در محتوای آموزش طراحی سایت بدون کدنویس در شهرقدس به سوالات زیادی پاسخ خواهیم داد.وردپرس چیست؟
چگونه وردپرس کار می کند؟
چطور با وردپرس، طراح سایت شویم؟
برای طراحی سایت با وردپرس به چه پیش نیازهایی احتیاج داریم؟
و…
یکی از راحت و سریع ترین روش ها جهت راه اندازی و ایجاد یک سایت، طراحی سایت بدون کد نویسی می باشد. این نوع روش مخصوص کاربرانی می باشد که قصد ندارند جهت راه اندازی و ایجاد یک سایت و فروشگاه اینترنتی خود هزینه های زیادی را تقبل کنند و علاقه دارند به صورت فردی سایت مورد نظر خود را طراحی و ایجاد کنند. بدین ترتیب شما کاربر گرامی نیز اگر علاقه و قصد دارید خودتان به صورت فردی و بدون استفاده از هرگونه کدنویسی یک سایت مفید و استاندارد را در کوتاه ترین و سریع ترین زمان ایجاد کنید می توانید با خواندن محتوای آموزش طراحی سایت با وردپرس در شهرقدس (قلعه حسن خان) به این اطلاعات دسترسی کامل پیدا کنید.
احتمالا در فکر خود بگویید که به چه دلیل می بایستی از نحوه طراحی سایت فاقد کدنویسی استفاده کنیم؟
همان گونه که اکثریت کاربران می دانند، تعداد زیادی از مدیران و صاحبان کسب وکارها نیازمند هستند که در کوتاه ترین زمان و سریع ترین زمان یک سایت برای خود ایجاد نمایند تا این امکان را داشته باشند از خدمات عالی آن استفاده نمایند. در این قسمت بهترین و مفید ترین راه حل این می باشد که کاربران از روش طراحی سایت بدون کدنویسی استفاده کنند. در این روش افزون بر این قضیه که در سریع ترین مدت زمان ممکن سایت آماده و تولید می شود، هیچ فرقی نمی کند که خود فرد سایتش را طراحی و تولید کرده باشد یا به یک فرد طراح سایت سفارش طراحی سایت خود را بدهد و در آخر هزینه و زمان ایجاد و آماده شدن آن بسیار کمتر از طراحی سایت با کدنویسی می باشد.
هر زمانی که بخواهید می توانید طراحی سایت بدون کدنویسی را یاد بگیرید
فکر کنید شما دارای یک شرکت هستید که نیازمند یک سایت ویژه هست و به هیچ عنوان زمان مورد نیاز را جهت طراحی کردن یک سایت ندارید. در این مواقع تنها راه این است که شما به اجبار طراحی کردن سایت مورد نظر بدون کدنویسی خود را به یک فرد متخصص و ماهر بسپارید و این مسئولیت را بر عهده او بگذارید. سپس بعد از مدت زمانی که وقتتان آزاد شد و زمان خلوتی داشتید، می توانید قصد یادگیری سیستم سایتتان را داشته باشید.
سپس در این بخش چنانچه سایت مورد نظر شما به شکل خصوصی نوشته و طراحی شده باشد کار شما اصلا راحت و آسان نیست و مشکلات متعدد و زیادی را در پی دارد. اما چنانچه از یک سیستم همانند وردپرس برای سایت استفاده نموده باشید آن زمان خیالتان راحت و آسوده است زیرا در هر زمان که نیاز داشته باشید این امکان را دارید که با انواع آموزش های طراحی سایت بدون کدنویسی خودتان به صورت فردی این سیستم را به صورت کامل و حرفه ای یاد بگیرید.
ما در شهرقدس طراحی سایت با وردپرس و بدون کدنویسی را به شما یاد می دهیم.
