آموزش موشن گرافیک در دروس توسط استاد سید ایمان تکمیلی تدریس می شود و شما عزیزان می توانید هزینه آموزش را در 3 قسط بپردازید.آموزش موشن گرافیک در دروس یکی از دوره های پر طرفدار ما می باشد.این کلاس به صورت خصوصی و عمومی برگذار می شود از علاقه مندان درخواست می شود که در صورت نیاز با شماره 09365070159 تماس بگیرند و در این کلاس شرکت کنند.
هچنین می توانید دوستان خود را جمع کنید و یک کلاس عمومی به وجود بیاورید تا هزینه کلاس برای هر نفر کمتر شود.بعد از پایان دوره آموزش موشن گرافیک در دروس که 40 ساعت می باشد، در یک آزمون شرکت می کنید که در صورت قبولی در آزمون می توانید به عنوان موشن گرافیست، عضو تیم تکمان دیجیتال سرویس شوید.
برای مشاهده قیمت دوره آموزش موشن گرافیک در دروس لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
مباحث بیان شده در کلاس آموزش موشن گرافیک در دروس از مبتدی تا حرفه ای است و شما بعد از پایان کلاس می توانید انیمیشن دلخواه خود را بسازید .در این دوره شما با نرم افزارهای پریمیر ، فتوشاپ ، ایلستریتور و افترافکت کار خواهید کرد.البته نیازی نیست پیش زمینه ای داشته باشید و ما همیشه از صفر شروع می کنیم.
لازم به ذکر است که ما در تیم تکمان دیجیتال سرویس، آموزش انیمیشن سازی رایگان هم داریم و در صفحه تکمان آکادمی قرار داده ایم لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
آموزش موشن گرافیک در دروس
با رشد روز افزون تکنولوژی و نرم افزار های طراحی، روز به روز تقاضای یادگیری این نرم افزار هنری افزایش یافته است. موشن گرافیک نیز یکی از نرم افزار هایی است که خیلی داوطلب دارد. موشن گرافیک، هنری دیجیتال است که از ترکیب جلوه های بصری و حرکت، امکان ایجاد داستان های جذاب و زیبا را برای هنرمندان فراهم می کند. در این مقاله، به بررسی تکنیک ها و ابزارهای مورد استفاده در ساخت این انیمیشن های پویا می پردازیم. همچنین شما را با انواع روش های آموزش این نرم افزار آشنا می کنیم؛ آموزش این مهارت به صورت آموزش خصوصی و یا آموزش در منزل، امکان پذیر است؛ همچنین باید در انتخاب دوره آموزشی خود دقت کنید که حتما از آموزش پروژه محور و آموزش مختص بازار کار بهره مند باشید.
آشنایی با محله دروس
این محله در منطقه 3 تهران واقع شده است. این محله دارای بافتی قدیمی است که در نزدیکی شمیرانات واقع شده است. نام این محله از دو کلمه دره و روس گرفته شده است؛ زیرا در قدیم، روس ها در این منطقه زندگی می کردند. اگر شما نیز در این محله ساکن هستید و به یادگیری موشن گرافیک علاقه مند می باشید، ادامه این مقاله را مطالعه کنید.
موشن گرافیک چیست؟
موشن گرافیک یا گرافیک حرکتی، یک هنر می باشد که از تصاویر، شکل ها و المان های گرافیکی برای ایجاد حرکت و انیمیشن بهره می برد. این فرآیند به شما این امکان را می دهد تا یک داستان را با استفاده از تصاویر و جلوه های ویژه به شکل حرکت و زنده تر به تصویر بکشید. از موشن گرافیک در حوزه های متفاوتی همچون تبلیغات، افتر افکت ها در فیلم ها و ویدیو ها، طراحی وب، آموزش، بازی های ویدیویی و حتی در محتوای رسانه های اجتماعی استفاده می شود. این تکنیک باعث جلب توجه بیش تر مخاطبان می شود و می تواند تجربه تماشا و درک اطلاعات را برای مخاطبان راحت تر کند. برخی از نرم افزارها و ابزار های متداول برای ایجاد موشن گرافیک Adobe After Effects، Cinema 4D، Blender، و Motion هستند. این ابزارها به طراحان و هنرمندان این امکان را می دهند تا به سرعت و با کیفیت بهتری، انیمیشن ها و موشن گرافیک های گوناگون را ایجاد کنند.
