آموزش طراحی سایت در زعفرانیه توسط استاد سید ایمان تکمیلی تدریس می شود.مدت زمانی که این دوره طول می کشد 30 ساعت می باشد و بعد از این 30 ساعت می توانید به طور کامل با این نرم افزار کار کنید.برای آگاهی از دیگر جزئیات آموزش طراحی سایت لطفا روی لینک زیر کلیک نمایید:
از سایت چه استفاده ای می شود؟
از وردپرس برای طراحی سایت استفاده می شود با استفاده از وردپرس می توانید سایت های خبری، فروشگاهی، آموزشی، پزشکی، وکالت، شرکتی و شخصی را طراحی کنید آن هم در کوتاه ترین زمان و به ساده ترین روش
کسانی که اطلاعات کمی از علم کامپیوتر دارند می دانند که درگ اند دراپ drag & drop به کشیدن و رها کردن اشکال و المان های مختلف در ویندوز گفته می شود. در طراحی سایت با وردپرس شما یاد می گیرید که به روش درگ اند دراپ و به ساده ترین روش ممکن سایت خودتان را بدون حتی یک خط کدنویسی طراحی کنید.تنها چیزی که نیاز دارید خلاقیت و علم شناخت رنگ هاست تا بتوانید به سایت خودتان زیبایی منحصر به فرد اضافه کنید جوری که همه با دیدن سایت شما انگشت به دهان بمانند. نکته ای که وجود دارد این است که برای اضافه کردن المان هایی نظیر انیمیشن و دسته بندی های خاص و افکت های جذاب فقط کافیست که افزونه مورد نظر را به وردپرس خود اضافه کرده و آن را نصب کنید تا بتوانید به راحتی از المان مورد نظر استفاده نمایید این المان می توانید آنتی هک، افکت ها و انیمیشن ها، فرم یا خط کدنویسی خاصی باشد.
به وسیله وردپرس شما می توانید سایت خود را به زیباترین شکل طراحی نمایید دست شما برای همه چیز باز است و هیچ محدودیتی برای تغییر المان ها وجود ندارد.
در دوره آموزش طراحی سایت در زعفرانیه همه ابزارهای لازم معرفی می شود و کاملا تدریس به صورت پروژه محور می باشد.همین نکته هم برتری این آموزش نسبت به سایر آموزش هاست.
بعد از پایان آموزش طراحی سایت در زعفرانیه از شما امتحانی گرفته می شود و در صورت قبولی در این ازمون وارد تیم تکمان دیجیتال سرویس می شوید.با قبولی در آزمون می توانید پروژه های مختلف دریافت نمایید و انجام دهید و دستمزد خود را دریافت نمایید.
لازم به ذکر است که تیم تکمان دیجیتال سرویس آموزش طراحی سایت را به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده است فقط کافیست روی لینک زیر کلیک نمایید تا به صفحه مشاهده دوره آموزشی بروید:
طراحی سایت با رونق کسب و کارهای اینترنتی پیشرفت بسیاری داشته است. مراحل و چگونگی طراحی سایت، اینکه اصلا از کجا شروع شد و بازار کار آن چگونه است را در این مقاله و به طور مفصل در دوره آموزش طراحی سایت در زعفرانیه بررسی خواهیم کرد.
طراحی سایت: تاریخچه و معرفی
طراحی سایت (Web Design) به فرایند طراحی و ساخت یک وب سایت جهت خبررسانی، معرفی یا ارائه محصول گفته می شود. لایه سازی صفحات، تولید محتوا، رعایت استراتژی ها و اصول سئو و طراحی گرافیک مراحلی هستند که در دل طراحی سایت جای گرفته اند. دو ویژگی جالبی که در این مقاله داریم، آموزش خصوصی و آموزش در منزل می باشد که به صرفه جویی وقت کمک می کند.
اولین وب سایت جهان در سال ۱۹۹۱ توسط تیم برنزلی راه اندازی شد و طراحی سایت دقیقا از همان جا شروع شد. در این وب سایت برای برقراری ارتباط با کاربر از ایمیل استفاده شده بود که در زمان خود بسیار نو و جدید بود. در این وب سایت هیچگونه رنگ یا طرحی نمی بینیم و همه چیز بسیار ساده است. البته ساده به معنای امروزی، وگرنه در روز خودش بسیار خلاقانه و تازه بود! آموزش مختص بازار کار از دیگر ویژگی های این دوره می باشد که در آن تمامی نکات مربوط به بازار کار این رشته را با دانشجویان بررسی خواهیم کرد.
