، تقسیم بندی سطوح و فرم دهی های سطحی می شود.
- مدلسازی ساختارهای جامد: این بخش از آموزش مختص آموزش مدلسازی ساختارهای جامدی مانند قاب ها، جعبه ها، لوله ها و سیستم های مکانیکی به شما است. شما در این بخش آموزش کار با بازارهایی ماننند سفارشی سازی رفتار متریال ها، محاسبات مکانیکی و تحلیل تلاقی را فرا خواهید گرفت.
- مدلسازی سطحی صنعتی: هدف از این بخش از آموزش، آشنایی شما با روش های مدلسازی سطحی صنعتی است. این روش ها در طراحی صنعتی و صنایع خاص مانند خودروسازی، هواپیماسازی و طراحی محصولات سه بعدی استفاده بسیار گسترده ای دارد و از اساسی ترین موارد فواید یادگرفتن این آموزش به شمار می رود.
- اتوماسیون و برنامه نویسی: در این بخش، شما با قابلیت های برنامه نویسی SolidWorks آشنا خواهید شد. پس از گذراندن این بخش شما می توانید اسکریپت ها و برنامه های سفارشی خود را بنویسید تا بتوانید وظایف روتین و تکراری را آسان تر انجام دهید و فرآیندهای خودکار را طراحی و پیاده سازی کنید.
- رندرینگ و تصویرسازی: این بخش شما را با استفاده از ابزارهای رندرینگ و تصویرسازی SolidWorks آشنا می کند. با آموختن کامل این بخش شما می توانید طرح ها و مدل های خود را به شکل واقعی تر و زیباتر نمایش دهید.
- ارتباط با سایر نرم افزارها: SolidWorks قابلیت ارتباط با سایر نرم افزارها و پلتفرم های مهندسی مانند نرم افزارهای تحلیلی، CNC و سیستم های مدیریت عملیات، بخشی از توانایی های این نرم افزار است که در این دوره ها به شما آموزش کار با آن داده می شود. در این بخش از آموزش، شما با روش های ارتباط و تبادل اطلاعات بین SolidWorks و سایر نرم افزارها آشنا خواهید شد.
این موارد تنها بخشی از آموزش های این دوره است. مطالبی که در دوره های SolidWorks آموزش داده می شوند، معمولاً بر اساس پیشرفت فردی و محتوای هر دوره دسته بندی می شوند. مطالب این دوره ها از مباحث ساده شروع می شود و با رشد و پیشرفت فرد، کم کم به سمت مباحث پیشرفته تر و پیچیده تر پیش می رود.
ابزارهای نرم افزار SolidWorks:
در این قسمت قصد داریم کمی بیشتر وارد برنامه شویم و شما را با ابزارها و قابلیت های این نرم افزار فوق العاده، بیشتر آشنا کنیم. نرم افزار SolidWorksدارای مجموعه ای از ابزارها و قابلیت ها است که هر کدام از آن ها به منظور طراحی و مدلسازی سه بعدی استفاده می شوند. در زیر، تعدادی از ابزارهای مهم SolidWorks را معرفی خواهیم کرد و روش کار با آنها را به شما توضیح خواهیم داد:
- Sketch : این ابزار برای ایجاد نقشه های مبتدی و اولیه در نرم افزارSolidWorks مورد استفاده قرار می گیرد. با کمک گرفتن از این ابزار می توانید محل قطعات و اجزای مورد نظر را در فضای دو بعدی مشخص کنید. علاوه بر آن شما می توانید خطوط، دایره ها، مستطیل ها و سایر اشکال هندسی را روی صفحه بکشید و از آن ها برای ساختن مدل های سه بعدی استفاده کنید.
- Extrude : با کمک گرفتن از ابزار نرم افزارSolidWorks ، توانایی این را خواهید داشت تا نقشه های ایجاد شده توسط ابزار Sketch را به سمت بیرون یا به سمت داخل با تعیین ارتفاع تبدیل کنید. با انتخاب یک نقشه سه بعدی از نوع Extrude و تعیین پارامترهای ضخامت و جهت بیرون یا داخل، این امکان را خواهید داشت تا قطعات و اجزای مختلف را مدل سازی کنید.
- Fillet : از این ابزار نرم افزارSolidWorks می توانید به منظور ایجاد یا اضافه کردن گردونه ها به لبه ها و اتصالات قطعات بهره ببرید. شما می توانید با انتخاب یک لبه یا اتصال و تعیین شعاع گردونه، می توانید لبه های تیز را گرد و صاف کنید.
