آموزش طراحی سایت در دروس توسط استاد سید ایمان تکمیلی تدریس می شود.مدت زمانی که این دوره طول می کشد 30 ساعت می باشد و بعد از این 30 ساعت می توانید به طور کامل با این نرم افزار کار کنید.برای آگاهی از دیگر جزئیات آموزش طراحی سایت لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
از سایت چه استفاده ای می شود؟
از وردپرس برای طراحی سایت استفاده می شود با استفاده از وردپرس می توانید سایت های خبری، فروشگاهی، آموزشی، پزشکی، وکالت، شرکتی و شخصی را طراحی کنید آن هم در کوتاه ترین زمان و به ساده ترین روش
کسانی که اطلاعات کمی از علم کامپیوتر دارند می دانند که درگ اند دراپ drag & drop به کشیدن و رها کردن اشکال و المان های مختلف در ویندوز گفته می شود. در طراحی سایت با وردپرس شما یاد می گیرید که به روش درگ اند دراپ و به ساده ترین روش ممکن سایت خودتان را بدون حتی یک خط کدنویسی طراحی کنید.تنها چیزی که نیاز دارید خلاقیت و علم شناخت رنگ هاست تا بتوانید به سایت خودتان زیبایی منحصر به فرد اضافه کنید جوری که همه با دیدن سایت شما انگشت به دهان بمانند. نکته ای که وجود دارد این است که برای اضافه کردن المان هایی نظیر انیمیشن و دسته بندی های خاص و افکت های جذاب فقط کافیست که افزونه مورد نظر را به وردپرس خود اضافه کرده و آن را نصب کنید تا بتوانید به راحتی از المان مورد نظر استفاده نمایید این المان می توانید آنتی هک، افکت ها و انیمیشن ها، فرم یا خط کدنویسی خاصی باشد.
به وسیله وردپرس شما می توانید سایت خود را به زیباترین شکل طراحی نمایید دست شما برای همه چیز باز است و هیچ محدودیتی برای تغییر المان ها وجود ندارد.
در دوره آموزش طراحی سایت در دروس همه ابزارهای لازم معرفی می شود و کاملا تدریس به صورت پروژه محور می باشد.همین نکته هم برتری این آموزش نسبت به سایر آموزش هاست.
بعد از پایان آموزش طراحی سایت در دروس از شما امتحانی گرفته می شود و در صورت قبولی در این ازمون وارد تیم تکمان دیجیتال سرویس می شوید.با قبولی در آزمون می توانید پروژه های مختلف دریافت نمایید و انجام دهید و دستمزد خود را دریافت نمایید.
لازم به ذکر است که تیم تکمان دیجیتال سرویس آموزش طراحی سایت را به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده است فقط کافیست روی لینک زیر کلیک نمایید تا به صفحه مشاهده دوره آموزشی بروید:
آموزش طراحی سایت در دروس
امروزه طراحی وب جز اساسی ترین نیاز های بشر حساب می شود به گونه ای که به یک مهارت ضروری تبدیل شده است. یادگیری طراحی وب به خودی خود می تواند کمی دشوار باشد اما با پیشرفت فناوری و اینترنت، این یادگیری روز به روز آسان تر شده است. در سایت های مختلف منابع زیادی برای آموزش طراحی سایت در دروس وجود دارد که می توان با مراجعه به آن ها علم و مهارت خود را در این زمینه بالا برد.
طراحی سایت
همانطور که گفته شد، طراحی سایت یک اصل مهم برای یادگیری و گسترش علم در زمینه کامپیوتر می باشد. دانشجویانی که در رشته های مهندسی کامپیوتر و یا علوم کامپیوتر تحصیل می کنند بعد از گرفتن مدرک لیسانس نیاز به شغلی در زمینه تحصیلی شان دارند، که برای پیدا کردن کار باید به یک سری برنامه ها و مهارت های کامپیوتری مسلط باشند مثل؛ برنامه اکسل، برنامه فتوشاپ، برنامه ورد و مهارت هایی مثل؛ طراحی سایت، کد نویسی و … برای یادگیری برنامه ها و مهارت های کامپیوتری برای ورود به کار، باید آموزش مختص بازار کار را پیگیری نماییم. حال می خواهیم به تعریف بیشتری درباره طراحی وب بپردازیم. طراحی وب به طراحی سایت هایی گفته می شود که در اینترنت جهانی وجود دارند و در دید همگان نمایش داده می شوند و در واقع با تولید و توسعه وب سایت های مختلف سر و کار دارد. به گونه ای دیگر می توان گفت طراحی سایت یا به اصطلاح وب دیزاین (Web Design) به کار یا حرفه ای گفته می شود که به طراحی ظاهر یک پایگاه اینترنتی به منظور جذب مخاطب می پردازد. طراحی سایت به فرایندی می گویند که در انجام یک سری کار ها تولید، ساختمان بندی سایت، جایگذاری اطلاعات در مکان های مختلف سایت، دیزاین و رنگبندی کلی سایت خلاصه می شود.
