آموزش انیمیشن سازی در لویزان توسط استاد سید ایمان تکمیلی تدریس می شود و شما عزیزان می توانید هزینه آموزش را در 3 قسط بپردازید.
برای مشاهده قیمت دوره آموزش انیمیشن سازی در لویزان لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
مباحث بیان شده در کلاس آموزش انیمیشن سازی در لویزان از مبتدی تا حرفه ای است و شما بعد از پایان کلاس می توانید انیمیشن دلخواه خود را بسازید .در این دوره شما با نرم افزارهای پریمیر ، فتوشاپ ، ایلستریتور و افترافکت کار خواهید کرد.البته نیازی نیست پیش زمینه ای داشته باشید و ما همیشه از صفر شروع می کنیم.
هچنین می توانید دوستان خود را جمع کنید و یک کلاس عمومی به وجود بیاورید تا هزینه کلاس برای هر نفر کمتر شود.بعد از پایان دوره آموزش انیمیشن سازی در لویزان که 40 ساعت می باشد، در یک آزمون شرکت می کنید که در صورت قبولی در آزمون می توانید به عنوان تدوین گر عضو تیم تکمان دیجیتال سرویس شوید.
لازم به ذکر است که ما در تیم تکمان دیجیتال سرویس، آموزش انیمیشن سازی رایگان هم داریم و در صفحه تکمان آکادمی قرار داده ایم لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
انیمیشن دنیای بسیار جذاب و گسترده ای دارد و یادگیری آن درصورت وجود علاقه می تواند بسیار جذاب و پولساز باشد. انیمیشن انوع گوناگون و متفاوتی دارد و یادگیری هرکدام از این شاخه ها جذابیت خاص خودش را دارد. در این مقاله به ویژگی های دوره آموزش انیمیشن سازی دو بعدی در لویزان اشاره خواهیم کرد و به طور مفصل با انیمیشن سازی دو بعدی آشنا خواهیم شد.
انیمیشن دو بعدی
انیمیشن دو بعدی را می توان به عنوان یک موشن گرافیک ساده درنظر گرفت. طراحی این مدل انیمیشن در فضای دو بعدی انجام می شود و نسبت به انیمیشن تک بعدی کیفیت بالاتری دارد. انیمیشن سازی دو بعدی سبکی است که در آن از تصاویر، کاراکترها و آیکون های متحرک را با جلوه های بصری ترکیب می کنند و تصویری جدید خلق می کنند. آموزش خصوصی و آموزش در منزل دو ویژگی مهم این دوره آموزشی می باشد و باعث یادگیری بهتر می شود.
کاربرد انیمیشن دو بعدی
انیمیشن های دو بعدی کاربردهای بسیاری دارند که چند مورد از آنها را باهم می بینیم:
- سرگرمی
- تلویزیون، فضای مجازی، بازی سازی و پلتفرم های مختلف
- انتقال مفاهیم آموزشی
- تبلیغات و جذب مخاطب
- برندسازی
هرکدام از موارد بالا مشاغل مختلفی را نیز ایجاد می کنند که بسته به علاقه خودتان، پس از اتمام دوره می توانید در هر حوزه ای که بخواهید وارد بازار کار انیمیشن سازی دو بعدی بشوید. در این دوره امکانی به نام آموزش مختص بازار کار وجود دارد که در آن تمامی نکات مربوط به ورود به بازار کار و مشاغل گوناگون گفته می شود.
بازار کار انیمیشن سازی دو بعدی
در اولین سال های ورود انیمیشن به ایران، این حوزه فقط به تلویزیون محدود می شد، اما امروزه می بینیم که در مشاغل مختلف از انیمیشن استفاده می شود. شاخه های متفاوتی که در حوزه انیمیشن سازی فعالیت می کنند عبارتند از:
شاخه هنری: در این شاخه موسساتی مشغول به کار هستند که به منظورهای مختلف ازجمله سرگرمی، آموزشی و هنری انیمیشن تولید می کنند و شما نیز پس از به پایان رساندن دوره های اموزشی می توانید در این موسسات مشغول به کار شوید و تجربه کسب کنید.