- Chamfer : شما می توانید با استفاده از این ابزار نرم افزارSolidWorks برای ایجاد یا اضافه کردن برش های میله ای به لبه ها و اتصالات قطعات اقدام کنید. شما می توانید با انتخاب یک لبه یا اتصال و تعیین ابعاد برش، می توانید لبه ها را میله ای و شیبدار کنید.
- Loft : با کمک گرفتن از این ابزار نرم افزارSolidWorks می توانید بین دو یا چند نقشه سه بعدی، سطح های ترکیبی و پیوسته ایجاد کنید. به کمک این ابزار شما می توانید با انتخاب نقشه های ابتدایی و انتهایی و ایجاد مسیرهای راهنما، می توانید قطعات پیچیده و منحصر به فرد را مدل سازی کنید.
- Sweep : از این ابزار نرم افزارSolidWorks می توانید به منظور ایجاد قطعات با فرم متنوع بر اساس پروفیل ها و مسیرهای راهنما استفاده کنید
- Sweep : با کمک گرفتن از این ابزار نرم افزارSolidWorks می توانید برای ایجاد قطعات با فرم متنوع بر اساس پروفیل ها و مسیرهای راهنما اقدام کنید. شما می توانید با انتخاب یک نقشه و یک مسیر، می توانید قطعاتی با شکل ها و ابعاد مختلف بسازید.
- Revolve : با کمک گرفتن از این ابزار نرم افزارSolidWorks ، می توانید با چرخش یک پروفیل دور محوری، قطعات سه بعدی را ایجاد کنید. با انتخاب یک نقشه و تعیین محور چرخش، شما این امکان را دارید تا قطعه هایی با فرم های گرد، استوانه ای و مخروطی بسازید.
- Pattern : با کمک گرفتن از این ابزار نرم افزارSolidWorks ، شما می توانید الگوهای تکراری از قطعات را به وجود بیاورید. شما می توانید با انتخاب یک یا چند قطعه و تعیین نوع الگو (مانند خطی، دایره ای، مستطیلی و …) و تعداد تکرار، قطعات را تکثیر کنید.
- Assembly : : از این ابزار نرم افزارSolidWorks می توانید به منظور ایجاد و مدیریت مونتاژ قطعات استفاده کنید. با استفاده از این ابزار، شما قادر خواهید بود تا قطعات را به صورت یکسان یا متفاوت با یکدیگر ترکیب کنید و روابط و اتصالات میان قطعات را تعیین کنید.
- Drawing: با کمک گرفتن از این ابزار نرم افزارSolidWorks ، می توانید نقشه ها و نقشه های فنی از قطعات و مونتاژها ایجاد کنید. شما به کمک این ابزار این امکان را خواهید داشت تا با استفاده از قابلیت های آن، نقشه های ماشینکاری، نقشه های اجزا و محصولات، نقشه های تجمیعی و غیره را تهیه و تولید کنید.
مواردی که از آن ها نام برده شد تنها چند نمونه از ابزارهای SolidWorks هستند. این نرم افزار دارای بسیاری از ویژگی ها و ابزارهای مختلف دیگر نیز هست. علاوه بر این، رابط کاربری SolidWorks بسیار کاربرپسند است و با توجه به نیازهای کاربران طراحی شده است.
نکاتی که باید در یادگیری رعایت شود
در یادگیری و آموزش سالیدورکز solidworks، رعایت برخی از نکات مهم می تواند به شما کمک بسیار شایانی در یادگیری سریع تر و بهتر آموزش سالیدورکز solidworks بکند. این نکات به شما کمک می کنند تا به طور موثرتر و کارآمدتری از این نرم افزار استفاده کنید. در ادامه این مطلب به بررسی دقیق تر این نکات خواهیم پرداخت:
- تمرین و تمرکز: برای یادگیری هر چه بهتر SolidWorks، شما ملزم به انجام تمرین کافی هستید. شما باید به اندزه کافی تمرین کنید و به طور مداوم با نرم افزار سر و کار داشته باشید. تمرکز بر روی جزئیات و دقت در انجام تمرینات به شما در بهبود مهارت های خود کمک بسیار زیادی می کند.
