آموزش پایتون python در دروس توسط مهندس سید ایمان تکمیلی تدریس می شود. مدت دوره آموزش پایتون python در دروس 20 ساعت می باشد. شما با توجه به زمان خودتان می توانید تایم مورد نظر را با استاد هماهنگ کنید و در ساعاتی مشخصی در هفته در کلاس شرکت کنید.هزینه آموزش پایتون python در دروس را می توانید در 3 قسط بپردازید.قسط اول در قبل از شروع کلاس، قسط دوم در ساعت دهم از کلاس و قسط آخر قبل از امتحان نهایی
برای دیدن جزئیات بیشتر در مورد آموزش پایتون python و همچنین آشنایی با استاد و نحوه تنظیم زمان کلاس ها لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
دقت داشته باشید که هدف از آموزش پایتون python در دروس کسب درآمد برای تیم تکمان دیجیتال سرویس نیست بلکه تربیت و آموزش برنامه نویس های مسلط به پایتون می باشد تا در ادامه مسیر به تیم تکمان دیجیتال سرویس بپیوندند و تیم برنامه نویس را قدرت مند تر کنند.به همین دلیل بعد از آموزش پایتون python در دروس یک امتحان عملی از شما گرفته می شود.در صورت قبولی در این امتحان می توانید به عنوان برنامه نویس وارد تیم تکمان دیجیتال سرویس شوید و از پروژه های متعدد و بسیار زیاد این گروه برای کسب درآمد و ارتقا سطح شغلی خود استفاده نمایید.
پایتون یکی از جدیدترین ابزارهای برنامه نویسی است که به بازار عرضه شده است.با پایتون قادرید هوش مصنوعی بسازید
سایت طراحی کنید
مسائل سنگین ریاضی را حل کنید
هک کنید
بازی های مختلف بسازید
کد چیت بازی بسازید
با اینترنت، اشیا مختلف را کنترل کنید
و…
بازار کار پایتون در حال گسترش است و نیاز جامعه به برنامه نویس های پایتون از توصیف خارج شده است.اگر به یک منبع عالی برای آموزش دسترسی داشته باشید می توانید درآمد میلیونی در ماه داشته باشید.با همه این اوصاف، تیم تکمان دیجیتال سرویس برای کسانی که هزینه یا وقت کافی برای یادگیری پایتون ندارند هم برنامه دارد.فقط کافیست روی لینک زیر کلیک کنید و دوره آموزش پایتون خودتان را به صورت رایگان مشاهده کنید و یاد بگیرید بعد از یادگیری کامل، کافیست با ما تماس بگیرید.از شما امتحانی گرفته می شود و در صورت قبولی وارد تیم تکمان دیجیتال سرویس می شوید.
برای مشاهده این دوره روی لینک زیر کلی نمایید:
با یادگیری پایتون، کد موفقیت آیندت رو خودت بزن
امروزه افراد زیادی وجود دارند که به برنامه نویسی و شاخه های مختلف و متنوع آن علاقه زیادی دارند، اما نمی دانند از چه راهی و از چه طریقی باید وارد این زمینه شوند. گستردگی و وجود زبان های برنامه نویسی مختلف، مواردی هستند که به این سردرگمی دامن می زنند. اگر شما هم یکی از این افراد هستید، پیشنهاد می کنم تا آخر مطلب با ما همراه باشید. ما در این مطلب شما را با یکی از معروف ترین زبان های برنامه نویسی یعنی پایتون آشنا خواهیم کرد. شاید این مار خوش خط و خال، راه ورود شما به دنیای اسرار آمیز برنامه نویسی باشد.
آشنایی مختصر با پایتون
تاریخچه
زبان برنامه نویسی پایتون در دهه 1990 توسط شرکتی به نام Guido van Rossum ابداع شد. این زبان دارای ویژگی هایی از جمله سادگی، خوانایی بالای کد، توسعه سریع، و کد قابل فهم بود.
این زبان به صورت یک زبان نرمافزاری تفسیری ساخته شد، این به این معنا است که کدهای پایتون به صورت خط به خط توسط یک مفسر اجرا میشوند و زبان برنامه نویسی پایتون نیازی به کامپایل قبلی ندارد.
در طول سال های مختلف، نسخه های مختلفی از پایتون عرضه شد. از سال 2020 به بعد، پایتون 2 دیگر توسط شرکت پشتیبانی نمیشد؛ به همین دلیل تمامی پروژه های پایتون با استفاده از نسخه 3.0 و به بلاتر از آن طراحی و تولید می شوند.
ویژگی ها
- سینتکس خوانا: کدهای زبان برنامه نویسی پایتون بسیار خوانا و قابل فهم هستند. این ویژگی سبب شده است تا این زبان برنامه نویسی به محبوبیت زیادی میان کاربران و برنامه نویسان و دوست داران برنامه نویسی داشته باشد.
- پویایی: پایتون یک زبان پویا است. منظور از پویای انعطاف بالای این زبان است. نوع دادهها در این زبان به صورت پویا مشخص میشوند.