شاخه تبلیغاتی: در این شاخه می توانید با شرکت های تجاری که برای برندهای مختلف تبلیغ می سازند همکاری کنید و انیمیشن تبلیغاتی بسازید.
بازار کار انیمیشن سازی قطعا به همین دو شاخه محدود نمی شود، اما راحت ترین و دردسترس ترین گزینه ها در ایران همین دو شاخه هستند که بسته به علاقه خودتان می توانید وارد هرکدام از این شاخه ها شده و مشغول به کار شوید. آموزش پروژه محور یکی از ویژگی های این دوره می باشد و به شما کمک می کند تا با دیدن و انجام دادن پروژه های مختلف، مفاهیم را به خوبی درک کنید.
مسئولیت های یک انیماتور
همان طور که می دانید شما هنگام ورود به بازار کار به عنوان یک انیماتور یک سری وظیفه دارید که به طور مفصل در قسمت آموزش مختص بازار کار در این دوره به شما آموزش داده می شود، اما برای داشتن یک ایده کلی تعدادی از این وظایف را باهم می بینیم:
- شما به عنوان یک انیماتور باید بتوانید شخصیت های اصلی و فرعی داستانتان را طراحی و خلق کنید.
- جان بخشی و حرکت دادن شخصیت ها و سوژه های انیمیشن از وظایف مهم یک انیماتور می باشد.
- طراحی محیط یا پس زمینه ای که شخصیت ها روی آن قرار می گیرد نیز به عهده انیماتور می باشد.
- مدیریت تولید، زمان بندی و مدیریت بودجه از دیگر وظایف شما به عنوان یک انیماتور می باشد.
- ادیت انیمیشن، صداگذاری، تصحیح رنگ و جلوه های ویژه از اموری است که بهتر است در این حوزه بلد باشید.
بسیاری از این وظایف، در پروژه های بزرگ و مهم به چند نفر محول می شود و لزوما در همه پروژه ها همه چیز گردن یک نفر نیست. اما بهتر است شما هنگام ورود به بازار کار با وظایف خود به عنوان یک انیماتور آشنا باشید تا کارفرما خیالش از بابت مهارت های شما راحت باشد. آموزش پروژه محور از ویژگی های دوره آموزش انیمیشن سازی دو بعدی در لویزان می باشد و به هنرجو کمک می کند تا با انجام پروژه های متفاوت، مهارت کسب کند و با وظایف خود به عنوان یک انیماتور آشنا شود.
مهارت هایی که برای موفقیت در انیمیشن سازی دو بعدی لازم هستند
قطعا برای موفق شدن در هر صنعتی، نیاز به مهارت وجود دارد. انیمیشن سازی نیز مانند هر صنعت دیگری نیاز به مهارت های گوناگونی دارد که در این قسمت به هرکدام از این مهارت ها اشاره خواهیم کرد. آموزش خصوصی و آموزش در منزل به هنرجو کمک می کند تا زمان را برای رفت و آمد از دست ندهد و فقط روی یادگیری تمرکز کند.
یکی از مهم ترین مهارت هایی که هر انیماتور باید داشته باشد، تسلط به نرم افزارهای انیمیشن سازی مانند افترافکت، Adobe Animate و Autodesk Maya می باشد. این نرم افزارها با امکانات بی شمار خود به انیماتور کمک می کنند تا انیمیشن های دو بعدی خود را تولید کنند و خروجی مدنظرشان را بگیرند.
خلاقیت و فکر کردن مانند یک هنرمند، به انیماتور کمک می کند تا خط داستانی بهتر و جذاب تری خلق کند و کاراکترهایی تولید کند که مخاطب با آنها ارتباط برقرار کند.
دانش ریاضی به انیماتور کمک می کند تا هنگام جان بخشی و حرکت کاراکترها دچار مشکل و خطا نشوند و محاسبات خود را دقیق انجام دهند.