وابسته نبودن شما به شخصی
یکی از مزایا و ویژگی های فوق العاده و عالی طراحی سایت بدون کدنویسی، می توان به نیازمند نبودن به شخص یا کاربر خاص اشاره نمود. تعداد متعددی از مدیران کسب و کارها چون که خودشان مدت زمان برای یادگیری سیستم های مختلف برای طراحی سایت را ندارند کاربری ماهر را جهت کمک و به عنوان ادمین سایت استخدام می کنند اما پس از مدتی شخص توسعه دهنده سایت چنانچه شخص درستی و خوبی نباشد و تنها به فکر باج گیری و سواستفاده از کارفرمای خود باشد به فکر و تهدید این قضیه می افتد که هیچ کس به جز او از سیستم این سایت سر در نمی آورد و بلد نیست و کارفرمای خود را مجبور به کارهای زوری جهت دریافت باج می کند.
اگر سیستم شما یک سیستم عمومی باشد و خصوصی نباشد که افراد و توسعه دهندگان متعددی دارد دیگر درگیر همچین مشکلاتی نمی شوید.
هزینه و انرژی و زمان خودتان را می توانید ذخیره کنید
در بین تمام ویژگی هایی که خدمت شما عزیزان گفته شد، اصلی ترین و مهم ترین مزیت در آن استفاده از نحوه طراحی سایت بدون کدنویسی ذخیره و یا سیو شدن و صرفه جویی در زمان، انرژی و پول است به این معناست که شما کاربران هیچ نیازی ندارید برای اینکه دارای یک سایت ساده باشید هزینه های زیاد و هنگفت بپردازید و انرژی و زمان زیادی را برای انجام این کار تلف کنید. زیرا روش هایی هم وجود دارد که شما عزیزان در خوب ترین حالت و در مدت زمان کوتاهی صاحب یک سایت شوید بدین ترتیب برای طراحی سایت بیشتر اوقات نیازی نیست از نو شروع کنید و خودتان را به زحمت بيندازيد.
بهترین سیستم برای طراحی سایت بدون کدنویسی کدام است؟
ما دارای سیستم های بسیار زیاد و متنوعی برای طراحی سایت بدون کدنویسی هستیم که وردپرس یکی از آنها می باشد.ما به شما ،در دوره خصوصی طراحی سایت بدون کدنویسی وردپرس که در شهرقدس (قلعه حسن خان) برگذار می شود، توانایی کار کردن با وردپرس رو یاد میدهیم.در ادامه به سیستم های تولید محتوای دیگری به جز وردپرس می پردازیم که با آنها هم می شود طراحی سایت را بدون کدنویسی انجام داد اما بهترین سیستم مدیریت محتوا همان وردپرس می باشد.
اگر قصد داشته باشیم به چند نوع از این سیستم ها اشاره کنیم عبارتند از:
- Brizy cloud
- Magento
- Drupal
- Typo3
- سایت سازهای ایرانی
- سایت ساز Wix
- Weebly
- Shopify
- Godaddy
- Tribe
- Siter
در بین تمام این سیستم ها می بایستی از کدام یک استفاده کنیم و کدام یک کاربردی تر است؟
خوب ترین سیستمی که شما می توانید در کشور ایران جهت استفاده در سایت های فارسی از آن استفاده کنید چیزی جز سیستم وردپرس نیست. سیستم وردپرس جزو یکی از خوب ترین سیستم های مدیریت محتوا در جهان می باشد و در اصل وردپرس نوعی سیستم جهت راه اندازی وب سایت های وبلاگی می باشد اما به دلایل متعددی که برای این نوع سیستم نوشته و طراحی شده است، وردپرس به یک سایت ساز عالی و تک در تمام دنیای وب مبدل شده است که تا زمان حال حدود 41 درصد تمامی وب سایت های جهان با وردپرس راه اندازی شده اند.