بازار کار موشن گرافیک
بازار کار موشن گرافیک، حوزه ای فعال و رو به رشد در صنعت چند رسانه ای می باشد. در این حوزه، هنر و تکنولوژی با هم ترکیب شده تا افکت ها و حرکت های گرافیکی زیبا و جذابی را ایجاد کنند. شرکت های تولید فیلم، تبلیغات، بازی های ویدئویی و رسانه های دیجیتال به طراحان موشن گرافیک نیاز دارند. این حرفه نیازمند مهارت هایی همچون تسلط بر نرم افزارهای متداول (After Effects و Cinema 4D)، بلد بودن زبان های برنامه نویسی و خلاقیت در ایجاد تصاویر متحرک می باشد. با رشد روز افزون تکنولوژی، بازار کار موشن گرافیک نقش اساسی در جلب توجه و ارتقاء تجربه کاربری دارد. افراد با توانمندی های فنی و هنری می توانند در این حوزه، شغلی پر رونق و پر سود داشته باشند؛ همچنین اگر شما نیز به یاد گیری این حرفه علاقه مند هستید، با شرکت در دوره های آموزش حضوری و یا آموزش در منزل، می توانید مهارت های خود را افزایش دهید؛ فقط به انتخاب دوره آموزشی دقت کنید تا از آموزش پروژه محور و آموزش مختص بازار کار، بی بهره نمانید. موشن گرافیک در بسیاری از صنایع و زمینه های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد. برای پیدا کردن کار در حوزه موشن گرافیک، می توانید از راه های زیر استفاده کنید:
پروفایل آنلاین: با ساخت پروفایل جذاب در وب سایت های معتبر مانند Behance یا LinkedIn می توانید نمونه کار های خود را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.
نتورکینگ: شما می توانید با برقراری ارتباط با دیگر هنرمندان در این حوزه و شرکت در رویداد ها، کنفرانس ها یا جلسات شبکه سازی، نمونه کارهایتان را به نمایش بگذارید و حتی از تجربه دیگر هنرمندان استفاده کنید.
پروژه های آزمایشی: با انجام دادن پروژه های آزمایشی و نمایش آن ها به عنوان نمونه کار نیز می توانید مسیری جدید در ارتقای شغلی خود ایجاد کنید.
سایت های استخدامی: شما می توانید با مراجعه به سایت های استخدامی گوناگون همچون Freelancer یا حتی سایت های ایرانی، رزومه خود را به اشتراک بگذارید و شانس خود را برای آینده شغلی موشن گرافیک بیش تر کنید.
با این راهکار ها، شما می توانید شانس خود را برای یافتن فرصت های شغلی در حوزه موشن گرافیک افزایش دهید. همچنین با شرکت در دوره های آموزش حضوری و آموزش در منزل در مرکز ما، می توانید مهارت های خود را در موشن گرافیک افزایش دهید و در این حرفه پولساز، شروع به فعالیت کنید.
پس از انتشار نمونه کار های خود در موشن گرافیک می توانید در شغل های زیر مشغول به کار شده و در آمدی عالی کسب کنید:
طراح موشن گرافیک: طراحان موشن گرافیک با ایجاد انیمیشن ها، جلوه های ویژه و المان های حرکتی در پروژه های گوناگون، مشغول به کار می باشند.
تدوینگر و انیماتور: این افراد مسئول تدوین و انیمیشن سازی در پروژه هستند. آن ها با استفاده از نرم افزار های گوناگون موشن گرافیک، صحنه ها و جلوه های حرکتی را می سازند.
تولید کننده محتوا: این افراد مسئول تولید محتوای موشن گرافیک برای رسانه های اجتماعی، وب سایت ها یا سایر پلتفرم ها می باشند.
مدیر پروژه موشن گرافیک: مدیر پروژه موشن گرافیک افرادی هستند که پروژه های موشن گرافیک را مدیریت می کنند و مسئول برنامه ریزی، هماهنگی تیم و اجرا کردن پروژه ها هستند.
تدوین گر فیلم و ویدیو: تدوینگران فیلم و ویدیو، مسئول تدوین و ترکیب موشن گرافیک در ویدیو ها می باشند.
مشاور موشن گرافیک: افرادی که به شرکت ها و سازمان ها در استراتژی و استفاده از موشن گرافیک برای تبلیغات و برند سازی کمک می کنند.
