آموزش طراحی سایت در اوین توسط استاد سید ایمان تکمیلی تدریس می شود.مدت زمانی که این دوره طول می کشد 30 ساعت می باشد و بعد از این 30 ساعت می توانید به طور کامل با این نرم افزار کار کنید.برای آگاهی از دیگر جزئیات آموزش طراحی سایت لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
از سایت چه استفاده ای می شود؟
از وردپرس برای طراحی سایت استفاده می شود با استفاده از وردپرس می توانید سایت های خبری، فروشگاهی، آموزشی، پزشکی، وکالت، شرکتی و شخصی را طراحی کنید آن هم در کوتاه ترین زمان و به ساده ترین روش
کسانی که اطلاعات کمی از علم کامپیوتر دارند می دانند که درگ اند دراپ drag & drop به کشیدن و رها کردن اشکال و المان های مختلف در ویندوز گفته می شود. در طراحی سایت با وردپرس شما یاد می گیرید که به روش درگ اند دراپ و به ساده ترین روش ممکن سایت خودتان را بدون حتی یک خط کدنویسی طراحی کنید.تنها چیزی که نیاز دارید خلاقیت و علم شناخت رنگ هاست تا بتوانید به سایت خودتان زیبایی منحصر به فرد اضافه کنید جوری که همه با دیدن سایت شما انگشت به دهان بمانند. نکته ای که وجود دارد این است که برای اضافه کردن المان هایی نظیر انیمیشن و دسته بندی های خاص و افکت های جذاب فقط کافیست که افزونه مورد نظر را به وردپرس خود اضافه کرده و آن را نصب کنید تا بتوانید به راحتی از المان مورد نظر استفاده نمایید این المان می توانید آنتی هک، افکت ها و انیمیشن ها، فرم یا خط کدنویسی خاصی باشد.
به وسیله وردپرس شما می توانید سایت خود را به زیباترین شکل طراحی نمایید دست شما برای همه چیز باز است و هیچ محدودیتی برای تغییر المان ها وجود ندارد.
در دوره آموزش طراحی سایت در اوین همه ابزارهای لازم معرفی می شود و کاملا تدریس به صورت پروژه محور می باشد.همین نکته هم برتری این آموزش نسبت به سایر آموزش هاست.
بعد از پایان آموزش طراحی سایت در اوین از شما امتحانی گرفته می شود و در صورت قبولی در این ازمون وارد تیم تکمان دیجیتال سرویس می شوید.با قبولی در آزمون می توانید پروژه های مختلف دریافت نمایید و انجام دهید و دستمزد خود را دریافت نمایید.
لازم به ذکر است که تیم تکمان دیجیتال سرویس آموزش طراحی سایت را به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده است فقط کافیست روی لینک زیر کلیک نمایید تا به صفحه مشاهده دوره آموزشی بروید:
با طراحی سایت، رویاهات رو طراحی کن
تکنولوژی در سال های اخیر رشد بسیار چشمگیری داشته است. همین امر سبب شده است تا بسیاری از افراد به کسب و کار های آنلاین و اینترنتی روی بیاورند. تقاضای بالای افراد در این زمینه سبب شده است تا طراحی سایت به یکی از مشاغل پرطرفدار تبدیل شود.
اگر از علاقه مندان به برنامه نویسی یا طراحی سایت هستید، به شما پیشنهاد می کنم با ما همراه باشید. در ادامه قصد داریم شما را با آموزش طراحی سایت در اوين و دوره های آموزش خصوصی، آموزش در منزل، آموزش مختص بازار کار و آموزش پروژه محور آن آشنا کنیم. همچنین مطالبی در مورد اهمیت طراحی سایت و مشاغل مرتبط با آن، در اختیار شما قرار خواهیم داد.
آموزش طراحی سایت در اوين
در دوره آموزش طراحی سایت، مباحث زیادی آموزش داده می شود. در زیر به معرفی تعدادی از این مباحث خواهیم پرداخت:
- اصول طراحی وب: این بخش از آموزش شامل مفاهیم اصلی طراحی وب، استاندارد ها، تجربه کاربری (UX) و رابط کاربری (UI)، طراحی ریسپانسیو وب سایت و بهینه سازی برای موتورهای جستجو (SEO) است.
- زبان ها و ابزارهای مرتبط با طراحی سایت: از جمله ابزار هایی که در زمینه طراحی سایت مورد استفاده قرار می گیرند می توان بهHTML (HyperText Markup Language) اشاره کرد . HTML به منظور ساختاردهی محتوا در صفحات وب، مورد استفاده قرار می گیرد. ابزار دیگری که از آن استفاده می شود CSS (Cascading Style Sheets) است. CSS برای طراحی و انتظام بخشهای بصری وب سایت، و JavaScript برای برنامهنویسی تعاملی وب سایت، مورد استفاده قرار می گیرد.