- پشتیبانی از شی گرایی: یکی از ویژگی های جذاب این زبان، پشتیبانی از برنامهنویسی شیگرا است.
- کامل ترین کتابخانه ها: زبان برنامه نویسی پایتون از کتابخانههای بسیار زیادی برخوردار است. این کتاب خانه ها به شما کمک می کنند تا وظایف مختلف را ساده تر و آسان تر انجام دهید..
کاربردها
- توسعه وب: از فریم ورکهایی مثل Django و Flask برای توسعه وب با کمک پایتون استفاده میشود.
- هوش مصنوعی و یادگیری ماشین: یکی از کاربردهای بسیار رایج و ویژه زبان پایتون، استفاده از آن و کتابخانه های قدرتمندش در ساخت هوش مصنوعی است. کتابخانه هایی مثل TensorFlow و PyTorch از پایتون، برای توسعه پروژه های مختلف هوش مصنوعی استفاده می شوند.
- توسعه نرمافزار: در ساخت و تولید و توسعه بسیاری از نرم افزار ها و همچنین برای تست آنها، از زبان برنامه نویسی پایتون استفاده میشود.
- توسعه بازیها: یکی دیگر از کاربرد های زبان برنامه نویسی پایتون استفاده از ابزار ها و فریم ورک هایی مانند Pygame برای توسعه بازی ها است.
جوامع و اکوسیستم
- PyPI (Python Package Index) :مخزن آنلاین کتابخانه ها و ابزارهای زبان برنامه نویسی پایتون است.
- کامیونیتی فعال: جوامع فعال پایتون باعث میشوند تا نسخه های جدید زود تر منتشر شوند و حل مشکلات با سرعت بالاتری رخ دهد.
استفاده در شرکتهای بزرگ
- Google، Facebook، Instagram : امروزه بسیاری از شرکت های بسیار بزرگ دنیا مانند ، Facebook، Instagram و Google از پایتون برای توسعه نرم افزار ها و پروژه های مختلف خود استفاده می کنند.
ویژگی های ویژه پایتون
زبان برنامه نویسی پایتون مزایا و فواید بسیار زیادی دارد. این مزایا سبب شده اند این زبان به یکی از محبوب ترین و مورد توجه ترین زبان های برنامه نویسی در دنیا تبدیل شود. در زیر به بررسی تعدادی از این مزایا پرداخته ایم:
- خوانایی بالا و سینتکس ساده:
- زبان برنامه نویسی پایتون دارای سینتکسی ساده و خوانا است. این ویژگی به برنامه نویسان این امکان را می دهد که کدهای خود را به سرعت بخوانند و توسعه دهند. این موضوع در کم شدن تعداد خطاها و افزایش سرعت توسعه، نقش بزرگی دارد.
- پویایی و انعطافپذیری:
- پایتون زبانی پویا است. منظور از پویایی این است که نوع داده ها به صورت پویا مشخص می شوند و نیازی به تعریف پیشین ندارند. این ویژگی سبب انعطافپذیری بسیار بالا در توسعه نرمافزار می شود.
- کتابخانه های فراوان:
- پایتون دارای تعداد بسیار زیادی از کتابخانه ها و فریم ورک های مختلف است. این ویژگی کار برنامه نویسان را در توسعه وظایف مختلف ( از تحلیل داده تا توسعه وبسایتها و هوش مصنوعی) به شدت ساده تر می کند.
- استفاده در حوزههای متنوع:
- زبان برنامه نویسی پایتون به خوبی در حوزه های مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. از جمله این حوزه ها می توان به توسعه وب، تحلیل داده، هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء (IoT)، توسعه بازیها، و … اشاره کرد.
پایتون در چه حوزه ها و برنامه هایی کاربرد دارد؟
در بالا جواب بسیار مختصری در این باره به شما داده شد؛ اما بهتر است کمی دقیق تر و بهتر با کاربردهای این زبان قدرتمند آشنا شویم. آشنایی بیشتر با کارکرد های یک زبان برنامه نویسی به شما کمک می کند تا بهتر آن زبان را بشناسید. شناخت بیشتر می تواند به شما در تصمیم گیری و انتخاب زبان برنامه نویسی که می خواهید یاد بگیرید، کمک بزرگی بکند.
- توسعه وب:
- فریمورکها مانند Django و Flask : برنامه نویسان از زبان برنامه نویسی پایتون برای توسعه وبسایت ها و اپلیکیشن های وب استفاده می کنند.
- تحلیل داده:
- کتابخانه های NumPy و Pandas : ، پایتون به دلیل دارا بودن کتابخانه های بسیار متنوع در تحلیل داده و علم داده، بسیار محبوب است و مورد استفاده قرار می گیرد.
- هوش مصنوعی و یادگیری ماشین:
- کتابخانه های TensorFlow و PyTorch :یکی از استفاده های رایج زبان برنام نویسی پایتون در این روز ها، استفاده از آن برای توسعه مدل های یادگیری ماشین و پروژه های هوش مصنوعی است.
- سیستم های مدیریت محتوا (CMS):
- وبلاگها و سایت های مدیریت محتوا مانند WordPress و Plone : برخی از CMSها بر زبان برنامه نویسی پایتون توسعه یافتهاند.