دلیل انتخاب وردپرس به عنوان سیستم مدیریت محتوا
در ابتدای محتوای دوره آموزشی طراحی سایت با وردپرس به چندمورد ازین دلایل اشاره شد. وردپرس اصلی ترین سیستم سایت های بلاگی می باشد. اما چرا باید وقت خود را بزاریم و وردپرس را به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا برای طراحی سایت دنبال کنیم؟
زیرا سیستم وردپرس در ابتدا مختص به سایت های وبلاگی طراحی و ایجاد شده بود اما بعد از مدتی به گونه ای پیشرفت کرد که صاحبان آن چاره ای جز اقدام به توسعه وردپرس نداشتند.مردم از سیستم مدیریت محتوای وردپرس به شدت حمایت کردند و همین امر موجب پیشرفت وردپرس شد.
اگر در هر زمانی به مشاهده سایت ها بروید و سایت های کشورمان ایران را بررسی کنید چیزی به حدود 90 درصد فروشگاه های اینترنتی با وردپرس راه اندازی شده اند پس در نتیجه می شود متوجه شد که سیستم وردپرس به خوبی توانسته است به تنهایی خودش را در دل مدیران و صاحبان کسب و کار اینترنتی و توسعه دهندگان وب جا کند و محبوبیت زیادی را جذب خود کند و مورد پسند کاربران شود و همین حد از محبوبیت قاعدتا بی دلیل و ساده به دست نیامده است.
چند ویژگی منحصر به فرد سیستم وردپرس به شرح زیر می باشند:
- امنیت بالاتر نسبت به سایر سیستم مدیریت محتواها
- تنوع قالب های جذاب و ارزان
- آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی فراوان
- کاملاً رایگان
- دارای افزونه های بسیار زیاد
- استفاده بسیار آسان و کاربردی
- دارای مرجع های آموزشی زیاد مثل کیت وردپرس
- راه اندازی و نصب آسان سیستم وردپرس
اولین مرحله طراحی سایت، خرید هاست و دامنه می باشد.ما به شما در دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس در شهرقدس (قلعه حسن خان)می آموزیم که بین این همه سایت های معتبر با قیمت های متنوع از کدام یک برای خرید هاست و دامین استفاده کنید تا کمترین خرج را برای طراحی سایت انجام دهید.اینجوری بیشتری سود به جیب شما می رسد.
مرحله بعدی یادگیری مدیریت هاست می باشد.شما برای شروع باید یکی از سیستم های مدیریت هاست را یاد بگیرید.در دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس در شهرقدس (قلعه حسن خان) ما به شما دایرکت ادمین و سی پنل را می آموزیم.
پس از آموزش سیستم مدیریت هاست به سراغ نصب وردپرس روی هاست می رویم.درست بعد از این مرحله است که می توانید سایت خود را در دامنه مورد نظر مشاهده کنید.
البته خیلی از طراحان سایت برای طراحی سایت از قالب آماده استفاده می کنند.در دوره آمورشی طراحی سایت با وردپرس نحوه خرید قالب آماده جهت راه اندازی وبسایت را به شما آموزش می دهیم.
خریداری قالب و سفارش سازی سایت
حال به خرید یک قالب مناسب برای سایت می پردازیم، هیچ فرقی ندارد که سایت شما چه نوع سایتی می باشد و از کدام نوع شرکتی، فروشگاهی، خدماتی، پزشکی و آموزشی و هر نوع سایت دیگری که مورد استفاده است.با سیستم مدیریت محتوای وردپرس هر سایتی را می توانید طراحی کنید.
در قبل هم تعدادی از افراد به این حوزه آمدند و برای آن حوزه یک سایت جمعی طراحی کردند و تنها لازم است که داخل گوگل به جستجو بپردازید تا هزاران و هزار قالب برای شما نمایش نشان داده شود.
