آموزش سالیدورک solidworks در شهریار به مدت ۲۰ ساعت بوده و هزینه آن ۵۰ میلیون تومان می باشد. کلاس ها به صورت خصوصی بوده و آموزش در محل شما انجام می شود.بعد از پایان کلاس امتحانی از شما گرفته می شود که در صورت قبولی در آن وارد تیم تکمان دیجیتال سرویس می شوید.
سالیدورکز نرم افزاری کاربردی و پر از امکانات می باشد که در این مقاله به طور کامل با آن آشنا خواهیم شد. نرم افزار سالیدورکس توسط دانشجویی در دانشگاه ماساچوست آمریکا طراحی شد و پس از گذشت چند سال نهایتا در سال ۱۹۷۷ شرکتی فرانسوی به نام داسو سیستمز حق انحصاری این نرم افزار را از آن دانشجو خرید و تا به امروز مهندسین همین شرکت وظیفه توسعه آن را دارند. این نرم افزار روی ویندوز قابل اجرا بوده و برای طراحی سیستم های پیچیده مانند ماشین ها به کار می رود.
براش مشاهده سایت سالیدورک کافیست روی لینک زیر کلیک نمایید:
معرفی نرم افزار سالیدورکز solidworks
نرم افزار سالیدورکز (solidworks) تا به امروز توسط ۱.۳ میلیون مهندس درحال استفاده می باشد. این نرم افزار سه محیط دارد که شامل پارت (part)، اسمبلی (assembly) و درایینگ (drawing) می شود. محیط اول یعنی پارت برای رسم قطعه می باشد. در محیط دوم قطعات روی هم سوار می شوند و در محیط سوم نقشه مهندسی مخصوص چاپ را تهیه می کنند. این نرم افزار علاوه بر طراحی قطعات مهندسی، در علوم پزشکی مانند شبیه سازی جراحی های پلاستیک نیز استفاده می شود. برای آموزش سالیدورکز solidworks در شهریار با ما تماس حاصل نمایید.
رقبای سالیدورکز
شرکت تولیدکننده سالیدورکز رقبای بسیار زیادی دارد. یکی از نامدارترین آن ها شرکت اتودسک AutoDesk آمریکا می باشد که اتوکد AutoCAD را تولید کرده است. نرم افزارهای بسیار زیادی به منظور طراحی سه بعدی در بازار عرضه شده اند ولی سالیدورکز به طور مخصوص برای طراحی، مدلینگ و پیاده سازی قطعات صنعتی و جامدات است.
جالب است بدانید که شرکتی که سالیدورکز را از آن دانشجو خرید، نرم افزاری به نام کتیا CATIA را تولید کرده که اتفاقا موفق بود و یکی از بزرگ ترین نرم افزارهای طراحی صنعتی به شمار می رفت. اما چرا این شرکت به سراغ خرید یک نرم افزار تازه کار رفت؟
در دهه ۸۰ میلادی شرکت های هوانوردی برای تحلیل، طراحی و شبیه سازی قطعات هواپیما نیاز به نرم افزاری داشتند که کار مهندسین را ساده تر کند. این شد که نرم افزار کتیا تولید شد و شرکت های مهندسی باتوجه به امکانات این نرم افزار از آن استفاده کردند. تنها ایراد این نرم افزار قیمت بسیار بالای آن بود. ارزان ترین ورژن نرم افزار کتیا ۹۰۰۰ دلار می باشد. داسو سیستم نزدیک پرتگاه ورشکستگی، فهمید که شرکت های کوچک و تازه کار توانایی خرید این نرم افزار را ندارند و در شرف از دست دادن بازار بودند.
در همان روزها سران و مدیران شرکت داسو سیستم تصمیم به خرید سالیدورکز گرفتند! سالیدورکز رابط کاربری و گرافیکی بسیار جذابی دارد. همچنین قیمت آن در بازار بسیار ارزان تر از کتیا در نظر گرفته شد. سالیدورکز نرم افزاری عمومی تر نسبت به کتیا می باشد و به دلیل قیمت مناسبی که دارد در دسترس تمامی افراد جامعه قرار گرفته است. نرم افزار کتیا برای شرکت های بسیار پولدار و بسیار باکیفیت می باشد که واقعا سطح کاری بالایی دارند و به طور مخصوص در زمینه هوافضا کار می کنند.