- استفاده از محیط تعاملی: SolidWorks این نرم افزار دارای رابط کاربری گرافیکی و تعاملی است. برای بهبود یادگیری و تسلط هر چه بیشتر بر روی این نرم افزار، بهره برداری کامل از این محیط تعاملی را در نظر بگیرید و با کلیک، بکشید و رها کنید و عملکردهای دیگر این نرم افزار را بیاموزید.
- استفاده از ابزارهای مرتبط: SolidWorks نرم افزار SolidWorks دارای مجموعه ای از ابزارها و ویژگی های مختلف و متنوع است. برای بهترین استفاده از این نرم افزار، باید با ابزارهای مختلف مانند Sketch، Extrude، Fillet، Loft و Pattern به طور کامل آشنا شوید و استفاده از هر کدام را به خوبی بیاموزید.
- انجام پروژه های عملی: شما می توانید با انجام پروژه های عملی و واقعی، مهارت های خود در زمینه SolidWorks را بهبود ببخشید. این پروژه ها می توانند شامل طراحی قطعات ساده و پیچیده، مونتاژ قطعات و ایجاد نقشه های فنی باشند.
- آشنایی با استانداردها و قوانین طراحی: در طراحی با SolidWork، آشنایی با استانداردها و قوانین مربوط به صنعت مورد نظرتان نقش بسیار مهمی را بازی می کند. این استانداردها شامل استانداردهای اندازه گیری، مواد، تحلیل استاتیکی و دینامیکی و سایر قوانین مربوط به طراحی است.
- انعطاف پذیری و تجربه: SolidWorks از آن جایی که SolidWorks یک نرم افزار چند منظوره است و قابلیت های متنوعی را در اختیار کاربران خود قرار می دهد، در طول یادگیری و آموزش، تجربه کسب می کنید و به مرور زمان با انعطاف پذیری نرم افزار آشنا خواهید شد. از این انعطاف پذیری استفاده کنید و به طور خلاقانه از امکانات SolidWorks بهره ببرید.
- بروزرسانی و پیگیری: SolidWorks این نرم افزار، یک محصول پویا است و با گذشت زمان، بهبود یافته است. در گذر زمان و با بروز رسانی های مختلف، ویژگی های جدیدی را تجربه خواهید کرد. برای پیشرفت و به روز رسانی خود در این نرم افزار، بروزرسانی ها و اطلاعیه های مربوطه را همواره پیگیری کنید و با نسخه های جدید SolidWorks آشنا شوید.
اگر قصد آموختن این مهارت را دارید به شما پیشنهاد می کنم تا در دوره های ما ثبت نام کنید. قیمت و تعرفه قیمت و هزینه آموزش مهارت کار با این نرم افزار، هفت میلیون تومان است. تعداد جلسات این دوره نیز 30 ساعت است. شما با صرف این هزینه و زمان به یک دوره آموزش با نحوه تدریس عالی دست پیدا خواهید کرد. از مطالب حیرت انگیز بگویم که شما با دانستن این مهارت بسیار رشد خواهید کرد و جایگاه اجتماعی فردی که این شغل رو انتخاب کرده و آینده این شغل بسیار روشن است. اگر به این شغل علاقه داشته باشید نحوه در آمد و نحوه استخدام این شغل ها بسیار آسان است. ما با پشتیبانی استاد از دانشجو به صورت مادام العمر به شما در اپلای یا مهاجرت به وسیله این شغل و همچنین معرفی کسب و کار و معرفی این آموزش به دیگران کمک خواهیم کرد.
نحوه در آمد از ساليدورك solidworks
یادگیری و آموزش سالیدورکز solidworks می تواند به شما در دستیابی به مشاغل مختلف کمک کند. این مشاغل نیاز به مهارت های طراحی و مدلسازی سه بعدی دارند. در ادامه این مطلب به بررسی تعدادی از مشاغلی که می توان با استفاده از مهارت های SolidWorks در آنها مشغول به کار شد، خواهیم پرداخت:
- مهندس طراح قطعات: مهندسان طراحی قطعات از نرم افزار SolidWorks برای طراحی و مدل سازی قطعات سه بعدی استفاده می کنند. مهندسان طراحی قطعات، بر اساس نیازها و مشخصات فنی مشتریان قطعات را طراحی می کنند. آن ها به کمک این نرم افزار، مدل های سه بعدی را از قطعات مورد نظر ایجاد می کنند. به همین دلیل شرکت های فعال در این حوزه به متخصصانی که در این زمینه دانش بالایی داشته باشند، نیازمند هستند. با توجه به رشد سریع تکنولوژی و کاربردها و کارکردهای بسیار زیاد این نرم افزار، جایگاه اجتماعی فردی که این شغل رو انتخاب کرده و آینده این شغل بسیار روشن است.