حال پس از اینکه قالب سیستم وردپرس شخصی خودتان را انتخاب کردید دیگر لازم است نصب و سفارش سازی آن را به طور کامل و صحیح انجام دهید
چند نکته حائز اهمیت در طراحی سایت بدون کدنویسی
قالب سایتتان را به درستی انتخاب نمایید
نکته مهمی که در آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی در شهرقدس می باشد انتخاب قالب مناسب است شما باید در انتخاب قالب سایت خودتان دقت بالایی خرج کنید زیرا تغییر قالب سایت بعد از برندیگ هزینه و زمان زیادی از شما می گیرد. به معنی آنکه می بایستی امتحان کنید و مشاهده نمایید که سرعت قالب به چه صورتی می باشد و در عین حال چه امکاناتی دارد و امکانات آن به چه شکل می باشد و در آخر جهت انجام سئو بهینه سازی شده است یا نه
برای اینکه سرعت آن را مورد بررسی ماهرانه قرار دهید می توانید از سایت استفاده نمایید.
دامنه مناسبی را برای سایت خود انتخاب نمایید برای سایت خود قطعا لازم است که یک دامنه با معنی و کوتاه را انتخاب نمایید زیرا که اگر خود سرانه از این موضوع گذر کنید و به فکر آن نباشید قطعا بعدا باعث این می شود که آن را تغییر دهید و در آن زمان باعث افت چشمگیر رتبه شما در سئو و گوگل می شود و این موضوع برای سایت شما اصلا موضوع خوبی نیست.
صفحه ساز را به اشتباه انتخاب نکنید
در زمانی که شما کاربران به دنبال آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی هستید حتما یک روز کار شما به صفحه سازها می رسد، صفحه ساز در وردپرس افزونه هایی می باشد که به شما این امکان را می دهد که بدون هیچ گونه کدنویسی تمام صفحه های سایت خودتان را سفارشی سازی کنید. در نتیحه در انتخاب کردن صفحه ساز لازم است که دقت کافی را داشته باشید و معمولا بیشتر افراد افزونه المنتور را برای صفحه ساز وردپرس خود مورد انتخاب قرار می دهند. زیرا که المنتور یکی از خوب ترین افزونه های صفحه ساز وردپرس می باشد و اگر بخواهيد بیشتر در مورد این نوع افزونه اطلاعات داشته باشید می بایستی از آموزش المنتور دیدن فرمایید و اطلاعات مناسب را کسب نمایید.ما در دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس در شهر قدس (قلعه حسن خان) به شما صفحه سازهای محبوب را اموزش می دهیم اما وقت بیشتری را صرف آموزش المنتور می کنیم.
تعداد افزونه های نصب شده در سایت را کاهش دهید
یکی از نکات مهم در اموزش طراحی سایت با وردپرس در شهر قدس(قلعه حسن خان)، استفاده نکردن از افزونه های اضافی و بیهوده می باشد و شما باید سعی داشته باشید تا آنجایی که امکان دارد و می توانید از همان ابتدا افزونه های کمتری را در داخل سایت خود نصب نمایید. زیرا که هرچقدر افزونه بیشتری را نصب کنید سرعت سایت شما پایین تر می آید و کمتر می شود و باعث می شود سایتتان از حالت استاندارد خود خارج شود پس در آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی به این مورد دقت کافی داشته باشید. نکته های زیاد دیگری نیز وجود دارد که می بایستی برای راه اندازی یک سایت آن ها را به صورت اصولی رعایت کنید که به قدری پیچیده و زیاد اند که در همین یک مقاله نمی شود به تمامی آن ها پی برد و این نکات را به شما عزیزان آموزش داد.
چنانچه نیاز به دریافت اطلاعات می باشید می توانید مقاله های دیگر از این قبیل را مطالعه نمایید.
امکان دارد بدون کدنویسی فروشگاه طراحی کنیم ؟
همان گونه که شما کاربران گرامی با کمک و استفاده کردن از آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی در شهرقدس می توانید بدون کدنویسی سایت طراحی کنید به راحتی و آسانی هم در کنار آن، این امکان را دارید فروشگاهتان را به سرعت و آسانی راه اندازی و ایجاد نمایید. شاید به نظر هر فردی این کار بسیار سخت و پیچیده باشد اما در اصل به هیچ وجه این گونه نمی باشد.