مهارت های لازم برای یادگیری طراحی سایت
برای موفق شدن در حرفه طراحی سایت مهارت های زیادی نیاز است، از جمله؛ تسلط بر قوانین اساسی طراحی بصری، یادگیری و آموزش طراحی نمایه، دانش اولیه طراحی تعاملی با کاربر، اصول و بحث رنگبندی، یادگیری چگونگی استفاده از ابزار نمونه سازی و طراحی، یادگیری و یا آشنایی با زبان های برنامه نویسی مرتبط با طراحی سایت و … برای آموزش زبان های برنامه نویسی روش های مختلف یادگیری و آموزش وجود دارد که می توان به آموزش خصوصی با یک استاد حرفه ای و یا آموزش در منزل با دیدن ویدیوهای آموزشی اشاره کرد. نکته دیگری که در یادگیری زبان های برنامه نویسی حائز اهمیت است آموزش پروژه محور می باشد، این نوع از آموزش مهارت فرد را در این حرفه بالا برده و یادگیری را سرعت می بخشد.
آموزش طراحی سایت در دروس
مراحل انجام طراحی و دیزاین یک وب سایت:
برای طراحی و دیزاین یک سایت باید مراحلی را بگذرانیم تا به آن پایان بندی برسیم که در ذهن تصور می کنیم؛
۱.طراحی وایر فریم
۲.طراحی گرافیک سایت
۳.کد نویسی و برنامه نویسی
۴.راه اندازی سایت
طراحی وایر فریم
وایر فریمینگ از مهم ترین و ابتدایی ترین مراحل کار در طراحی سایت می باشد. در طرح هایی که کمی به نسبت پیچیده تر هستند از این روش استفاده می شود تا قسمت های متفاوت در سایت، برای طراحی در آن مشخص شوند و همینطور معلوم شود تا هر عنوان و یا عنصر در کدام قسمت از سایت قرار می گیرد، با این کار در واقع جایگاه و مکان صفحات، لایه ها و عناصر مشخص می شوند. برای اینکه دیزاین و طراحی یک سایت را شروع کنیم ابتدا باید طبق خواسته صاحب سایت و کارفرما و اینکه نوع سایت چگونه باشد، یک برنامه ریزی و نمای کلی از آن بچینیم و طراحی کنیم تا ذهنیت کلی درباره آن داشته باشیم. این کار باعث می شود تا، جایگاه و چیدمان هر عنصر در داخل سایت مشخص شود.
طراحی گرافیک سایت
به طور کلی اگر بخواهیم استفاده طراحی گرافیک را در طراحی سایت توضیح و نمایش دهیم اینگونه مطرح می شود؛ استفاده از گرافیک و نقاشی در هر موضوع، تایپوگرافی، نمودارها و جداول و تصاویر به دلیل رساندن منظور به مخاطب. در هر تصویر و عکس گرافیکی که در سایت ها گذاشته می شوند پیغام و منظور خاصی وجود دارد یعنی برای هر مطلبی که در سایت وجود دارد می توان تصویر و یا یک ایده گرافیکی با منظور خاص و مرتبط با مطلب گفته شده نمایش داد تا مخاطب به درک بهتری از موضوع واقف شود. در این مرحله از طراحی و دیزاین یک سایت باید از نرم افزار و برنامه های مختلفی برای طراحی و نقاشی گرافیکی استفاده کرد، تا کار برایمان راحت تر شود.
آموزش طراحی سایت در دروس
کد نویسی و برنامه نویسی
بعد از اینکه سایت دیزاین شد باید با استفاده از یک سری کد های دستوری عمل و کنش های مختلفی در سایت قرار داد تا باعث جذب مخاطب شود. این کد ها با استفاده از زبان های برنامه نویسی که مرتبط با حرفه طراحی سایت هستند انجام می شوند.
راه اندازی سایت
به طور کل بعد از اینکه سایت ما طراحی شد و دیزاین و جزئیات آن پایان یافت، باید در بستر اینترنت سایت طراحی شده و آماده را معرفی کرد. برای این کار ابتدا باید نام سایت را انتخاب کرد و یک سرور تهیه کنیم تا سایت ما به طور مفصل جمع بندی شده و بتوان آن را در اینترنت جهانی معرفی کنیم تا نام آن در سایت های دیگر نیز بازدید زیادی بگیرد.