تحلیلگر داده موشن گرافیک: تحلیلگران داده موشن گرافیک، مسئول تجزیه و بررسی پروژه های موشن گرافیک و ارائه گزارش های تحلیلی هستند.
در این دوره ها چه چیز هایی یاد می گیریم؟
دوره های آموزش موشن گرافیک در دروس معمولا وسیع و جامع هستند و انواع مهارت ها و تکنیک ها در این دوره ها آموزش داده می شوند. در این دوره ها، شرکت کنندگان با اصول مقدماتی تا مهارت های پیشرفته موشن گرافیک آشنا می شوند. مواردی که ممکن است در دوره های موشن گرافیک آموزش داده شوند را در ادامه بررسی خواهیم کرد:
اصول طراحی گرافیک: در این دوره های آموزش پروژه محور، اصول ترکیب رنگ و تنظیمات، اصول طراحی تایپوگرافی، استفاده از قلم ها و ترکیب مناسب المان های گرافیکی، به هنرجویان آموزش داده می شود.
نرم افزار ها و ابزار ها: در این دوره های آموزش مختص بازار کار، مقدمه و آشنایی با نرم افزارهای گوناگون موشن گرافیک همچون Adobe After Effects، Cinema 4D، Blender،Motion و استفاده از ابزارهای متفاوت داخل هر نرم افزار، آموزش داده می شوند.
انیمیشن و حرکت: شما می توانید با شرکت در دوره های آموزش خصوصی و یا آموزش در منزل (آنلاین)، با اصول انیمیشن و حرکت اشیاء و استفاده از تایمینگ، انجماد، و روش های دیگر برای ایجاد جلوه های حرکتی، آشنا شوید.
برای یادگیری بهتر موشن گرافیک، می توانید در کنار شرکت در دوره های آموزش پروژه محور و آموزش مختص بازار کار، از پیشنهادات زیر نیز استفاده کنید:
آشنایی با اصول طراحی :مفهوم های مهم طراحی گرافیک و هنری را در اینترنت مطالعه کنید. آشنایی با اصول رنگ، تراز، تناسب، تنوع و حرکت از اهمیت بسیاری در موشن گرافیک برخوردار است.
استفاده از ابزار های متفاوت: یاد گرفتن و تسلط بر نرم افزار های موشن گرافیک در کنار این دوره های آموزش خصوصی، می توانند مفید باشند.
مطالعه منابع آموزشی: مطالعه کتاب ها، مقالات و ویدئو های آموزشی مرتبط با موشن گرافیک و ابزارهای مربوطه نیز می تواند در کسب این مهارت بسیار کمک کننده باشد. فقط بهتر است پس از مطالعه این کتاب های آموزشی، سوالات خود را از استاد خود در کلاس بپرسید.
تمرین مستمر: شما می توانید با ساختن پروژه های کوچک و بزرگ و تمرین و بهبود مهارت های موشن گرافیک، مهارت های خود را بهتر کنید.
شبیه سازی و تجربه عملی: شما می توانید با استفاده از شبیه سازی ها و تکنیک های گوناگون در نرم افزار های موشن گرافیک، یک تجربه عملی و مفید در این حوزه را کسب کنید.
پروژه های تیمی: شرکت در پروژه های تیمی موشن گرافیک خیلی مفید است؛ چون می توانید با دیگر همکاران این حرفه، تجربه همکاری داشته باشید.
مونتاژ و ویرایش: شما می توانید برای ایجاد نمونه کار های بهتر با تکنیک های مونتاژ و ویرایش ویدئو نیز آشنا شوید.
در نتیجه، ما در این مقاله تلاش کردیم تا شما را با اصول و تکنیک های آموزش موشن گرافیک، فواید یاد گرفتن این حرفه و بازار کار این مهارت، آشنا کنیم. در این مقاله ما به آموزش موشن گرافیک در دروس پرداختیم. همچنین، اهمیت استفاده از ابزارهای پیشرفته و توانمند در این زمینه را بررسی کردیم. با دقت به اصول طراحی و ترکیب درست المان ها، هر فرد می تواند موشن گرافیک خود را با کیفیت خیلی عالی ایجاد کرده و داستان های جذابی را برای دیگران تجسم کند. امید داریم این مقاله به عنوان یک منبع الهام بخش، شما را به سمت ایجاد انیمیشن های دینامیک و جذاب هدایت کند، تا در دنیای هنر دیجیتال قدم بردارید.