برای طراحی و ایجاد فروشگاه بدون مهارت کدنویسی تنها کافیست همان کارهای قبل که انجام دادید را انجام دهید و فقط یک افزونه جهت تبدیل سایت عادی به فروشگاه اینترنتی را نصب نمایید.
استفاده از سیستم ووکامرس جهت راه اندازی فروشگاه اینترنتی کمک خوبی می باشد.
ما در دوره آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی در شهرقدس (قلعه حسن خان) به شما افزونه ووکامرس را می آموزیم.
پس روش و نحوه کار درست استفاده از سیستم های مدیریت محتوای وردپرس به همراه افزونه فروشگاه ساز ووکامرس می باشد و امکان پذیر است. این افزونه به دست تیم وردپرس توسعه داده می شود و به سادگی ایجاد شده است و با وردپرس کاملا سازگاری لازم را دارا است. نصب این نوع از افزونه در چندین مرحله بسیار ساده و کوتاه قابل صورت گرفتن است و پس از پیکربندی به صورت صحیح می توانید از تمامی ویژگی های فروشگاه ساز ووکامرس استفاده بهینه نمایید.
شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی در شهرقدس دیگر مقالات سایت ما را مطالعه نمایید و اطلاعات لازم و مناسب را کسب نمایید.
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما
پوشش دهی مطالبتون رو دوس داشتم که به صورت کلی و جامع درباره طراحی سایت با وردپرس توضیح دادین. به نظرتون هزینه راه اندازی سایت با وردپرس تقریبا حدود چه قیمتی هست؟
افزونههایی که باید استفاده بشه، بهتره که به صورت رایگان تهیه کنیم یا اینکه اونها رو خریداری کنیم؟
اینا سوالاتی بود که بعد از خواندن مطالب ذهنمو مشغول کرده.
خداقوت بهتون.
هزینه راه اندازی سایت با وردپرس متفاوت هست یعنی بستگی به قابلیت هایی داره که کارفرما ازمون میخواد.
پیشنهادم اینه که از افزونه های خریدنی استفاده کنین
چون افزونه های رایگان زیادی در فضای اینترنت موجود هست که با نصب اونها، سایت دچار مشکل میشه و حتی ممکن هست که بپره
سلام جناب مهندس ممنون از مقاله عالیتون این مقاله بسیار کاربردی بود و به مواردی در پروژه عملی به ان برمیخوریم اشاره کرده بود .
میخواستم سرفصل و موارد آموزشی که قرار است در دوره طراحی سایت آموزش داده شود را بپرسم؟
دوره آموزشی چند ساعت است؟اگر در مورد دوره آموزشی سوالی داشتیم از چه طریق میتونیم بپرسیم؟
برای یادگیری وردپرس چه مواردی را باید به عنوان پیش نیاز فرا بگیریم؟
آیا از طریق وردپرس میتوان درامد داشت؟
به نظر شما آینده طراحی سایت به چه شکل خواهد بود؟
اگر در مورد وب 3 و تغییرات در صنعت طراحی وب هم مقاله ای منتشر کنید بسیار عالی خواهد بود.
