آموزش طراحی سایت در ازگل توسط استاد سید ایمان تکمیلی تدریس می شود.مدت زمانی که این دوره طول می کشد 30 ساعت می باشد و بعد از این 30 ساعت می توانید به طور کامل با این نرم افزار کار کنید.برای آگاهی از دیگر جزئیات آموزش طراحی سایت لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
از سایت چه استفاده ای می شود؟
از وردپرس برای طراحی سایت استفاده می شود با استفاده از وردپرس می توانید سایت های خبری، فروشگاهی، آموزشی، پزشکی، وکالت، شرکتی و شخصی را طراحی کنید آن هم در کوتاه ترین زمان و به ساده ترین روش
کسانی که اطلاعات کمی از علم کامپیوتر دارند می دانند که درگ اند دراپ drag & drop به کشیدن و رها کردن اشکال و المان های مختلف در ویندوز گفته می شود. در طراحی سایت با وردپرس شما یاد می گیرید که به روش درگ اند دراپ و به ساده ترین روش ممکن سایت خودتان را بدون حتی یک خط کدنویسی طراحی کنید.تنها چیزی که نیاز دارید خلاقیت و علم شناخت رنگ هاست تا بتوانید به سایت خودتان زیبایی منحصر به فرد اضافه کنید جوری که همه با دیدن سایت شما انگشت به دهان بمانند. نکته ای که وجود دارد این است که برای اضافه کردن المان هایی نظیر انیمیشن و دسته بندی های خاص و افکت های جذاب فقط کافیست که افزونه مورد نظر را به وردپرس خود اضافه کرده و آن را نصب کنید تا بتوانید به راحتی از المان مورد نظر استفاده نمایید این المان می توانید آنتی هک، افکت ها و انیمیشن ها، فرم یا خط کدنویسی خاصی باشد.
به وسیله وردپرس شما می توانید سایت خود را به زیباترین شکل طراحی نمایید دست شما برای همه چیز باز است و هیچ محدودیتی برای تغییر المان ها وجود ندارد.
در دوره آموزش طراحی سایت در ازگل همه ابزارهای لازم معرفی می شود و کاملا تدریس به صورت پروژه محور می باشد.همین نکته هم برتری این آموزش نسبت به سایر آموزش هاست.
بعد از پایان آموزش طراحی سایت در ازگل از شما امتحانی گرفته می شود و در صورت قبولی در این ازمون وارد تیم تکمان دیجیتال سرویس می شوید.با قبولی در آزمون می توانید پروژه های مختلف دریافت نمایید و انجام دهید و دستمزد خود را دریافت نمایید.
لازم به ذکر است که تیم تکمان دیجیتال سرویس آموزش طراحی سایت را به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده است فقط کافیست روی لینک زیر کلیک نمایید تا به صفحه مشاهده دوره آموزشی بروید:
با پیشرفت کردن تکنولوژی و دسترسی عموم به اینترنت جهانی، سایت ها بسیار مورد توجه قرار گرفتند. در صورت بروز هرگونه مشکل و سوالی، می توانید سوال خود را به راحتی در سایت های مختلف پیدا کنید. در حال حاضر سایت های زیادی بر روی اینترنت نیز وجود دارد. طراحی سایت از محبوب ترین شغل های دنیا به حساب آمده می باشد.
تاریخچه طراحی سایت
طراحی سایت را به عنوان ساختن انواع صفحه هایی که هر کدام کاربرد متفاوتی نیز دارد، بیان می کنند. سایت های ساخته شده هر کدام از کدهای متنوع و گوناگونی تهیه و طراحی شده می باشند. اگر قصد یادگیری و آموزش طراحی سایت در ازگل را دارید، می توانید با شرکت در دوره های آموزش خصوصی شروع به آموختن نمایید. نخستین سایت هایی که در جهان نیز نوشته شده اند به زبان ساده و بسیار آسان HTML نیز بوده است. با گذر زمان و پیشرفته شدن انسان، طراحان دیگر از کد HTML برای طراحی کردن سایت ها استفاده نکردند. هر چقدر که تکنولوژی نیز پیشرفت می کند، کدهای برنامه نویسی هم پا به پای آن نیز پیشرفت کرده است و کار را برای طراحان و برنامه نویسان بسیار آسان کرده اند. جالب است بدانید که اولین زبانی که با آن یک سایت طراحی شد، در حال حاضر از زبان های منسوخ شده به حساب آورده می شود. پس از اینکه زبان HTML از دور کنار گذاشته شد، طراحان به سراغ زبان معروف CSS نیز رفتند. اینترنت جهانی برای اولین بار توسط Tim Berners Lee در سال 1989 نیز خلق و آفریده شد و تحولات بسیار بزرگی را در دنیا به وجود آورد. به گونه ای می توان بیان کرد که تاریخچه و پیشینه طراحی سایت با تاریخ پیدایش اینترنت نیز به هم وابسته و گره خورده می باشد. در زمان های گذشته و قدیم که هنوز مردم با تکنولوژی، اینترنت و سایت ها آشنایی نداشتند و دوره های آموزشی وجود نداشت، علاقمندان به طراحی سایت با پشتکار و اراده قوی به صورت آموزش در منزل شروع به یادگیری کردند.