- فریم ورک های وب: در این قسمت از آموزش به معرفی و آموزش استفاده از فریم ورک های محبوب مانند Bootstrap و Foundation پرداخته می شود. از این فریم ورک ها برای ساخت وب سایت های ریسپانسیو و قالببندی بصری استفاده می شود.
- طراحی گرافیکی: آموزش ابزار ها و تکنیک های طراحی گرافیکی مانند فتوشاپ و ایلاستریتور برای ایجاد تصاویر و آیکون ها، بنر ها و المان های دیگر وب سایت، از جمله مباحثی هستند که در این بخش به شما آموزش داده می شود.
- پایگاه داده: یکی دئیگر از مباحثی که در دوره های طراحی سایت به شما آموزش داده می شود، مفاهیم پایگاه داده، نحوه طراحی و اجرای پایگاه داده های رابطهای مانند MySQL یا PostgreSQL و نحوه اتصال آنها به وب سایت است.
- برنامه نویسی وب: یکی از مهم ترین بخش های این دوره، آموزش برنامه نویسی سمت سرور با استفاده از زبانهایی مثل PHP یا Python و فریم ورک هایی مثل Laravel یا Django است. در این قسمت شما با برنامه نویسی سمت کاربر با استفاده از JavaScript و کتابخانه ها و فریم ورک هایی مثل React یا Angular نیز آشنا خواهید شد. این بخش نقش بسیار کلیدی در طراحی سایت دارد.
- امنیت وب سایت: در این قسمت از آموزش شما با مباحثی مثل امنیت برنامهنویسی وب، حفاظت از وب سایت در برابر حملات مخرب، مدیریت حقوق دسترسی کاربران و اصول امنیتی آشنا خواهید شد.
- بهینهسازی عملکرد وب سایت: در این بخش، مفاهیم بهینهسازی سرعت بارگیری، بهبود عملکرد وب سایت و بهینه سازی کد وب سایت به شما آموزش داده می شود.
موارد بالا و بسیاری از موارد دیگر، در دوره های آموزش خصوصی، آموزش در منزل، آموزش مختص بازار کار و آموزش پروژه محور به شما آموزش داده خواهند شد.
اهمیت یادگیری طراحی سایت
یادگیری طراحی سایت از اهمیت بسیاری برخوردار است. در زیر به بررسی تعدادی از دلایل مهم یادگیری طراحی سایت خواهیم پرداخت:
- ایجاد حضور آنلاین: در دنیای امروز، داشتن یک حضور آنلاین قابل توجه برای هر نوع فعالیت تجاری، شرکت یا فرد حرفهای از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. شما با یادگیری طراحی سایت، میتوانید یک وب سایت حرفه ای و جذاب برای خود یا کسب و کار خود ایجاد کنید. این کار به در دسترس بودن شما برای مخاطبین و مشتریان و جذب هر چه بیشتر افراد، کمک بسیار بزرگی می کند.
- ایجاد تجربه کاربری بهتر: با توجه به اصول تجربه کاربری (UX) و رابط کاربری (UI) شما می توانید با یادگیری طراحی وب سایت، یک تجربه کاربری بهتر برای بازدیدکنندگان وب سایت خود ایجاد کنید.
- ایجاد ارتباط با مشتریان و مخاطبان: ساخت یک وب سایت موثر می تواند نقش بسیار بزرگی در جذب ارتباط با مشتریان و مخاطبان داشته باشد. شما می توانید با ایجاد وب سایت های مناسب و استاندارد برای کسب و کار های مختلف، مخاطبانتان را به سمت خود جذب کنید.
- فرصت های شغلی: یادگیری طراحی وب سایت می تواند فرصت های شغلی بسیاری را برای شما فراهم کند. در دنیای امروز، هر شرکت یا سازمانی نیاز به یک وب سایت حرفهای دارد. شما با یادگیری طراحی سایت میتوانید در یکی از این شرکت ها مشغول به کار شوید.
- خلاقیت: طراحی وب سایت فرآیندی خلاقانه است و به شما این امکان را میدهد تا ایده ها و خلاقیت خود را در جهت ایجاد یک وب سایت منحصر به فرد و جذاب بکار بگیرید. یادگیری طراحی وب میتواند شما را به چالش های جدید و الهام بخشی برای خود و پیشرفت در این زمینه ترغیب کند.
- امکان انتشار و انتقال اطلاعات: وب سایتها به شما این امکان را می دهند تا اطلاعات، محتوا و ایده های خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. شما می توانید مقالات، وبلاگ ها، ویدئو ها و سایر محتوا های آموزشی را در وب سایت خود قرار دهید و از این طریق آن ها را با دیگران به اشتراک بگذارید.