- مهندس محصول: مهندسان محصول با کمک گرفتن از SolidWorks به طراحی، توسعه و بهبود محصولات خود می پردازند. آنها مدل های سه بعدی از محصولات را ایجاد می کنند. به کمک نرم افزار SolidWorks ، آن ها به تحلیل و بهینه سازی محصولات خود می پردازند تا کارایی و عملکرد محصول خود را بهبود ببخشند. جایگاه اجتماعی فردی که این شغل رو انتخاب کرده، جایگاه بالایی است و از درآمد خوبی نیز برخوردار است. آینده این شغل، آینده روشنی است. نحوه استخدام این شغل به این صورت است که شما می توانید با تولید نمونه کارهای مختلف، مهارت خود در این زمینه را نشان دهید و با شرکت در همایش های مختلف یا شرکت در مصاحبه های مختلف، در شرکت ها مشغول به کار شوید.
- مهندس صنایع: مهندسان صنایع از SolidWorks برای طراحی و بهینه سازی فرآیندهای تولیدی بهره می برند. آنها با کمک گرفتن از نرم افزار SolidWorks، مدل های سه بعدی از خطوط تولید، تجهیزات و سیستم های تولیدی را ایجاد می کنند و بهبودهای لازم را انجام می دهند. به همین منظور حضور یک مهندس SolidWorks در این مشاغل نقش بسیار مهم و اساسی دارد. آینده این شغل، بسیار مناسب است و می تواند منبع درآمد بسیار مناسبی برای شما باشد.
- طراح معماری و دکوراسیون داخلی: SolidWorks به طراحان معماری و دکوراسیون داخلی کمک بسیار بزرگی می کند. اگر در زمینه معماری دارای تحصیلاتی هستید، با یادگیری این نرم افزار می توانید گام بلندی در ارتقای شغلی خود بردارید. طراحان معماری و دکوراسیون داخلی با کمک گرفتن از این نرم افزار مدل های سه بعدی از ساختمان ها، فضاهای داخلی و محیط های زندگی را طراحی کنند. همچنین این نرم افزار قابلیت هایی مثل شبیه سازی نورپردازی، رندرینگ و تصویرسازی را به این کاربران ارائه می دهد.
- مهندس معکوس: در ادامه معرفی کسب و کارهای مرتبط با این نرم افزار باید به شرکت هایی که در حوزه مهندسی معکوس فعالیت می کنند، اشاره کرد. مهندسان از SolidWorks برای ایجاد مدل های سه بعدی از قطعات و محصولات موجود استفاده می کنند. این مهندسان با کمک گرفتن از مهارت های SolidWorks، قطعات را اندازه گیری و تجزیه و تحلیل می کنند. آن ها به کمک این نرم افزار مدل های سه بعدی دقیقی از محصولات مورد نظر خود ایجاد می کنند. جایگاه اجتماعی فردی که این شغل رو انتخاب کرده بسیار با اهمیت است. این افراد باید دارای ذهنیتی تحلیلی باشند و به آشنایی با طرز کار کرد محصولات مختلف علاقه مند باشند.
- طراح تولید: یکی دیگر از مشاغل مرتبط با این مهارت طراحی تولید است. مهندسان طراحان تولید با استفاداز SolidWorks مدل های سه بعدی از قطعات و ماشین آلات تولیدی طراحی می کنند. آن ها با کمک گرفتن از این نرم افزار، بهبودهای لازم در زمینه طراحی قطعات و فرآیند های تولیدی را اعمال می کنند.
- مهندس روباتیک: SolidWorks مهندسی رباتیک از جمله پر کاربرد ترین مشاغل مرتبط با این مهارت است. این نرم افزار به مهندسان روباتیک کمک می کند تا مدل های سه بعدی از ربات ها و ماشین آلات خود طراحی کنند. مهندسان روباتیک می توانند به کمک این نرم افزار، اجزای ربات و سیستم های کنترلی را طراحی، شبیه سازی و بهینه سازی کنند.