سالیدورکز نرم افزاری ارزان، ساده و کاربردی می باشد. این نرم افزار برای دانشجویان، شرکت های کوچک و بزرگ و بهتر بگوییم، عموم مردم به کار می آید. کامل ترین ورژن سالیدورکز ۸۰۰۰ دلار بوده و نسخه محدود (limited edition) این نرم افزار که در اختیار دانشجویان قرار می گیرد ۱۵۰ دلار می باشد. هزینه آموزش این نرم افزار در ایران اصلا ربطی به قیمت دلاری آن ندارد و بسیار پایین تر می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تعرفه قیمت آموزش سالیدورکز solidworks در شهریار با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.
معرفی آموزش: در آموزش سالیدورکز solidworks در شهریار چه یاد می گیریم؟
نرم افزار سالیدورکز کاربردهای بسیاری دارد. یکی از آنها سه بعدی کردن طرح های دو بعدی می باشد. به وسیله این نرم افزار می توانید نقشه های دو بعدی را ترسیم کنید. همچنین می توانید طرح خود را از سه جهت استخراج کنید. شما هنگام کار با این نرم افزار حتی اگر دانش نقشه کشی صنعتی نداشته باشید، می توانید به راحتی اشکال و قطعات مورد نظر خود را طراحی کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تعداد جلسات آموزش سالیدورکز solidworks در شهریار با آموزشگاه ما تماس حاصل نمایید.
فواید یادگرفتن آموزش سالیدورک solidworks
یادگیری نرم افزار سالیدورکز فواید بسیار زیاد و گوناگونی دارد. از جمله فواید یادگرفتن این آموزش را باهم می بینیم:
- این نرم افزار نسبت به سایر نرم افزارها سرعت بالاتری دارد.
- شما با یادگیری این نرم افزار می توانید نماهای انفجاری طراحی کنید. با مونتاژ و دمونتاژ کردن مدل می توانید مدل انفجاری در فیلم و انیمیشن بسازید.
- بین پارامترها و اندازه های مختلف در مدل خود می توانید معادله نویسی کنید.
- در این نرم افزار می توانید از جداول طراحی Design Table استفاده کنید و در محیط excel بین اندازه ها و معادلات مدل خود ارتباط برقرار کنید.
- اگر در رشته های زیر تحصیل می کنید و یا قصد تحصیل در رشته های زیر را دارید یادگیری نرم افزار سالیدورکز ضروری و بسیار کاربردی می باشد.
- رشته مهندسی مکانیک به ویژه گرایش جامدات و گرایش ساخت و تولید
- رشته مهندسی صنایع
- رشته مهندسی پزشکی به ویژه گرایش بیومکانیک
- و به طور کلی هر رشته ای که واحد نقشه کشی صنعتی دارد.
- همچنین شرکت هایی که در حوزه تولید قطعات خودرو فعالیت می کنند.
آیا می شود با یادگیری نرم افزار سالیدورک شغل پیدا کرد؟
نحوه در آمدزایی با نرم افزار سالیدورکز نه تنها امکان پذیر است بلکه بستر را برای کسب در آمد دلاری را نیز فراهم می کند. در آمد زایی از طریق نرم افزارهای طراحی سه بعدی نیازمند مهارت است. شما به محض به پایان رساندن دوره های مربوط به نرم افزار سالیدورکز می توانید وارد بازار کار بشوید و موقعیت شغلی بسیار خوبی را کسب کنید. بنحوه استخدام این شغل در این گونه نرم افزارها هم به صورت کار در شرکت های گوناگون می باشد و هم به صورت دورکاری و فریلنسری یا پروژه ای. شما می توانید پس از اتمام دوره پروژه هایی که دوست دارید را قبول کنید و آنها را انجام دهید و کسب درآمد و تجربه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آموزش سالیدورکز solidworks در شهریار به بخش معرفی آموزش در این مقاله بروید.
شما اگر به طراحی و مدل سازی علاقه دارید حتما در بازار کار این نرم افزار موفق خواهید بود. صبوری و پرداختن به جزئیات بسیار حائز اهمیت می باشد و باعث رسیدن شما به درآمد می شود. حتما آموزش ببینید و دوره های مربوط به این نرم افزار را بگذرانید و تا می توانید تمرین کنید. شما می توانید در فضاهایی مانند لینکدین پروژه های مربوط به این نرم افزار را ببینید و قیمت ها را مشاهده کنید. حتما در وب سایت های متفاوت معرفی کسب و کار به دنبال نمونه کار بگردید و سعی کنید آنها را تحلیل کنید و اگر توانستید دستی به طراحی آن ببرید و تغییراتی داخل آن ایجاد کنید تا بهتر یاد بگیرید.