مراحل طراحی سایت
طراحی سایت شامل چهار مرحله می باشد که پیش از شروع باید با آنها آشنا شویم. در ادامه بیشتر باهریک از این مراحل آشنا خواهیم شد. همچنین در این دوره آموزشی، دانشجویان با آموزش پروژه محور به خوبی با این مراحل آشنا می شوند و نکات را می آموزند.
مرحله اول: طراحی وایرفریم (Wireframe)
در اولین مرحله پس از صحبت با مشتری و فهمیدن اینکه چه سایتی باید طراحی کنیم، این است که یک نقشه کلی از صفحه های سایت تهیه کنیم و جای المان های مختلف را در این صفحات تعیین کنیم. چیدن المان ها و عناصر در صفحات و تهیه نقشه ای کلی از وب سایت طراحی وایرفریم گفته می شود.
مرحله دوم: طراحی گرافیک وب سایت
در دومین مرحله، به نقشه کلی رنگ اضافه می کنیم و رنگ بندی کلی وب سایت را تعیین می کنیم. باتوجه به نوع وب سایت و درنظر گرفتن سلیقه مشتری رنگ بندی را انتخاب می کنیم. مثلا اگر مشتری از قبل لوگو دارد باید سعی کنیم رنگ هایی که در وب سایت استفاده می کنیم، همان رنگ های داخل لوگو و یا نزدیک به آنها باشد.
مرحله سوم: کدنویسی
با روی کار آمدن سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس کدنویسی دیگر جای به خصوصی ندارد و خیلی مورداستفاده قرار نمی گیرد. همچنین هزینه ای که مشتری باید بپردازد با کدنویسی بالاتر می رود. این مرحله به مشتری بستگی دارد ولی معمولا کسی کدنویسی را انتخاب نمی کند! در آموزش مختص بازار کار یاد می گیریم تا نیازهای مشتری را بشنویم و هزینه ها را به خوبی برای او شرح بدهیم.
مرحله چهارم: راه اندازی
سه مرحله بالا را طی می کنیم تا به اینجا برسیم. در این مرحله یک هاست می خریم، نام دامنه را به کمک مشتری انتخاب می کنیم، وب سایت را پیکربندی می کنیم و آن را دراختیار مردم قرار می دهیم. همان طور که گفتیم در آموزش پروژه محور دانشجویان تمامی این نکات حتی فراتر را یاد خواهند گرفت و می توانند از صفر تا صد طراحی سایت را یاد بگیرند.
از کجا طراحی سایت را شروع کنیم؟
این که مراحل اولیه را در دوره های آموزشی فرابگیرید و سعی کنید ازطریق آموزش دیدن مطالب را بفهمید عالی است. اما این فرایند هنگامی شما را به موفقیت می رساند که پس از اتمام آموزش ها، به دنبال کسب تجربه باشید. هر پروژه ای که فکر می کنید می توانید انجام بدهید را قبول کنید و شروع به طراحی کنید. حتی در ابتدا می توانید به تیم های توسعه سایت کمک کنید و با فضا آشنا شوید. آموزش خصوصی و آموزش در منزل دو امکان ویژه دوره آموزش طراحی سایت در زعفرانیه می باشد که به شما این فرصت را می دهد تا همزمان با دوره دیدن کار کنید و تجربه کسب کنید.
با زبان های برنامه نویسی HTML، CSS، PHP و جاوااسکریپت آشنا باشید. درست است که پیش تر گفتیم برنامه نویسی امروزه خیلی در طراحی سایت جایی ندارد، اما این زبان ها به شما کمک می کنند تا با مفهوم طراحی سایت بیشتر و بهتر آشنا شوید. مفهوم تگ ها، قرارگیری، فونت و اندازه متن ها و مفاهیم پیچیده تر دیگر را با یادگیری همین زبان های برنامه نویسی درک خواهید کرد.
- زبان HTML برای ایجاد بدنه اصلی و ساختار کلی صفحات وب سایت به کار می رود.
- زبان CSS برای زیباسازی و فرم دهی به صفحات به کار می رود. رنگ و اندازه متن ها، نحوه چیدمان المان ها و ابعادشان با این زبان انجام می شود.
کاربردهای زبان های دیگری که پیش تر به آنها اشاره کردیم را در مورد مخصوص خودشان می بینیم و با آنها بیشتر آشنا می شویم. حواسمان هست که دو زبان PHP و جاوااسکریپت را هنوز نگفته ایم!