توانایی کار در یک گروه از مهارت های بسیار مهم یک انیماتور است. در قسمت شرح وظایف گفته شد که در بیشتر مواقع وظایف مختلف به عهده افراد مختلف در گروه است و هرکس کاری که به او محول شده را انجام می دهد. اگر افراد گروه نتوانند باهم به خوبی کار کنند و با یکدیگر هماهنگ نباشند، خروجی مطلوبی از انیمیشن در نمی اید. آموزش خصوصی و آموزش در منزل از ویژگی های جذاب دوره آموزش انیمیشن سازی دو بعدی در لویزان می باشد و این امکان را برای شما فراهم می کند تا در منزل آموزش ببینید.
تفاوت انیمیشن دو بعدی و سه بعدی
انیمیشن های دو بعدی و سه بعدی هرکدام ویژگی های خاص خودشان را دارند. برای درک تفاوت این دو نوع انیمیشن لازم است تا از هرکدام مثال های معروفی بزنیم تا قبل از خواندن تفاوت ها یک ذهنیت داشته باشیم. تعدادی انیمیشن دو بعدی معروف:
- The Little Mermaid
- The Lion King
- Bambi
- Beauty and the Beast
- Spirited Away
تعدادی انیمیشن سه بعدی معروف:
- Moana
- Brave
- Monsters University
- Frozen
- Up
حالا که تعدادی از انیمیشن های دو بعدی و سه بعدی معروف را دیدیم، در ادامه با تفاوت های این دو آشنا خواهیم شد:
- انیمیشن های دو بعدی طول و عرض دارند، درحالی که انیمیشن های سه بعدی ارتفاع نیز دارند.
- هزینه تولید انیمیشن دو بعدی نسبت به انیمیشن سه بعدی کمتر می باشد.
- برای مشاهده انیمیشن دو بعدی پهنای باند و حجم کمتری نیاز است.
- مدت زمان بارگذاری و دانلود انیمیشن های دو بعدی کمتر از انیمیشن های سه بعدی می باشد.
- انیمیشن های دو بعدی که در بازی ها به کارگرفته می شوند، معمولا جذاب تر هستند.
تعدادی از تفاوت های انیمیشن های دو بعدی و سه بعدی را باهم دیدیم. آموزش پروژه محور در این دوره به شما کمک می کند تا با این تفاوت ها بهتر و بیشتر آشنا شوید.
درآمد انیمیشن سازی دو بعدی
انیمیشن سازی دو بعدی در ایران درآمدی بین ۳ تا ۶ میلیون تومان دارد. بسته به مهارت، تجربه و توقعات کارفرما میزان درآمدی که در این حوزه کسب می کنید متفاوت می باشد. در ایران، رسانه های دولتی مانند سازمان صدا و سیما برای تبلیغ و برنامه سازی به انیماتورهای حرفه ای نیاز دارد و اگر بخواهید به صورت استخدامی کار کنید، می توانید این سازمان ها را در ذهنتان داشته باشید و بیشترین درآمد این حوزه را کسب کنید.
پروژه های سینمایی نیز معمولا به دنبال انیماتورهای تقریبا حرفه ای می گردند و می توانید در این حوزه مشغول به کار شوید. درآمد این شاخه متوسط می باشد و بسته به حجم پروژه و کاری که کارفرما از شما می خواهد، متغیر می باشد. آموزش مختص بازار کار از ویژگی های جذاب این دوره می باشد و به هنرجو امکان رشد در بازار کار را می دهد.
کار در صنعت انیمیشن سازی به صورت مستقل یا فریلنس، کاملا بستگی به خودتان دارد. هرتعداد پروژه ای که قبول کنید به همان میزان درآمد کسب خواهید کرد. برای موفقیت در مسیر کار مستقل، باید پشتکار بسیار بالایی داشته باشید تا در این شاخه دوام بیاورید.
انیمیشن سازی در خارج از ایران درآمد به نسبت بهتری دارد، چرا که رشد این صنعت در خارج از ایران شیب بیشتری دارد. درآمد سالیانه افراد بی تجربه و تازه وارد به این حوزه چیزی حدود ۳۰ هزار دلار و افراد باتجربه چیزی بین ۴۶ تا ۶۱ هزار دلار آمریکا می باشد. در خارج از ایران نیز افراد می توانند در این حوزه به صورت مستقل کار کنند که درآمدشان درست مانند ایران به نوع و حجم پروژه بستگی دارد.