آینده این شغل آینده ای بسیار روشن و هموار می باشد. اگر دوست دارید تا در این زمینه کار کنید، حتما شروع به یادگیری کنید. جایگاه اجتماعی فردی که این شغل رو انتخاب کرده، جایگاهی خوب و مناسب بوده و اگر به کار علاقه داشته باشید حتما می توانید از جایگاه خوبی بهره مند شوید. شما همچنین می توانید از طریق کار با این نرم افزار اپلای کنید و در جای دیگری از این دنیا زندگی کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر به بخش اپلای یا مهاجرت به وسیله این شغل در این مقاله بروید.
نحوه تدریس دوره های مربوط به نرم افزار سالیدورکز به گونه ای می باشد که آموزشگاه ها پشتیبانی استاد از دانشجو به صورت مادام العمر صورت می گیرد و استادان هوای دانشجویان را دارند. حتی می توانید پس از به پایان رساندن دوره، از استادان خود تقاضای نقشه راه برای ورود به بازار کار کنید. اگر قصد کسب اطلاعات بیشتر درباره آموزش سالیدورکز solidworks در شهریار را دارید، می توانید مقاله ای در زمینه ساعت تدریس و نحوه تدریس مطالعه کنید.
به طور کلی بازار کار نرم افزار سالیدورکز را مانند تمامی نرم افزارهای این چنینی می توان به دو دسته استخدامی و فریلنسری تقسیم بندی کرد. امروزه شرکت های بسیار زیادی از شرکت های تازه کار دانش بنیان گرفته تا شرکت های نامدار خودروسازی به چنین مهارتی نیاز دارند. از آن سو، فریلسنرها به همان میزان که پروژه دریافت می کنند کسب درآمد می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید مقاله ای در زمینه نحوه در آمد این شغل بخوانید.
بازار کار استخدامی نرم افزار سالیدورکز solidworks
شرکت های متعددی به دنبال نیروی کار مسلط به این نرم افزار هستند. چند نمونه از مشاغل موجود و مرتبط با این نرم افزار را باهم می بینیم:
- مهندسی هوافضا
- خودروسازی
- مهندسی ساخت و تولید
- مهندسی معکوس
- تزریق پلاستیک
- مهندسی پزشکی و طراحی تجهیزات پزشکی
- مکاترونیک
- نقشه کشی صنعتی
واضح است که تنها تسلط به نرم افزار سالیدورکز کافی نیست و نحوه استخدام این شغل اندکی پیچیده تر از این حرف ها می باشد.
بازار کار فریلنسری سالیدورکز solidworks
تجربه کار فریلنسری برای دانشجویان و افرادی که فرصت کار استخدامی ندارند بسیار مطلوب و استثنایی می باشد. فرصت های شغلی فریلنسری نرم افزار سالیدورکز تعداد بسیار بالایی دارند و شما می توانید با مراجعه به وب سایت هایی که افراد در آنها پروژه قرار می دهند به درآمد برسید. وب سایت های مفیدی از جمله Upwork، Freelancer و Fiverr در این زمینه کار می کنند و شما می توانید پروژه های گوناگونی را داخل این وب سایت ها پیدا کنید و به درآمد برسید. مشابه این وب سایت ها در داخل کشور نیز وجود دارد که می توانید در آنها نیز چرخی بزنید و اگر پروژه ای به چشمتان خورد قبول کنید و آن را انجام بدهید.
پروژه های فریلنسری خارجی در دو حالت تقسیم بندی می شوند.
- ساعتی: در این پروژه ها می توانید به ازای هر ساعت کار روی پروژه بین ۱۲ تا ۵۰ دلار دریافت می کنید.
- پروژه ای: در این پروژه ها، بسته به کیفیت و سختی پروژه بین ۵۰ تا ۲۰۰ دلار به ازای هر پروژه دریافت می کنید.
اعداد و ارقامی که بالاتر دیدیم، با بررسی وب سایت ها و اگهی های شغلی متفاوت به دست آمده اند و قاعدتا طراحان پروژه های تخصصی تر دستمزدهای بسیار بالاتری دریافت می کنند.
ایده متفاوت دیگری که برای کسب درآمد از نرم افزار سالیدورکز مطرح می شود، تولید محتوای آموزشی از این نرم افزار و انتشار آن در یوتیوب است. این کار ریسک بسیار بالایی داشته و امکانات تقریبا زیادی می خواهد و شاید بهترین گزینه کسب درآمد از این نرم افزار نباشد. بهتر بگویم، دانشی که شما پس از اتمام دوره کسب می کنید، آن قدر کافی است که می توانید با قبول کردن پروژه های متفاوت به درآمد برسید. راه اندازی چنل یوتیوب، علاوه بر دنگ و فنگ های خاص خود، نیازمند صبر بسیار زیادی می باشد و به نظر من حیف است چنین دانشی صرف صبر کردن برای گرفتن یک چنل یوتیوب بشود.