- توسعه بازی ها:
- Pygame و Panda3D : برنامه نویسان از زبان پایتون برای تولید و توسعه انواع بازی ها و شبیه سازی های سهبعدی استفاده میکنند.
- توسعه اپلیکیشن های دسکتاپ:
- PyQt و Tkinter :از جمله کاربرد های این زبان، استفاده از آن برای توسعه اپلیکیشن های دسکتاپ است.
- توسعه اپلیکیشنهای موبایل:
- Kivy : برنامهنویسان از Kivy برای توسعه اپلیکیشن های موبایل (از جمله اندروید) با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون استفاده میکنند.
- توسعه ابزارهای مدیریت سیستم:
- Ansible : این زبان برای اتوماسیون و مدیریت سیستم ها نیز کاربرد دارد.
آموزش کدنویسی با پایتون python در دروس
دوره های آموزش کدنویسی با پایتون python در دروس، موارد بسیار مختلفی به شما آموزش داده خواهد شد. شما پس از گذراندن این آموزش به صورت آموزش خصوصی یا آموزش در منزل یا آموزش مختص بازار کار یاآموزش پروژه محور، قادر خواهید بود تا وارد بازار کار شوید و از دانش خود در این زمینه استفاده کنید.
برخی از مواردی که در این دوره ها آموزش داده می شود، شامل موارد زیر است:
- مبانی پایتون:
دراین بخش به معرفی دقیق زبان برنامهنویسی پایتون و شیوه نصب و راهاندازی محیط توسعه می پردازند.
- انواع دادهها و متغیرها:
یکی از مهم ترین اجزای هر زبان برنامه نویسی داده ها و متغیر های آن زبان هستند. به همین منظور در این بخش شما را با اعداد صحیح، اعشاری، رشتهها و لیستها و روش ایجاد و مدیریت متغیرها و مواردی از این دست، آشنا می کنند.
- ساختارهای کنترلی:
یکی دیگر از نکات مهم زبان های برنامه نویسی، شرط ها و عبارات شرطی و حلقه ها هستند.
- توابع:
توابع مهم ترین بخش هر زبان هستند و شما با یادگیری صحیح آن ها می توانید به سرعت در آن زبان رشد کنید
- لیست ها و دیکشنری ها:
از موارد دیگری که در این دوره ها می آموزید می توان به عملیات مختلف بر روی لیست ها و دیکشنری ها ترکیب و ترتیببندی داده ها اشاره کرد.
- ماژول ها و بسته ها:
تقسیم کد به ماژول ها و استفاده از بسته ها و نصب و استفاده از بسته های خارجی، از جمله آموزش های این بخش است.
شما می توانید با انتخاب یکی از روش های آموزش مانند آموزش خصوصی یا آموزش در منزل یا آموزش مختص بازار کار یا آموزش پروژه محور ، به یادگیری و آموزش کدنویسی با پایتون python در دروس مشغول شوید.
یادگیری بهتر
برای یادگیری هرچه بهتر زبان برنامه نویسی پایتون، می توانید از روش ها و راه های زیر استفاده کنید:
- پروژه های عملی:
- انجام پروژه های کوچک و عملی به شما کمک میکند تا مفاهیم پایتون را در قالب پروژه های واقعی، بهتر تجربه کنید و میزان مهارت خود را بسنجید.
- خواندن کتب:
- مطالعه کتاب های مرجع و آموزشی پایتون می تواند کمک بزرگی به شما در زمینه رشد و پیشرفت خود، بکند.
- مشارکت در جوامع برنامهنویسی:
- شرکت در جوامع و انجمن های برنامهنویسی و فرم های مختلف برای پرسش سوالات و به اشتراک گذاری تجربیات، می تواند نقش بزرگی در رشد شما داشته باشد.
- مشارکت در پروژه های متن باز:
- مشارکت در پروژه های متن باز برای افزایش تجربه عملی و به اشتراک گذاری کد با دیگران، یکی دیگر از روش های یادگیری بهتر پایتون است.
- مشاهده کدهای منبع باز:
- یکی دیگر از روش های رشد در این زمینه، مطالعه کد منبع باز پروژه های پایتون برای درک بهتر اصول برنامه نویسی و الگوهای استفاده شده است.
- حل مسائل علتی:
- شرکت در چالش ها و مسائل برنامهنویسی در وبسایت هایی مانند HackerRank، LeetCode و CodeSignal می تواند به شما در یادگیری بهتر کمک کند.
حال که با تمامی موارد آموزش کدنویسی با پایتون python در دروس آشنا شده اید وقت آن رسیده است تا راه خود را انتخاب کنید. اگر به این زبان و کاربرد های آن علاقه مند شده اید، نوبت آن رسیده است تا به سراغ یکی از روش های آموزش خصوصی یا آموزش در منزل یا آموزش مختص بازار کار یا آموزش پروژه محور بروید. شما با آموختن این زبان برنامه نویسی و استفاده از آن می توانید کدهای آینده خود را خود بزنید و آینده ای زیبا برای خود بسازید.