- مهندس ماشین سازی: جلوه دیگری از کاربرد نرم افزارSolidWorks، کاربرد آن در مهندسی ماشین سازی است. مهندسان ماشین سازی از امکانات و ابزار نرم افزار SolidWorks برای طراحی و توسعه قطعات و ابزارهای ماشین کاری استفاده می کنند. آنها می توانند به کمک این نرم افزار، مدل های سه بعدی از ابزارها و ماشین آلات مورد نظر خود را بسازند و تحلیل های مکانیکی مورد نظر خود را بر روی آنها انجام دهند.
- مهندس خودرو: مهندسان خودرو از SolidWorks برای طراحی قطعات و سیستم های خودرو استفاده می کنند. آنها می توانند با استفاده از این نرم افزار، مدل های سه بعدی از قطعات خودرو را طراحی کنند و به تحلیل های مکانیکی و شبیه سازی های جریان هوا بر روی آنها بپردازند.
- معمار سازه: SolidWorks در ادامه معرفی کسب و کارهای مرتبط با این مهارت به معماران سازه می رسیم. این نرم افزار به آن ها در زمینه ساخت و طراحی مدل های سه بعدی از سازه ها و سیستم های سازه ای بسیار کمک می کند. آنها می توانند با استفاده از این نرم افزار، سازه های پیچیده را مدلسازی کنند و تحلیل های استاتیکی و دینامیکی را روی آنها اجرایی کنند.
این ها تنها چند نمونه از مشاغلی است که می توان با استفاده از مهارت های SolidWorks در آنها مشغول به کار شد. با توجه به پیشرفت های صنعت و تکنولوژی، استفاده از SolidWorks در حوزه های دیگر نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
- شما می توانید قطعات سه بعدی را طراحی کنید و انواع ابعاد و ویژگی های آن را مشخص کنید.
- شما می توانید مدل های سه بعدی را به صورت تجمیعی با استفاده از قطعات مختلف طراحی و ایجاد کنید.
- شما می توانید ترسیم ها و نقشه های فنی را از مدل های سه بعدی استخراج کنید.
- شما می توانید به تحلیل های مکانیکی، استاتیکی و دینامیکی بپردازید.
- شما می توانید به کمک دانش خود، شبیه سازی های طراحی را انجام دهید و رفتار و عملکرد محصولات را به درستی پیش بینی کنید.
- شما می توانید از ابزارهای پیشرفته ای مانند تحلیل تنش و انجام شبیه سازی های بهره ببرید.
- شما می توانید ترسیم ها و نقشه های خروجی را در فرمت های مختلفی مانند DWG، PDF و STL تولید کنید.
اپلای یا مهاجرت
مهاجرت به کمک SolidWorks می تواند از طریق روش های مختلفی انجام بگیرد. در زیر به بررسی روش ها و راهکارها و شرایطی که باید در اپلای یا مهاجرت به وسیله این شغل ها و مهندسی SolidWorks در نظر بگیرید، خواهیم پرداخت و در این زمینه شما را با نکاتی آشنا خواهیم کرد.
مدارک تحصیلی: یک از مواردی که ممکن است در اپلای یا مهاجرت به وسیله این شغل ها برای شما پیش بیاید این است که کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید از شما مدارک تحصیلی مرتبط با مهندسی یا طراحی صنعتی بخواهد و از شما بخواهد مدارک معتبری در این زمینه در اخیار آن ها قرار دهید. داشتن مدرک کارشناسی یا فوق لیسانس در رشته های مرتبط با مهندسی مکانیک، مهندسی صنایع، طراحی صنعتی و مهندسی مکانیک می تواند برای مهاجرت شما به کشوری دیگر، کافی و مفید باشد. در مهاجرت به برخی از کشورها، ممکن است نیاز به ارائه مدارک تحصیلی تایید شده و ترجمه شده به زبان آن کشور وجود داشته باشد.
- تجربه کاری: یکی از مواردی که نقش بسیار مهمی در مهاجرت شما دارد، دارا بودن تجربه کاری در زمینه طراحی و استفاده از SolidWorks است. برای مهاجرت به برخی از کشورها لازم است تا تجربه کاری خود را به آن ها اثبات کنید. بنابراین، داشتن تجربه کاری قابل اثبات و مدارکی مانند رزومه، نامه های توصیه و نمونه های کاری می تواند نقش مهمی در مهاجرت شما داشته باشد.
