آموزش طراحی سایت در حسین آباد توسط استاد سید ایمان تکمیلی تدریس می شود.مدت زمانی که این دوره طول می کشد 30 ساعت می باشد و بعد از این 30 ساعت می توانید به طور کامل با این نرم افزار کار کنید.برای آگاهی از دیگر جزئیات آموزش طراحی سایت لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
از سایت چه استفاده ای می شود؟
از وردپرس برای طراحی سایت استفاده می شود با استفاده از وردپرس می توانید سایت های خبری، فروشگاهی، آموزشی، پزشکی، وکالت، شرکتی و شخصی را طراحی کنید آن هم در کوتاه ترین زمان و به ساده ترین روش
کسانی که اطلاعات کمی از علم کامپیوتر دارند می دانند که درگ اند دراپ drag & drop به کشیدن و رها کردن اشکال و المان های مختلف در ویندوز گفته می شود. در طراحی سایت با وردپرس شما یاد می گیرید که به روش درگ اند دراپ و به ساده ترین روش ممکن سایت خودتان را بدون حتی یک خط کدنویسی طراحی کنید.تنها چیزی که نیاز دارید خلاقیت و علم شناخت رنگ هاست تا بتوانید به سایت خودتان زیبایی منحصر به فرد اضافه کنید جوری که همه با دیدن سایت شما انگشت به دهان بمانند. نکته ای که وجود دارد این است که برای اضافه کردن المان هایی نظیر انیمیشن و دسته بندی های خاص و افکت های جذاب فقط کافیست که افزونه مورد نظر را به وردپرس خود اضافه کرده و آن را نصب کنید تا بتوانید به راحتی از المان مورد نظر استفاده نمایید این المان می توانید آنتی هک، افکت ها و انیمیشن ها، فرم یا خط کدنویسی خاصی باشد.
به وسیله وردپرس شما می توانید سایت خود را به زیباترین شکل طراحی نمایید دست شما برای همه چیز باز است و هیچ محدودیتی برای تغییر المان ها وجود ندارد.
در دوره آموزش طراحی سایت در حسین آباد همه ابزارهای لازم معرفی می شود و کاملا تدریس به صورت پروژه محور می باشد.همین نکته هم برتری این آموزش نسبت به سایر آموزش هاست.
بعد از پایان آموزش طراحی سایت در حسین آباد از شما امتحانی گرفته می شود و در صورت قبولی در این ازمون وارد تیم تکمان دیجیتال سرویس می شوید.با قبولی در آزمون می توانید پروژه های مختلف دریافت نمایید و انجام دهید و دستمزد خود را دریافت نمایید.
لازم به ذکر است که تیم تکمان دیجیتال سرویس آموزش طراحی سایت را به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده است فقط کافیست روی لینک زیر کلیک نمایید تا به صفحه مشاهده دوره آموزشی بروید:
خودت سایتت رو طراحی کن
با رشد تکنولوژی و حرکت دنیا به سمت فرایند های اینترنتی، طراحی سایت به یکی از حوزه های پر تقاضا تبدیل شده است. افراد زیادی در دنیا وجود دارند که برای فروشگاه اینترنتی خود و یا خدماتی که به صورت آنلاین ارائه می دهند، نیاز به سایت دارند.
اگر شما نیز جزء این دسته از افراد هستید و می خواهید سایتتان را خودتان طراحی کنید و یا قصد دارید وارد این زمینه شوید و برای دیگران سایت طراحی کنید، با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید. در این مطلب شما را با ساختار سایت و اجزای طراحی سایت و آموزش طراحی سایت آشنا خواهیم کرد و در مورد آموزش طراحی سایت در حسین آباد توضیحاتی در اختیار شما قرار خواهیم داد. همچنین توضیحاتی در رابطه با آموزش خصوصی، آموزش در منزل، آموزش مختص بازار کار، در اختیار شما قرار می دهیم.
ساختار سایت
بهتر است پیش از آشنایی با طراحی سایت، با اجزای تشکیل دهنده سایت آشنا شویم. یک سایت از دو بخش بکاند (Back-end) و فرانتاند (Front-end) تشکیل شده است. در زیر به معرفی آنها خواهیم پرداخت:
فرانتاند (Front-end)
فرانتاند (Front-end) به قسمتی از توسعه و طراحی وب اشاره می کند که مربوط به طراحی و توسعه رابط کاربری (UI) است. مسئولیت فرانتاند، نمایش و تعامل برنامه با کاربر است. وقتی شما یک وبسایت را باز میکنید، قسمتی که شما آن را مشاهده میکنید و با آن در تعامل هستید، مربوط به فرانتاند است. این قسمت از المان های گرافیکی، فرم ها، دکمه ها، منو ها و سایر عناصر و ترکیباتی است که شما با آن ها در ارتباط هستید، تشکیل شده است.