آموزش طراحی سایت در دروس
یادگیری و آموزش طراحی سایت در مناطق مختلف تهران مشتاقان زیادی دارد. یکی از مناطقی که بیشتر جوانان و دانشجویان آن علاقه به یادگیری این حرفه دارند، محله دروس می باشد. دروس یکی از محله های قدیمی شهرستان شمیرانات در شهر تهران می باشد. طراحی سایت در این محله با آموزش های مختلفی از جمله آموزش خصوصی، آموزش مختص بازار کار و آموزش پروژه محور برای دانشجویان رشته کامپیوتر ارائه می شوند. همینطور اگر هزینه و وقت کلاس های آموزشی را ندارید می توان به راحتی با ویدیوهای آموزشی در اینترنت و فضای مجازی به یادگیری و آموزش در منزل مشغول شوید.
انتخاب استاندارد رنگ های وب سایت
رنگ ها تاثیر زیادی بر روی رفتار و کنش انسان دارند. به همین دلیل انتخاب هر رنگ در موقعیت خاص آن در سایت ها می توانند تاثیر زیادی بر روی جذب مخاطب داشته باشند. علاوه بر اینکه هر رنگ ویژگی منحصر به فرد خاص خود را دارد، ترکیب رنگ ها و شیوه چیدمان و قرارگیری آن ها در کنار یکدیگر نشان دهنده پیام های متفاوتی می باشد. یک طراح سایت باید با معنی و مفهوم هر رنگ در هر موقعیت آشنا باشد تا با به کارگیری درست از هر رنگ تاثیر مثبتی روی مخاطب و جذب او داشته باشد. قرمز توجه بیننده را به خود جلب کرده و نشان دهنده هیجان و میل به ریسک و سرعت، عشق و اشتها می باشد و اینگونه حس ها را در فرد بیشتر و بیشتر می کند. آبی القاکننده حس امنیت، آرامش و ایمان می باشد. سبز نشان دهنده حس های مثبت مثل؛ پیشرفت، موفقیت، سلامتی و آزادی می باشد. قهوهای القاکننده حس قدرت، برتری، توانگری و اطمینان پذیری می باشد. خاکستری حس اقتدار و نفوذ را در فرد افزایش می دهد. زرد حس خلاقیت و روشنفکری را به مخاطب القا می کند. مشکی رنگی می باشد که حس های بزرگی، عظمت، پایداری و مهارت را به نمایش می گذارد. صورتی نشان دهنده پاکی، ملایمت، ظرافت و خوب بودن است. اگر از هر کدام از این رنگ ها در موقعیت و مکان درستی استفاده شود می تواند روی ذهن مخاطبی که در سایت شما در حال جستجو و بالا و پایین کردن است تاثیر بسیار زیادی گذاشته و بازدید آن را بالا ببرد.
افزایش بازدید در سایت
برای اینکه بتوان سایت موفق و مطرحی داشت، باید بازدید در آن زیاد باشد. این شمارش روزانه انجام می شود یعنی؛ تعداد بازدید روزانه در سایت نشان دهنده این است که وب سایت مورد نظر ما در حال پیشرفت و مطرح شدن در میان مخاطبان اینترنت می باشد یا خیر؟! برای این کار ابتدا باید ظاهر و دیزاین سایت به گونه ای باشد که مخاطب از آن خسته نشود و سراغ سایت دیگری نرود. ایجاد روش های نوین و کنش های جدید و منحصر به فرد تاثیر بسزایی در این امر دارد. علاوه بر ظاهر، نوع محتوا و مطلبی که سایت حول محور آن می چرخد نیز از نکات اساسی می باشد. مطلب و موضوعی که درباره آن سخن گفته شده باید به گونه ای نوشته شوند که برای بیننده خسته کننده و تکراری نباشد. برای انجام این کار می توان از تصاویر و نقاشی های گرافیکی خاص استفاده شود. هر کدام از این تصاویر و یا نقاشی با داشتن پیام و منظور پنهان شده، بیننده را غرق در فکر کردن می کند و همین نکته مثبت و خوبی برای جذب مخاطب است.
طراحی سایت یکی از مهارت های بسیار کاربردی می باشد که علم به آن امتیاز خوبی برای فردی که به دنبال کار است فراهم می کند و باعث افزایش درآمد فرد نیز می شود. این حرفه به دلیل علاقمندی دانشجویان به آن، در شهر ها و محله های مختلف ایران در حال تدریس می باشد. آموزش طراحی سایت در دروس به گونه های خاصی از جمله آموزش خصوصی، آموزش مختص بازار کار و آموزش پروژه محور ارائه می شوند. این تنوع از یادگیری می تواند همه نوع از افراد را جذب کند. بعضی از افراد نیز از طریق آموزش در منزل به مرتبه و مهارت شگفت انگیزی در این حرفه دست یافته اند و از طریق آن کسب درآمد می کنند.