کسب درآمد پس از یادگیری نزم افزار سالیدورکز solidworks
درآمد حاصل از این نرم افزار کاملا بستگی به مهارت و تخصص شما دارد. کسی که صرفا کار با این نرم افزار را بلد است و در حد عادی می تواند شبیه سازی کند، می تواند در شرکت های داخلی روی پایه وزارت کار حساب کند. همچنین کسی که علاوه بر کار با این نرم افزار، مهارت های مربوط به این کار را نیز بلد است، بسته به مهارت خود چند برابر پایه وزارت کار را دریافت می کند.
اپلای یا مهاجرت به وسیله سالیدورک solidworks
می رسیم به بحث شیرین و یا تلخ مهاجرت. همان طور که گفتیم، شما می توانید خیلی ساده از داخل منزلتان با شرکت های خارجی کار کنید و برایشان پروژه سالیدورکز تولید کنید. از همین طریق می توانید حقوقتان را جمع کنید و زبانتان را تقویت کنید و اپلای کنید. حتما به رزومه یا پورتفولیو بستن توجه کنید. از وکلای باتجربه بپرسید تا به شما در زمینه پورتفولیو بستن کمک کنند. سعی کنید پروژه های گوناگون قبول کنید تا رزومه تان کاملا نشان دهنده مهارت شما باشد. اپلای یا مهاجرت به وسیله این شغل و کار با نرم افزار سالیدورکز نیازمند رزومه ای قوی می باشد که نشود ایرادی از آن گرفت.
محیط های گوناگون نرم افزار سالیدورکز solidworks
همان طور که پیش تر گفتیم این نرم افزار سه محیط به نام های پارت، اسمبلی و درایینگ دارد. در این بخش هر محیط را جداگانه بررسی کرده و می بینیم که در هرکدام از این بخش ها می توانیم چه کارهایی انجام بدهیم.
محیط پارت part
هرچیزی که شما بخواهید در این نرم افزار طراحی کنید، بخش های متفاوتی دارد. مثلا اگر بخواهید یک میز طراحی کنید، پایه ها، سطح روی میز و همین طور صندلی ها را مدنظر قرار می دهید. در محیط پارت شما نقشه ای دو بعدی از قطعه خود رسم می کنید و بعد سوم را به آن اضافه می کنید. مثلا سطح روی میز را به شکل دو بعدی رسم می کنید و سپس به آن عمق می دهید. شما در این محیط هر بخش را به طور جداگانه رسم و ذخیره می کنید.
محیط مونتاژ assembly
شما پس از رسم قطعات مختلف مدل خود نیاز دارید که این قطعات را به هم وصل کنید. محیط اسمبلی این امکان را برای شما فراهم می کند تا پارت قطعات خود را وارد کنید و آنها را به هم وصل کنید. همان گونه که در واقعیت قطعات مختلف را به یکدیگر جوش می دهند در این محیط قطعات را به هم وصل می کنند. این محیط برای طراحی ماشین ها یا سیستم های پیچیده حرکتی بسیار کاربردی می باشد. در این قسمت امکان رندرگیری (rendering) یا شبیه سازی گرافیکی وجود دارد که می توانید نحوه کارکرد قطعه ای که طراحی کرده اید را ببینید و کاملا واقعی نحوه حرکت کردن آن را ببینید. در این مرحله اگر ایرادی در حرکت قطعه وجود داشته باشد به چشم می آید و به خوبی مشخص می شود. محیط اسمبلی مهم ترین محیط سالیدورکز از نظر متخصصان طراحی صنعتی می باشد.
محیط نقشه کشی یا درایینگ drawing
پس از شبیه سازی و تحلیل قطعه، باید آن را بسازید. برای ساخت قطعه نیاز به نقشه دو بعدی دارید. نقشه های دو بعدی فرآیند تولید را بسیار ساده تر می کنند، به گونه ای که اگر کسی حتی تا به حال با سالیدورکز کار نکرده باشد، می تواند با یک نقشه دو بعدی قطعه ای که شما طراحی کرده اید را بسازد. در این محیط شما می توانید قطعه نهایی طراحی شده تان را وارد کنید و از آن یک نقشه دو بعدی تهیه کنید. در این مرحله باید حتما ابعاد و اندازه هایی که وارد می کنید دقیق باشند. این نقشه دو بعدی در نهایت به واحدهای تولیدی مانند واحد جوش، قالب گیری و ریخته گری فرستاده می شود و وسیله ای که طراحی کرده اید به مرحله تولید می رسد.