با یادگیری طراحی سایت در چه مشاغلی می توان مشغول به کار شد؟
بی شک شما نیز با این سوال مواجه شده اید که “به کمک این مهارت در چه مشاغلی می توان مشغول به کار شد؟”
آموزش طراحی سایت در اوین
به همین منظور در ادامه این مطلب به بیان مشاغل مرتبط با این مهارت خواهیم پرداخت:
- طراح وب سایت (Web Designer) : شما می توانید به عنوان طراح وب سایت در شرکت ها، سازمان های مختلف استخدام شوید و با به کارگیری ایده های خلاقانه خود، سایت های منحصر به فردی برای آنها طراحی کنید. برای این کار شما باید با اصول طراحی وب، تجربه کاربری، رابط کاربری و تکنولوژی های مرتبط با آن آشنا باشید و بتوانید نیاز ها و هدف های مشتری را در وب سایت های خود تعبیر کنید. در دوره آموزش طراحی سایت در اوين، این مباحث به طور کامل به شما آموزش داده خواهد شد.
- توسعهدهنده وب (Web Developer) : در زمینه توسعهدهنده وب، شما مسئول طراحی و توسعه کد وب سایت ها و برنامه های کاربردی هستید. در این شغل شما باید با زبان های برنامهنویسی و تکنولوژی های مرتبط با آن مثل HTML، CSS، JavaScript، PHP، Python و غیره آشنا باشید.
- طراح رابط کاربری (UI Designer) : شما به عنوان یک طراح رابط کاربری، مسئول طراحی عناصر بصری و تجربه کاربری در وب سایت ها هستید. شما باید به طراحی لوگو، آیکون، فرمها، دکمهها و سایر اجزای بصری آشنایی کامل داشته باشید.
- توسعهدهنده وردپرس (WordPress Developer): وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا برای ساخت وب سایت است. شما با یادگیری توسعه وردپرس میتوانید قالب ها و افزونه های سفارشی برای وب سایت های وردپرسی، طراحی و تولید کنید و به مشتریان کمک کنید تا وب سایت های بسیار قوی و قابل مدیریتی داشته باشند.
- متخصص بهینه سازی موتور های جستجو (SEO Specialist): یکی از مشاغلی که می توانید با یادگیری طراحی سایت در ان مشغول به کار شوید، متخصص بهینه سازی موتورهای جستجو است. با آشنایی به طراحی وب سایت و اصول بهینه سازی موتورهای جستجو، شما می توانید به مشتریان خود کمک کنید تا رتبه ویدیو موتور های جستجو را بهبود ببخشند و در نتیجه بیشترین ترافیک و بیننده را به وب سایت هایشان جذب کنند.
- طراح گرافیک (Graphic Designer): یکی دیگر از مشاغلی که در این بخش قصد معرفی آن را داریم، طراح گرافیک است. طراحی گرافیک نقش بسیار مهمی در طراحی وب سایت ها ایفا میکند. با تسلط بر ابزار های این زمینه مثل Adobe Photoshop و Illustrator، میتوانید تصاویر، آیکون ها، بنر ها و المان های دیگری را برای وب سایت خود طراحی کنید.
- مشاور تجربه کاربری (UX Consultant): شما می توانید به عنوان مشاور تجربه کاربری، به مشتریان خود در زمینه داشتن یک تجربه کاربری بهتر در وب سایتهایشان کمک کنید. در این شغل شما باید با روش ها و رویکرد های مربوط به تحلیل کاربری، تست کاربری و بهینه سازی تجربه کاربری آشنا باشید.
- طراح رابط کاربری تجربی (UX Designer): طراحی رابط کاربری تجربی مرتبط با ایجاد تجربه کاربری بهتر و هماهنگ با نیاز های کاربران است. شما می توانید با ایجاد طرح هایی کاربران را در هدفگیری و انجام وظایف خود راهنمایی کنید.
موراد بالا تنها تعدادی از مشاغلی بودند که با یادگیری این مهارت می توانید در آن ها مشغول به کار شوید.
آموزش طراحی سایت در اوین
نتیجه گیری
در این مطلب تلاش شد تا شما را با مباحثی که در دوره آموزش طراحی سایت در اوين آموزش داده می شود، آشنا کنیم. این دوره ها به صورت آموزش خصوصی، آموزش در منزل، آموزش مختص بازار کار و آموزش پروژه محور برگزار می شوند و به شما این امکان را می دهند تا پس از اتمام دوره، در یکی از مشاغل این زمینه مشغول به کار شوید. حال نوبت شماست که در این زمینه گام بردارید و آینده خود را بسازید.