یک وب سایت چه قسمت هایی دارد؟
اگر بخواهیم خیلی کلی به یک وب سایت نگاه کنیم دو قسمت سمت کاربر (Client Side) و سمت سرور (Server Side) را شامل می شود. سمت کاربر به طراحی ظاهر سایت و سمت سرور به پیاده سازی منطق سایت می پردازد. وب سایت هایی که طراحی می کنیم، علاوه بر زیبایی باید نیازهای کاربران را اجرا کند و دچار مشکل نشود. پروژه های بزرگ تحت وب حتما از زبان سمت سرور که همان زبان PHP است، استفاده می کنند تا پس از دریافت اطلاعات از کاربر، وب سایت بتواند پس از پردازش داده ها یک سری اطلاعات به کاربر بدهد.
علاوه بر این نکات، باید به چهار مورد دیگر نیز توجه کرد. نام دامنه باید درست انتخاب شود، مربوط به کسب و کاری باشد که می خواهیم برایش سایت طراحی کنیم و از همه مهم تر باید سرراست و کوتاه باشد. محتویات وب سایت و اطلاعاتی که ذخیهر می شود را باید درنظر بگیریم و هاست مناسب را بخریم تا فضا کم یا زیاد نیاید. قالب وب سایت باید زیبا و درعین حال کاربردی باشد. همچنین باید به سیستم مدیریت و کنترل وب سایت توجه کنیم و همه چیز را برای مشتری توضیح دهیم.
انواع وب سایت
کاربرد زبان جاوااسکریپت اینجا خودش را نشان می دهد! دو نوع وب سایت استاتیک و دینامیک داریم که در ادامه با ویژگی های هرکدام آشنا خواهیم شد:
وب سایت ایستا یا استاتیک
در این وب سایت ها مطالب و محتوای وب سایت یک بار جمع آوری می شود و در صفحات بارگذاری می شود. تغییر محتوا در این وب سایت ها باید توسط متخصص انجام شود و تقریبا کار سختی است. بیشتر برای وب سایت هایی استفاده می شود که برای معرفی یک شرکت ساخته می شوند و خیلی نیازی به تغییر محتوا ندارند. طراحی صفحات این نوع وب سایت ها با زبان جاوااسکریپت انجام می شود.
وب سایت دینامیک یا پویا
این نوع وب سایت ها کاملا پویا و ریسپانسیو هستند، یعنی هرکس در هر صفحه نمایشی وب سایت را باز کند، المان های وب سایت به هم نمی ریزد و هرچیز سر جای خودش است! امکان تغییر محتوا وجود دارد و به سختی وب سایت های استاتیک نیست.
ویژگی های این دوره
در دوره آموزش طراحی سایت در زعفرانیه دو ویژگی جذاب داریم که عبارتند از آموزش خصوصی و آموزش در منزل. به کمک این دو ویژگی می توانید همزمان با آموزش دیدن کار کنید و در زمان صرفه جویی کنید. آموزش پروژه محور نیز از دیگر ویژگی های این دوره می باشد که دانشجویان با انجام دادن پروژه های مختلف می توانند با انواع وب سایت آشنا شوند و فرایند طراحی هرکدام را یاد بگیرند. همچنین در آموزش مختص بازار کار نحوه برخورد با مشتری و فهمیدن نیازهای او از یک وب سایت را یاد خواهیم گرفت.
هزینه طراحی سایت را چگونه برآورد کنیم؟
پیش تر گفتیم که باید هزینه ها را با مشتری طی کنیم و تمامی موارد را برای او به خوبی شرح دهیم. اما چگونه؟ اولین نکته ای که باید برای مشتری توضیح دهید این است که از وب سایت چه انتظاراتی دارد و چه امکاناتی را برای وب سایت درنظر دارد. برای مثال اگر وب سایتی که قرار است طراحی کنید، فروشگاهی باشد، نیاز به درگاه پرداخت دارد. پس این موارد را با هزینه مختص خودش برای مشتری توضیح دهید.
نکته دیگری که باید با مشتری درباره آن گفتگو داشته باشید این است که هزینه دامنه .ir با .com متفاوت است. تفاوت دامنه ها را حتما با مشتری بررسی کنید. همچنین تفاوت هاست های موردنیاز مشتری را توضیح دهید و اجازه دهید خودش انتخاب کند. بعدا وقتی حرفه ای تر شدید می توانید به عنوان پیشنهاد هاستی که از نظر شما مناسب تر است را تهیه کنید البته حتما با کارفرما هماهنگ باشید.
کلام آخر
در این مقاله نکاتی در رابطه با طراحی سایت خواندیم و با تاریخچه آن آشنا شدیم. قسمت های مختلف یک وب سایت را دیدیم و با ویژگی های یک وب سایت خوب آشنا شدیم. همچنین درمورد دوره اموزشی طراحی سایت در زعفرانیه نکات و ویژگی هایی را ذکر کردیم. برای کسب اطلاعات بیشتر با آموزشگاه ما تماس حاصل نمایید.