ممنون و خسته نباشید
سلام دونه به دونه به سوال هاتون جواب میدم:
دوره شامل بخش های زیر است
معرفی هاست دامنه قالب وردپرسی و نحوه خرید اونها
معرفی شرکت های فروشنده هاست و دامنه و قالب وردپرسی و انتخاب بهترین اونها
معرفی لوکال هاست و کاربردش
نصب وردپرس روی کوکال هاست و هاست
نصب قالب خریداری شده روی هاست
ادیت سایت با صفحه سازهای مختلف المنتور و wp-bakery و وودمارت و…
توضیح قسمت های مختلف در وردپرس
ساخت صفحات جدید
ساخت نوشته و مقاله
توضیح محصولات و ادیت قسمت های مختلف محصول
تعیین محصول فروشگاهی، دانلودی و اشتراکی
پاسخ به دیدگاه کاربران
ساخت انجمن
اضافه کردن کاربر جدید
ساخت فرم تماس با ما
اضافه کردن افزونه جدید
آشنایی با افزونه های کاربردی
و…
دوره آموزشی وردپرس 30 ساعت هست و هزینه آن به صورت خصوصی 6 میلیون تومان می باشد
طراحان سایت حرفه ای طریق وردپرس طراحی سایت انجام میدن بیشتر از 60 درصد سایت های طراحی شده در ایران با وردپرس هستند
این درس پیش نیاز خاصی به جز آشنایی جزئی با رایانه نداره
طراحان سایت در ایران پیشرفت چشمگیری دارن چون مردم ایران به تازگی دارن به فواید اینترنت پی می برن
سلام سر استاد گرامی ،خسته نباشید میگم مقاله بسیار آموزندهای بود.
استاد عزیز در این مقاله به بحث استاندارد بودن سایت اشاره شد این فاکتورهای استاندارد بودن سایت چه مواردی هستند ؟از کجا میتونیم در مورد این استاندارد ها اطلاع کسب کنیم ؟
در مقاله به مراحل طراحی سایت اشاره شده بود که بسیار مفید بود
آیا اقداماتی در ابتدا در طراحی سایت انجام میدهیم میتواند بر سئوی سایت ما تاثیر بگذارد؟
اگر یک امکانی در سایت بخواهیم و برای این مورد افزونه ای در وردپرس وجود نداشته باشد میتوانیم به صورت دستی این امکان را به سایت اضافه کنیم؟از چه طریق میتوان این کار را انجام داد؟
سلام ممنون ازینکه کامنت گذاشتین
با یه سرچ ساده میتونین درمورد موارد استاندارد سایت تحقیق کنین
سایت ها به دسته بندی های مختلف تقسیم میشن که هرسایتی براساس نوع خودش استانداردهای خودش هم داره
اگر میخواهین قالبتون سئو بشه حتما موقع خرید قالب وردپرسی به نمره اون دقت کنین و همچنین دنبال هاست پرسرعت باشین تا سایتتون سریع تر بالا بیاد
با کدنویسی میتونین قابلیت های جدید به سایت اضافه کنین
سلام و خسته نباشید
مطالب بسیار مفیدی بود ،سپاس از شما .
این مقاله به موارد مختلفی از طراحی سایت با وردپرس اشاره شده بود خیلی ممنون از زحماتتون.
شما برای طراحی سایت هم دوره دارین؟به چه شکل میشه در دورههای آموزشی شما شرکت کرد؟
کدوم از افزونه ها مهم هستند؟و اینکه برای یادگیری کار با این افزونه ها شما دورهی آموزشی دارید؟
برای امنیت و سرعت سایت شما چه افزونههایی پیشنهاد میدید؟
اگر بخواهیم به صورت شخصی سازی شده یک سری تغییرات اضافه کنیم به قالب و افزونه به چه شکل میتونیم این کارو انجام بدیم؟
آیا از طراحی قالب و پلاگین سازی در وردپرس هم میشه درامد داشت ؟
تشکر فراوان.