خوب است بدانید که در این مرحله نقشه دو بعدی محصول نهایی کافی نیست، بلکه باید حتما نقشه دو بعدی تک تک قطعات را تهیه کنید و به همراه محصول نهایی آن را به واحد تولید بفرستید. شما پس از گذراندن این دوره می توانید به خوبی با تمامی محیط های این نرم افزار کار کنید و از فواید یادگرفتن این آموزش بهره مند شوید.
علاوه بر این محیط ها، نرم افزار سالیدورکز، محیط های دیگری نیز دارد که در ادامه به آنها نیز خواهیم پرداخت. سه محیطی که باهم دیدیم، مهم ترین محیط های این نرم افزار بودند.
محیط ورق کاری (Sheet Metal)
این محیط، محیطی بسیار پیشرفته و کاربردی می باشد که در آن می توان ورق های فلزی را شکل داد و مدل های مدنظر خود را تولید کرد. کار با ابزارهای موجود در این محیط تقریبا ساده می باشد. شما در این بخش می توانید به سادگی و در مدت زمان بسیار کوتاهی ورق های فلزی تشکیل داده و شروع به کار کنید. ورق های فلزی که در این بخش طراحی می شوند، ضخامتی کمتر از ۶ میلی متر دارند. لازم به ذکر است که امکان طراحی ورقه های ضخیم تر نیز وجود دارد.
این محیط در طراحی و ساخت سیستم های زیر کاربرد دارد:
- خودرو
- لوازم خانگی
- سخت افزار کامپیوتر مانند کیس
- هواپیما
محیط جوش کاری در سالیدورکز (Weldment)
در این محیط دو یا چند قطعه طراحی شده به هم جوش داده می شوند. کار کردن با این بخش نرم افزار نیز بسیار ساده می باشد. روند کار در این محیط به این گونه است که ابتدا وارد محیط پارت می شوید و قطعات خود را می آورید. سپس اسکج سه بعدی از طرح خود را ترسیم می کنید و پروفیل های موردنظرتان را در این محیط ایجاد می کنید. شما در این محیط کاملا وارد جزئیات شده و حتی نوع و ابعاد مقطع جوشکاری را مشخص می کنید.
محیط سطح سازی (Surface)
برخی مواقع قطعه ای که می خواهید تولید یا طراحی کنید پیچیدگی هندسی بسیار زیادی دارد و طراحی آن با ابزارهای رایج نرم افزار سالیدورکز امکان پذیر نیست. در این صورت، قسمت سطح سازی نرم افزار روی کار می آید. برای دسترسی به این محیط نیز باید ابتدا در محیط پارت باشید. سطوحی که در این محیط طراحی می شوند ضخامتشان صفر است و همین موضوع باعث تفاوت بین دو محیط سطح سازی و ورق کاری می شود. شما می توانید پس از طراحی سطوح موردنظرتان در این محیط به آن ها عمق و یا حجم بدهید.
محیط رندرگیری در سالیدورکز (Rendering)
این محیط، برای خروجی گرفتن از طرح شما است. ابزار PhotoView 360 نوعی افزونه می باشد که در این محیط به کار رفته و به وسلیه آن می توانید اقدامات زیر را انجام دهید:
- نورپردازی و سایه زنی روی قطعه طراحی شده
- تعیین رنگ بندی قطعه
- تعیین جنس قطعه
- تهیه خروجی به شکل تصویری واقعی از قطعه طراحی شده
- تعیین تصویر پس زمینه
- برچسب گذاری و نام گذاری روی قسمت های مختلف قطعه طراحی شده
کاربردهای نرم افزار سالیدورکز solidworks
این نرم افزار همان طور که حدس می زنید کاربردهای بسیار متعددی دارد. تعدادی از مهم ترین کاربردهای ان را با هم می بینیم:
- طراحی قالب های تزریق پلاستیک (Mold Design)
- طراحی ساز ها (Designing Structures)
- محاسبه استحکام سازه ها (Calculating Strength of Structures)
- طراحی سطوح (Designing Surfaces)
- خطوط لوله کشی (Piping)
- شبیه سازی حرکت قطعات (Simulation)
کلام آخر
در این مقاله مطالب حیرت انگیزی درباره نرم افزار سالیدورکز خواندیم و به طور کامل با این نرم افزار آشنا شدیم. قسمت ها و محیط های مختلف آن را دیدیم و با بازار کار آن آشنا شدیم. نرم افزار سالیدورکز نرم افزاری جذاب و آینده دار می باشد و اگر آن را یاد بگیرید حتما موفق خواهید بود.