- مهارت ها و گواهی ها: از دیگر مواردی که نرم افزار می تواند در مهاجرت کمک کننده باشد می توان به داشتن مهارت های قابل اثبات در SolidWorks و داشتن درک عمیق از نرم افزار اشاره کرد. برای مثال، شما می توانید گواهی هایی مانند Certified SolidWorks Associate (CSWA) یا Certified SolidWorks Professional (CSWP) که مرتبط با نرم افزار SolidWorks است را کسب کنید. این گواهی ها توانایی ها و مهارت های شما در کار با این نرم افزار را اثبات می رسانند.
- برنامه های مهاجرت مهندسان: برخی از کشورها برنامه های خاصی را برای مهاجرت مهندسان ارائه می کنند. این برنامه ها به منظور جذب نیروهای ماهر انجام می شود. در این برنامه ها مهارت ها، تجربه کاری و مواردی از این دست مورد توجه قرار می گیرد. برای مثال، برنامه های مهاجرتی مهندسی مانند برنامه اعتبارسنجی مهندسی کانادا (CEA)، در کانادا و برنامه اعتبارسنجی مهندسی استرالیا (EA)، در استرالیا اجرا می شود. شما می توانید با مطالعه و شرکت در این برنامه ها، فرصت های شغلی و مهاجریت بهتری را پیدا کنید.
- جستجوی فرصت های شغلی: یکی دیگر از روش های مهاجرت به کمک این مهارت، جستجوی فرصت های شغلی در کشورهای مقصد است. به عنوان مثال، جستجوی استخدام در شرکت های مهندسی و طراحی صنعتی که از SolidWorks استفاده می کنند در کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید، می تواند در ایجاد فرصت های شغلی و مهاجرت بسیار موثر و مفید واقع شود.
- آشنایی با قوانین مهاجرت: برای مهاجرت به کشوری دیگر، آشنایی با قوانین و مقررات آن کشور بسیار ضوروری و واجب است. شما باید با تمامی قوانین مهاجرت و قوانین آن کشور آشنا باشید. به همین منظور، مطالعه و آشنایی با قوانین مهاجرت کشور مقصد بسیار مهم است. شما باید با دقت و وسواس زیاد شرایط مهاجرت به کشور مورد خود را مورد بررسی قرار دهید. همچنین باید تمامی مدارک و مستندات مورد نیاز را آماده کنید.
- مشاوره حرفه ای: در آخر، مشاوره حرفه ای از وکلای مهاجرت یا متخصصان معتبر در این حوزه می تواند بسیار مفید و دارای اهمیت باشد. این افراد می توانند شما را در مورد شرایط و مقررات مهاجرت به کشورهای مختلف راهنمایی و هدایت کنند. همچنین آن ها شما را در تهیه مدارک و آماده سازی خود برای مهاجرت یاری می دهند.
در نهایت، مهاجرت به کمک SolidWorks به بررسی دقیق شرایط و قوانین مهاجرت کشور مورد نظر شما نیازمند است. علاوه بر این، داشتن مدارک تحصیلی و تجربه کاری مرتبط، گواهی ها و مهارت های لازم در زمینه نرم افزار SolidWorks که قابل اثبات باشند و جستجوی فرصت های شغلی مرتبط، می تواند در موفقیت شما برای اپلای یا مهاجرت به وسیله این شغل ها و این مهارت، بهترین نتیجه را به ارمغان بیاورد.
نکات حیرت انگیز در مورد SolidWorks
در ادامه مطلب قرار است در مورد این نرم افزار چند مطالب حیرت انگیز بگویم و شما را با نکات حیرت انگیز در این زمینه آشنا کنیم:
- محیط کاربری گرافیکی منحصر به فرد: SolidWorks این نرم افزار دارای یک محیط کاربری گرافیکی بسیار حساس و منحصر به فرد است. این محیط کاربری، امکاناتی نظیر عملکرد کلیک و رها کردن، پیمایش سه بعدی، ترسیم صفحه کلید و شخصی سازی را در اختیار کاربران قرار می دهد.
- اتصال با سایر نرم افزارها: SolidWorks یکی از نکات حیرت انگیز و بسیار جالب این نرم افزار امکان اتصال و هماهنگی با سایر نرم افزارها و ابزارهای مهندسی مانند CAM (ماشینکاری کمکی) و CAE (تحلیل المان محدود) است. این قابلیت به شما امکان می دهد که روند طراحی، تولید و تحلیل را با استفاده از یکپارچه سازی به خوبی و به بهترین شکل انجام دهید. همچنین شما می توانید از این قابلیت در اشتراک گذاری کارهای خود با دیگران استفاده کنید.
[…] آموزش سالیدورک solidworks […]