در زیر تعدادی از تکنولوژی ها و مواردی که در ساخت فرانت اند به کار می روند را نام برده ایم و در مورد هر کدام توضیح مختصری داده ایم:
- HTML (HyperText Markup Language) : از آن به منظور ایجاد ساختار و اجزای صفحات وب استفاده میشود. HTML اطلاعات ساختاری صفحه مانند عناوین، پاراگراف ها، تصاویر و لینک ها را تعریف می کند.
- CSS (Cascading Style Sheets) : CSS برای اعمال استایل و ظاهر به عناصر HTML مورد استفاده قرار می گیرد. شما با استفاده از CSS می توانید فونت ها، رنگ ها، اندازه ها، حاشیه ها و سایر جزئیات ظاهری صفحه را تنظیم و مشخض کنید.
- JavaScript JavaScript: یک زبان برنامهنویسی است. این زبان برنامه نویسی به منظور تعامل با المان های صفحه وب و ایجاد عملکردهای پویا مورد استفاده قرار می گیرد. شما با استفاده از JavaScript می توانید رفتار های تعاملی مانند پاسخ به رویداد ها، اعتبارسنجی فرم ها و به روزرسانی داده ها را بدون بارگذاری مجدد صفحه، پیادهسازی و انجام دهید.
توسعه فرانتاند به طور معمول شامل مواردی همچون: طراحی و توسعه رابط کاربری، تجربه کاربری، برنامهنویسی و تست است.
توسعهدهندگان فرانتاند باید با ابزار ها و فریمورک های مختلف و متنوعی مثل React، Angular و Vue.js آشنا باشند تا بتوانند برنامه هایی را با استفاده از این ابزار ها و فریم ورک ها ایجاد کنند.
بکاند (Back-end)
بکاند (Back-end) به بخشی از توسعه و طراحی وب سایت گفته می شود که عملکرد ها و منطق برنامه را در پشت صحنه (سرور) اجرا می کند. مسئولیت مدیریت داده ها، پردازش منطق کسب وکار، ارتباط با پایگاه داده و ارسال پاسخ ها به فرانتاند و سایر بخش های سیستم را بکاند بر عهده دارد.
بکاند به کمک زبان های برنامه نویسی مختلف و فریم ورک های مختلفی توسعه پیدا می کند. در زیر به تعدادی از این موارد اشاره کرده ایم و در مورد هر کدام به طور مختصر توضیح داده ایم:
- زبان های برنامهنویسی: زبان های برنامهنویسی مختلفی مثل Python، Java، C#, Ruby وjs میتوانند برای توسعه بکاند مورد استفاده قرار بگیرند. این زبان ها قابلیت پردازش منطق برنامه را فراهم می کنند. به کمک این زبان ها و با استفاده از کتابخانه ها و فریمورک های مرتبط با آن ها، میتوان اعمال مختلفی را انجام داد.
- سرورها و محیط اجرا: بکاند این توانایی را دارد که بر روی سرور های مختلفی مانند Apache، Nginx، Microsoft IIS و Tomcat اجرا شود. این سرور ها مسئول پذیرش درخواست ها از طرف کلاینت ها (مانند مرورگرها) و اجرای کد های بک اند هستند.
- پایگاه داده: بکاند به منظور ذخیره سازی و مدیریت داده ها از پایگاه های داده استفاده میکند. پایگاههای داده رابطهای مثل MySQL و PostgreSQL، پایگاههای داده NoSQL مثل MongoDB و Redis و سیستمهای توزیع شده مثل Apache Cassandra مواردی هستند که می توانند در این زمینه مورد استفاده قرار بگیرند.
- API (Application Programming Interface): بکاند می تواند API را برای ارتباط با فرانت اند و سایر برنامه ها ارائه دهد .
به طور خلاصه قسمت بک اند شامل طراحی ساختار برنامه، انتخاب و پیادهسازی زبان ها و فریمورک ها، ایجاد و مدیریت پایگاه داده، امنیت و مدیریت هویت، بهینهسازی عملکرد سستم و تست و انتشار برنامه است.
توسعهدهندگان بکاند باید با مفاهیمی همچون شبکه ها، امنیت، مدیریت سرور و انتشار نرمافزار به خوبی آشنا باشند.
طراحی سایت
حال که با ساختار سایت آشنا شده ایم، نوبت آن رسیده است تا با طراحی سایت و اجزای مختلف آن آشنا شویم.
به فرآیند ایجاد و طراحی یک وبسایت طراحی سایت می گویند. هدف اصلی از طراحی سایت، ایجاد یک رابط کاربری (UI) روان و قابل قبول و یک تجربه کاربری (UX) مفید و دوست داشتنی برای کاربران است.
اجزای طراحی سایت
اجزای طراحی سایت شامل موارد مختلف و متنوعی است که در فرآیند طراحی و توسعه یک وبسایت به کار میروند. این موارد به منظور ایجاد یک تجربه کاربری موثر و یک رابط کاربری مطلوب بسیار ضروری و حیاتی هستند. به همین منظور، در ادامه شما را با اجزای اصلی طراحی سایت آشنا خواهیم کرد:
- طراحی رابط کاربری (UI):
طراحی ظاهری و قالب وبسایت یکی از مهم ترین اجزای طراحی سایت است. در طراحی رابط کاربری باید تلاش شود تا سایت ظاهری زیبا و جذاب برای کاربران داشته باشد. انتخاب رنگ ها، فونت ها، آیکون ها و دیگر عناصر ظاهری صفحه، از دیگر مواردی است که باید در این بخش انجام شود. در این بخش باید به مکان قرار گیری آیکن ها و در دسترس بودن اجزای سایت برای کاربر توجه ویژه شود.