سلام ممنون ازینکه کامنت گذاشتین
برای طراحی سایت دوره آموزش با وردپرس رو داریم که 30 ساعت هست به صورت خصوصی تدریس میشه هزینه اون 6 میلیون تومن هست و یه هاست و دامنه به عنوان هدیه براتون خریداری میشه
در این دوره تک تک افزونه های مهم بهتون آموزش داده میشه
افزونه امنیت و افزایش سرعت سایت هم بهتون اموزش داده میشه
افزونه صفحه ساز المنتور کاری میکنه که بتونین قالبتون رو منحصر به فرد کنین
مهم ترین مسئله همین هست با طراحی سایت میتونین درامد عالی داشته باشین
از مطالبتون نهایت استفاده رو بردم. با اینکه در دوره آموزش طراحی سایت بیشتر از این را یاد میگیرم. چقدر خوب شد که فهمیدم تقریبا اکثر سایتهای ایرانی که وجود دارن با همین وردپرس طراحی آن صورت گرفته. قبلا فکر میکردم که برای طراحی سایت حتما باید کدنویسیهای زیادی رو باید بلد باشیم و اینکه ورود به این حوزه کار سختی میتونه باشه ولی از وقتی فهمیدم وردپرس کار طراحی کردن رو مث آب خوردن انجام میده خیلی امیدوار شدم که سمت این حوزه برم. با توجه به اینکه وردپرس کد نویسی آنچنانی نمیخواد مسئله پیش میاد که برای طراحی کد نوشتن بهتره یا اینکه بدون اون و با توجه به وردپرس میتونه بهینه تر باشه؟
سلام یه طراح سایت حرفه ای هردو رو بلد هست تا با توجه به شرایط مشتری انتخاب کنه که میخواهد با کدوم نوع فعالیت داشته باشه طبیعتا هزینه طراحی سایت با کدنویسی بیشتر هست اما انتخاب به عهده طراح سایت هست
سلام وقتخوش
مطلبتون در رابطه با طراحی سایت بسیار عالی بود ممنون بابت انتشار مقالات مفید.
برای افرادی که قصد دارند با مفاهیم اولیه طراحی سایت آشنا شوند کمک کننده خواهد بود .
المنتور یکی از صفحهسازهایی است که در حال حاضر محبوب هست و مورد استفاده قرار میگیره.
قبلا از ویژوال کامپوسر هم بهره گرفته میشد، الان در حال حاضر چه اندازه کاربرد داره؟
برای فروشگاه میتونم علاوه بر ووکامرس چه ابزارهای جانبی استفاده کنیم ؟ و قالب خوب پیشنهادتون چی هست؟
در بخشی از مقاله به آموزش دایرکت ادمین و سی پنل اشاره کردین من میخواستم تفاوتشون بدونم ؟و سی پنل یه سری اصطلاحات داره مثل نیم سرور و …در مورد این موارد اگر مطلب منتشر کنید بسیار عالی است .
و اینکه هاست خوب برای سایت فروشگاهی چه نوعی هاستی هست و باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟
اگر در مورد لوکال هاست یک توضیحاتی بفرمایید ممنون میشم.
چه مواردی در سرعت و امنیت سایت تاثیرگذار هست ؟
آیا هاست در سرعت سایت تاثیر گذار هست؟
چجوری متوجه اورجینال بودن و امن بودن قالب و افزونه هایی باشیم که در سایت استفاده میکنیم ؟
ممنون از سایت و مطالب عالیتون.
پایدار و موفق باشید.