نخستین سایت های جهان که در سال 1989 مورد استفاده بود، به آن لقب دوره تاریکی طراحی سایت را نیز داده می باشند. نخستین وب سایت های جهان به صورت یک صفحه کامل سیاهی بوده و فقط چندین پیکسل کوچک بر روی آن ها نمایش داده می شد. آغاز دنیای طراحی سایت به سال 1995 نیز باز می گردد. پس از گذر کردن از عصر تاریک، کد نویسان سایت ها را به صورت جدول نیز طراحی می کردند. با استفاده و کمک جدول ها برای اولین بار طراحان عکس ها و تصاویری را توانستد بر روی وب سایت ها بارگذاری کنند. استفاده و ساخت جدول ها توسط شخصی به نام David Siegal نیز بیان شد و با کمک این شخص، سایت ها بسیار پیشرفت کرده و از آن حالت تاریک تمام صفحه خارج شده است. به دلیل محدود بودن وقت و یا هر دلیلی دیگر که امکان آموزش دیدن جامع طراحی سایت را ندارید، می توانید در دوره های کاربردی آموزش پروژه محور و یا آموزش مختص بازار کار نیز شرکت نمایید.
یکی از مهم ترین کدهایی که از زمان گذشته تاکنون بسیار مورد توجه کد نویسان و طراحان وب سایت بوده، زبان جاوا اسکریپت بوده است. این زبان و کد طراحی سایت را به عنوان یک نجات دهنده در سال 1995 نیز می دانند. جاوا اسکریپت به گونه ای تمام محدودیت های HTML را جبران و تکمیل می کند. با استفاده از این کد خیلی راحت می توانید کارهایی همانند طبقه بندی و یا چیدن بخشی به صورت خودکار را به راحتی تنها با نوشتن چند خط کد، اجرا نمایید. در حال حاضر این زبان برنامه نویسی از محبوبیت بسیار زیادی در میان طراحان برخوردار بوده است. جاوا اسکریپت در قالب های Node.js و jQueert بسیار مورد توجه و استفاده نیز بوده است. با گذر زمان و پیدایش گوشی های هوشمند، در سال 2010 وارد عصر جدیدی می شویم که به نام طراحی سایت واکنشگرا عنوان می شود. در نهایت در سال 2017 سایت ها بسیار پیشرفت تر شدند و همینطور سایت های زیادی طراحی و بارگذاری می شد و دیگر خبری از صفحه سیاه یا جدول بندی نبود. هم اکنون می توانید سایت هایی را در سطح اینترنت مشاهده نمایید که به قدری زیبا و جذاب طراحی شده می باشند که انگار از ابتدا سایت ها به همین گونه بوده اند.
آموزش طراحی سایت
اگر علاقمند هستید به یادگیری و آموزش طراحی سایت در ازگل، می توانید مقدمات پایه و اولیه آن را به صورت آموزش در منزل شروع به آموختن نمایید. در دوره های مقدماتی سرفصل هایی همانند بررسی کردن مفاهیم Markup Language و Cascading Style Sheet، معرفی DOCTYPE، معرفی CSS و HTML، شناخت SEO و بسیاری از موارد دیگر که به طور عمده به صورت مفهومی بوده است را آموزش خواهید دید. پس از گذراندن دوره مقدماتی، هم اکنون باید انتخاب کنید که می خواهید به سراغ کدام زبان برنامه نویسی برای طراحی بروید. زبان های زیادی برای طراحی سایت وجود دارد و دست شما برای انتخاب بسیار باز می باشد. جالب است بدانید سایت ها را علاوه بر اینکه با کد می توان طراحی کرد، می توان به صورت آماده و بدون استفاده از کد هم تهیه کرد. اگر قصد یادگیری و طراحی سایت بدون استفاده از کدنویسی را دارید، بهترین پیشنهاد برای شما شرکت در دوره های آموزش پروژه محور نیز بوده است. در دوره های پیشرفته سرفصل های UI، UX، LIST، Attribute، Span، Design Environment، Style، File Path، Load، Image Map، Background، Background Repeat، Iframe، Google Map، Site Map، Table، Hash، Anchor و همچنین ساخت انواع صدا، تصویر و شخصیت های گوناگون و بسیار از موارد دیگر را تعلیم خواهید دید.