- توسعه رابط کاربری (UX):
در این قسمت تلاش می شود تا تجربه کاربری مطلوب و بهینه ای در اختیار کاربران قرار بگیرد. طراحی
فرآیند ها، منو ها، دکمه ها و اجزای دیگر برای استفاده آسان تر کاربران، از موارد مهم در این بخش هستند.
- محتوا:
در بخش محتوا، ایجاد محتوای مناسب و جذاب، موضوعی است که به آن پرداخته می شود. این محتوا می تواند شامل متن ها، تصاویر، ویدئو ها، نمودار ها و سایر اطلاعات مفید باشد. بهینهسازی محتوا برای موتور های جستجوکه به آن (SEO) نیز گفته می شود از دیگر موارد مهم این بخش است. SEO از اهمیت بالایی برخوردار است و هدف از آن، افزایش قابلیت دسترسی وبسایت در نتایج جستجو مرورگرهای مختلف است. پس توجه هرچه بیشتر به نکات آن، سببب می شود تا سایت شما بازدید کننده بیشتری داشته باشد.
- ساختار و ناوبری:
در این قسمت به ایجاد ساختار منطقی و سلسله مراتبی برای محتوا و منو ها به منظور راحتی کاربران در پیدا کردن اطلاعات پرداخته خواهد شد.
- انتخاب تکنولوژی و فریم ورک:
انتخاب و استفاده از تکنولوژی ها و فریم ورک های متناسب برای توسعه وبسایت از جمله فرایند های این بخش است.
- پشتیبانی فنی:
یکی از موارد بسیار مهم در طراحی سایت، ارتقاء و بهروزرسانی مداوم وبسایت بر اساس نیازهای فنی و تغییرات در تکنولوژی و محتوای آن است. باید تلاش شود تا در هر بروز رسانی به رفع اشکالات فنی و بهبود کارایی وبسایت پرداخته شود.
- سازگاری با دستگاه ها:
طراحی و توسعه وبسایت باید به شکلی باشد که بر روی انواع دستگاه های مختلف مانند کامپیوترها، تلفنهای همراه و تبلتها و مرورگرهای مختلف به درستی کار کند.
- سرعت بارگذاری و عملکرد:
یکی از مواردی که نقش بسیار پر رنگی در جذب مخاطب دارد، زمان بارگذاری صفحات است. این مورد باید به طور ویژه مورد برسی قرار بگیرد و زمان آن به حداقل برسد.
آموزش طراحی سایت در حسین آباد
شما می توانید برای ایجاد سایت خود در دوره های آموزش طراحی سایت در حسین آباد شرکت کنید. این دوره ها به صورت آموزش خصوصی، آموزش در منزل، آموزش مختص بازار کار و آموزش پروژه محور هستند. در این دوره ها شما با طراحی سایت به طور کامل آشنا خواهید شد. در زیر به معرفی تعدادی از آموزش های این دوره پرداخته ایم:
- HTML و CSS :
در آموزش طراحی سایت در حسین آباد شما با HTML و CSS و JavaScript برای ایجاد ساختار و استایل وبسایت آشنا خواهید شد و شیوه استفاده از آنها را خواهید آموخت.
- طراحی واکنشگرا (Responsive Design):
آموزش بهینهسازی وبسایت برای نمایش در انواع دستگاهها از جمله کامپیوتر ها، تلفنهای همراه و تبلت ها، از دیگر آموزش های شما خواهد بود.
- طراحی رابط کاربری (UI):
آموزش طراحی رابط کاربری جذاب و زیبا و کارآمد به کمک استفاده از رنگ ها، فونتها، آیکون ها و تصاویر جذاب، بخش دیگری از آموزش های این دوره است.
- مفاهیم مبتنی بر SEO :
شما در این قسمت با بهینهسازی محتوا و عواملی همچون استفاده از کلمات کلیدی، توصیف های متا، عناوین صفحات آشنا خواهید شد.
- توسعه وب سایت دینامیک:
در این بخش شما با شیوه استفاده از زبان ها و فریم ورک های مختلف برای توسعه وبسایتهای دینامیک مانند PHP، ASP.NET، و Django.آشنا می شوید.
نتیجه گیری:
طراحی سایت شامل قسمت های مختلفی است. اگر قصد دارید سایتتان را خودتان ایجاد کنید یا وارد این زمینه شوید، می توانید با گذراندن آموزش طراحی سایت در حسین آباد به صورت آموزش خصوصی، آموزش در منزل، آموزش مختص بازار کار و آموزش پروژه محور، به این مقصود برسید.