سلام ممنون ازینکه کامنت گذاشتین
الان استفاده از المنتور بیشتر از ویژوال کامپوزر شده ولی ما در همین دوره هردو رو بهتون اموزش میدیم پیشنهاد من قالب وودمارت هست که صفحه ساز خودش رو داره علاوه براون میتونین صفحه ساز المنتور رو روش نصب کنین
دایرکت ادمین و سی پنل دوتا پنل کنترل هستن برای کنترل کردن هاست شما هردو مثل هم هستن اما رابط گرافیکی اشون فرق داره برای هاست های ایرانی از دایرکت ادمین استفاده میشه
هاستی برای سایت فروشگاهی خوبه که سرعت بالایی رو به کاربر بده
پیشنهاد می کنم که حتما افزونه های سرعت و امنیت وردپرس رو نصب کنین
از سایت های معتبر خرید و فروش افزونه و قالب استفاده کنین مثل راست چین و ژاکت
سلام و عرض ادب خدمت شما. از شما بابت این مقاله جامع و کامل دربارهی طراحی سایت از طریق وردپرس تشکر میکنم. وردپرس واقعا دنیای طراحی سایت رو تغییر داد و اون رو خیلی جذابتر کرد. سوالی که از شما دارم این هست که بهنظرتون طراحی سایت برای پروژههای خارجی توی ایران امکانپذیر هست؟ و آیا اصلا ایدهی خوبی هست که بعد از چند وقت که برای سایتهای داخلی کار کردیم بریم سمت کارهای خارجی؟ بازهم ممنونم از شما و تیم خوبتون بابت این مقاله جذاب. حتما این آموزش رو با دوستانم به اشتراک میذارم تا اونها هم مثل من بتونن از این مقاله کاربردی و جالب استفاده کنن.
سلام بیشتر کسانی که طراحی سایت بلد هستن دارن با پروژه های دلاری کسب درامد میکنن
به نظر من طراحی سایت خیلی جذابه و میتونه به عنوان یه کار دانشجویی یا حتی دائم پردآمد باشه. فقط باید اصولی اون رو یاد گرفت تا به درآمدزایی برسه. ممنونم بابت مقاله خوبتون خیلی کمک کننده بود. قسمتی که دربارهی مدیریت محتوا توضیح دادید خیلی جالب و کمک کننده بود و بسیار ازتون تشکر میکنم. شما پیشنهاد میکنید که اول برای یادگیری از زمپ استفاده کنیم یا هاست و دامین بخریم؟ بازهم ممنون از تیم خوبتون.
سلام طبیعتا بهتره که زمپ رو استفاده کنین چون خرجی نداری براتون البته بعضی از افزونه ها با زمپ فعال نمیشن
ممنونم از مقاله بسیار جذابتون. طراحی سایت خیلی کار جذابی هست و واسه کسایی که میخوان تو حوزهی وب فعالیت کنن میتونه شروع خوبی باشه. بهنظر من مقالهتون خیلی کاربردی بود و هر فرد علاقهمندی میتونه از اون بهخوبی استفاده کنه. طراحی سایت بخشهای مختلف و متنوعی داره که به همهی اونها اشاره کردین و همین مقاله، شمارو از دورههای دیگه متمایز میکنه. یک سوال ازتون دارم. به نظر شما طراحی سایت با وردپرس بهتره یا با کدنویسی؟ یا این که کدوم بیشتر آینده داره توی ایران؟ بازهم ممنونم از تیم خوبتون و این مقاله کاربردی.
به نظر من یه طراح سایت باید هردو رو بلد باشه تا در مواقع ضروری بتونه از هر کدوم به نحو احسنت استفاده کنه
تشکر میکنم بابت این مقاله جذابتون. طراحی سایت یکی از روشهای پرطرفدار درآمدزایی شده و هر آموزشی میتونه کمک کننده باشه. از این که تیم خوب شما به ما در یادگیری طراحی سایت کمک میکنن بسیار ممنونم و قدردان شما هستم. وبسایتها واقعا حرف اول رو توی اینرتنت و دنیای وب میزنن و طراحی اونها به مراتب خیلی مهمه. از اینکه وقت گذاشتین و این مقاله جذاب رو برامون تهیه کردین ممنونم. یک سوال برام پیش اومده اونم این هست که به نظرتون درآمد یه طراح سایت ممکنه تا چقدر بالاتر از نقطه شروعش بره؟ به نظرتون اصلا طراح سایت بودن توی ایران به صرفه هست؟ بازهم ممنونم از مقالهی خوبتون.
سلام یه طراح سایت میتونه توی یه شرکت کار کنه یا بره سراغ فریلنسری واگه جسارت داشته باشه میتونه با فریلنسری درامد زیادی داشته باشه