با شرکت در دوره های آموزش خصوصی تمامی سرفصل های آموزش طراحی سایت را به صورت جامع تری یاد خواهید گرفت و در صورت نیاز، لازم به طراحی پروژه هم می باشد. اگر نسبت به سایر زبان های طراحی سایت آشناییت دارید، تنها لازم است چند ویژگی از زبان های دیگر را یاد بگیرید و نیاز به آموزش کامل ندارید. شرکت در دوره های آموزش مختص بازار کار، بسیار برای شما مفید و کاربردی بوده است.
مراحل طراحی سایت
برای اینکه بتوانید سایتی را به صورت اصولی طراحی نمایید، باید آن را مرحله به مرحله و مطابق استانداردها نیز پیش ببرید. دوره های یادگیری طراحی سایت به صورت آموزش خصوصی در حال حاضر در میان جوانان از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار بوده است. در مرحله نخستین اینکه سایتی را طراحی و تهیه نمایید. ابتدا باید نمای کلی آن را طراحی کنید، سپس مطابق اصول تصمیم بگیرید که نحوه چیدمان بخش هایتان به چه صورت قرار است باشد. پس از اینکه مرحله قبل را به پایان رساندید، باید طرح های گرافیکی آن را انجام دهید. در مرحله طراحی گرافیکی به طور معمول انواع رنگبندی ها، اندازه و مدل نوشته ها نیز انجام می شود. پس از به اتمام رساندن مراحل قبلی و تکمیل شدن آن، نوبت کدنویسی رسیده می باشد. با توجه به کاربرد و محتوای مخاطب باید نوع کدنویسی و طراحی خود را انتخاب نمایید. با توجه به محتوای سایت باید قبل از شروع طراحی، مدل مدیریت کردن آن را انتخاب نمایید. برای مدیریت کردن یک سایت می توانید از شیوه های زیادی استفاده نمایید. از مهم ترین شیوه های مدیریت کردن یک سایت می توان به سیستم مدیریت کردن به صورت صفحه ساز یا همان وردپرس نیز اشاره داشت. برای مدیریت کردن سایت باید یک صفحه مخصوصی با توجه به هزینه و بودجه در نظر گرفته شده، طراحی نمایید.
با شرکت در دوره های آموزش طراحی سایت در ازگل که از مناطق بسیار مهم پایتخت به حساب آمده می باشد، آینده زندگی و کاری خود را تضمین نمایید. طراحی سایت از آن دسته شغل هایی حساب می شود که شما از طریق آموزش دادن آن، می توانید برای خود کسب درآمدی داشته باشید. یادگیری آموزش های طراحی سایت نیاز به دوره و تمرین های مداوم دارد و شما می توانید با آموزش در منزل، کدها را برای خود مرور کنید. در نهایت با تکمیل کردن تمامی مراحل و کدنویسی نهایی، هم اکنون شما یک سایت طراحی کرده اید و فقط باید با خرید یک نام دامنه و هاست، آن را بر روی اینترنت و موتور جستجوگر گوگل بارگذاری کنید. با بارگذاری کردن سایت در اینترنت، هم اکنون همه افراد که به اینترنت دسترسی دارند می توانند سایت شما را ببینند. دوره های طراحی سایت به طور معمول به صورت آموزش پروژه محور هم نیز برگزار می شود و شما قابلیت این را دارید که به هنگام یادگیری با پروژه های مختلفی ارتباط بگیرید و تجربه خود را بیشتر نمایید. همچنین جالب است بدانید که به طور کلی طراحی سایت را به دو دسته فرانت اند و بک اند تقسیم می کنند.
طراحی سایت یکی از بهترین و پردرآمدترین شغل های بین المللی حساب می شود و هر ساله تعداد زیادی از دانشجویان از طریق طراحی سایت به کسب درآمدهای دلاری هم رسیده اند. اگر هیچ زمینه ای از برنامه نویسی و یا طراحی وب سایت ندارید ولی می خواهید از طریق آن به کسب درآمدی برسید، در دوره های آموزش مختص بازار کار شرکت نمایید.